IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Legyünk öszinték Vogel. Ez a játék ,mint sok másik is nagyban ember függő. Én állíthatok akármit akkor is később veszem észre az enemit mint mondluk Gida .Ő pl tft-n komoly felbontáson is megmondja valamiről amit nem is látok ,hogy milyen gép:)) A valóságban is hasonló volt a helyzet,asszem itt sincs másként. Hála az égnek ,hogy vannak olyanok mint ti,oszt örülünk ,hogy vagytok:D Beinvesztál az ember igen komoly összegeket ,komoly hardverekbe és azt hiszi ettől jobban fog menni . Hát asszem ez tévedés. Sokat ,nagyon sokat kell szerintem gyakorolni,és akkor mindegy milyen a monitor a joy stb. Annó nagyon sokat gyakoroltam,mostanában alig,meg is látszik ,egy elefántot sem nagyon találok el.