IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RedRiot #13715 Huh, én asszem maradok a QMBs bohóckodásnál. 2001-ben vettem meg az eredeti Il2-t, azóta kisebb-nagyobb szünetekkel játszok vele, de valahogy nincs tehetségem hozzá. Ettől függetlenül nagyon szeretem, szívesen töltöm az időmet régi vadászokat próbálgatva.
Ha megengedtek egy nagyon amatőr kérdést: ugye a vadászoknak két csoportja van: az egyik a fordulóharcokra jobb (Rata, Lavocskinok, Zero), a másik pedig az izomgépek (P47, FW stb.). Utóbbiaknál ugye a boom-n-zoom taktikát javasolják mindenhol. Ami ugye ha jól tudom, kiszúrni az alacsonyabban repülő gyanútlan célpontot, aztán óriási sebességtöblettel lecsapni rá, majd spuri vissza a magasba, ami ugye az ilyen gépek erős motorjaival gyerekjáték. Kérdésem a következő: mi van akkor, ha a kisebb, gyengusz gépnek nem vak a pilótája, és az uccsó pillanatban egy éles fordulóval kitér a 800-al lezúduló Fóka elől? Aztán a következő lecsapásnál mégegyszer? Ugye egy FW nem kezdhet fordulózni mondjuk egy Ratával, de ha a Rata már látja őt, akkor hogy lehet b'n'z-zni ellene? A Rata mivel lassú, nem tud támadópozícióba kerülni, de mivel nagyon fordulékony, könnyen ki tud fordulni az ólomesőből. Ilyenkor mi a meccs vége, feltételezve két egyformán jóképességű pilótát?