IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nyiri
    Mostanaban a haverokkal csak ugy poenbol 109-kkel repkedunk es egymast lovoldozzuk, de altalaban max 2-3 ezer meteren. Ha tenyleg ilyen jo a YAK foldkozelben akkor atvaltok :)

Tegnap volt egy rohadt nagy makom. Haver ramtapadt es akarmit csinaltam folyton mogottem volt. Eleg jol celzott igy mindket szarnyamat szitava luykasztotta. Alig birtam tartani a gepet. Gondoltam egyet es hirtelen felrantottam elegge ongyilkossag) es levettem a gazt. Mivel eleg szar volt mar a szarny igy nem mentem eleg magasra es mivel nem volt kakao igy stall. A haver tokeletes geppel siman tulment rajtam es pont es igy egy sorozattal szetlottem a motort es lezuhant :)

Ezutan nagy nehezen visszahoztam a gepet es letettem a mezon majd kimasztam. Addigra odaert egy masik haver es szetlotte a gepet. Megusztam elve.

Haver (akit lelottem) azt mondta makom volt :) Ezzel egyet ertek kell ertsek. Olyan lyukas volt a szarny csoda volt, hogy egyaltalan repult. :P