IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #13339 Nekem legelsőre nem volt Annyira meggyőző (bár nagyobb részt akkor is jobb volt az eredetieknél), de "éles" játék közben eszméletlen jó az egész.
Az előbb voltam vele először online, és már értem miért mondták az első soundmodoknál, hogy mintha egész más játék lenne.
Most további plusz, hogy mikor kezdeném elunni az üres repkedést (sajnos nálam nem épp ritka ebben a játékban), bekapcsolom a 3d-t és elvagyok vele egy darabig:)
Ezerszer élménydúsabb volt a B-239 csattogó géppuskáival lealázni egy pörgőforgó dugózó P40-est, aztán 3d-ben nézni a lángoló roncsot:D
Most már a körülöttem repkedő spit sem olyan idegesítő, miután nagyon szép hangja van. Nem is értem miért olyan jellegtelen az eredetiben..
A fülke-motorhangokról pedig, bár csak egy Zlinben repültem még egymotorosok közül (pont 14 éve), de a mod hangjai (főleg német gépben) eléggé megközelítik azt nagyon durva, mégsem igazán fülsértő zajt.
Egy dolog zavaró (bár erről olegék tehetnek, a modban gondolom csak a mintákat lehet cserélni), ahogy elszáll egy gép a kamera előtt, a hangmagasság változása valahogy el van túlozva, túl gyors.. nagyobb távról és lassabban kéne szólnia. FS2004-ben jó hangokkal (pl a már említett Wings of Power spitje) igen jól hangzik.