91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#13271 Ha nem idegenkedsz az angol szövegtől, javaslom az alábbi linken történő körülnézést. Jónéhány ötletet innen merítettem magam is.
Tech Guides -
#13270 "de ha rám hallgatsz, nem használod 1024x768 felett"
az manapság nem attól függ, hogy min szeretné használni az ember hanem azon, hogy mi a monitor natív felbontása. különben elmosódott szutyok lesz a monitor képe. -
Lacusch69 #13269 Nem biztos, hogy Te vagy a hunyó, lehet, hogy csatlakozott néhány dél-amerikai srác is. Na azok aztán el tudják barmolni a rendszert a tartósan 500 feletti pingjükkel... -
Lacusch69 #13268 A régi konfigom hasonló volt, illetve a vidkari gyengébb (Barton 2500/3200+, 1GB RAM, ATI9800Pro), a netem is hasonló volt (1Mbit). és gond nélkül ment 2 éve. A gépem azóta sokkal erősebb, de állítólag az 1946 gépigénye kisebb lett.
Igaz, 1680x1050-ben nem leszel túl jó... de ha rám hallgatsz, nem használod 1024x768 felett. Én is ennyire állítottam be. -
tothgyorgy #13267 Konfiggal kapcsolatban: az enyém amd barton 2500/2800, 1gb ram, ati 1650 pro 256 mb,net: adsl 1280/128. Tapasztalotok alapján ez elég ? Van aki rosszabbal rendelkezik ? -
blash #13266 Milyen konfigod van? Meg milyen grafikai beallitasokkal fut az il2? -
#13265 Valaki tudna tippet adni arra vonatkozóan hogy lehet javítani a játék online futásán?Nekem ADSL van 4Mbit/sec de az Ardenneki pályán mikor vagy 38-an voltak fenn a felszállópályán nagyon szaggatott.A fülkében meg néha ha oldalra nézek 1 kis fehér háromszög villog-a grafikus kártyám jól működik pedig.Szal azt akarom kérdezni érdemes-e pl a conf.ini fájlban vmit átírni hogy jobb legyen az online játszhatóság? -
#13264 A La-5FN-nel 2 109-est is leszedtem 1 bevetésen.Én ezt találtam legjobbnak az orosz gépek közül.A 109G6-ossal meg le lehet fordulni egy Mustangot-legalábbis kis magasságon én most így szedtem le egyet.A spitek a legkeményebbek szerintem.Az Aircobrával is harcoltam 1X,109F4-essel voltam és megpróbált lefordulni.a végén pár méterrel a föld felett fordultunk de a sarkában tudtam maradni.Egyszer csak valahogy átesett és annyi lett neki.A 109F még elég jól fordul. -
Valka #13263 # 13259-re -
Valka #13262 "Ha csalók ellen gyakorolsz attól úgyis csak jobb leszel" ez tényleg igaz lehet, hacsak nem leszel frusztrált tőle. mert vannak olyan lehetőségek is a csalásra amiket nem lehet egyértelműen észlelni, de egy jó pilóta számára óriási előny. (pl. nincs overheat... ilyet már láttunk :) )
persze ha kezdő vagy akkor tök mindegy, mert ahogy nalyib is írta, valszeg boldog-boldogtalan szanaszét lövi majd a segged :)
amíg bele nem jössz. -
Lacusch69 #13261 Ne aggódj a csalás miatt, a hivataloson kívül 100% konkréttal még nem találkoztam. Néhány (nagyon) gyanús eset már volt, de olyan elenyésző számban, hogy nem érdemes izgulni a dolgon. -
nalyib #13260 A csalás azért nem ekkora jelenség.. lehet hogy közömbös vagyok kicsit, de még nem láttam olyan ellent, aki biztosan csalt volna.
Ha csalók ellen gyakorolsz attól úgyis csak jobb leszel, játékban nincs dicsőség:)
Azért ne várakozz túl sokat, ha a '46 gépi ellenfeleihez szoksz hozzá, mindenki legyalul majd;Ð -
tothgyorgy #13259 Én is gyúrom a 46-ot. Elötte meg az fb-t. Eddig kizárólag offline. Most gondolkodom netes játékon, de mint olvasom egyesek csalnak. Tényleg ? Én nem szeretem a csalásokat, azt meg még kevésbé, hogy valaki engem vádoljon csalással. A hozzászólásokat olvasva ilyen is volt. Hogy lehet ellene védekezni ? Kezdőként majd keresek nekem való ellenfeleket, mert a profik úgyis megennének reggelire. -
Lacusch69 #13258 Régebben valóban nagyon sok játékból és patchből (5CD + patchek tömkelege) kellett összerakni, az 1946 megjelenése nagyon sokat egyszerűsített a dolgon. -
#13257 igen pont az említett FAQ zavart össze mostmár látom hogy az a sok instalálási útmutató 3 különböző játékot ad és nem kell az összes kiegészítőt az alap játékra rárakni :) -
#13256 Kis sebességen G2-t veri, ja és 4000m alatt mindenben jobb. 4000m fölött halott. Oda más P-k kellenek :) -
#13255 P39 a kedvencem szövi oldalon ha rávetemedek :) Nem bántani. -
Lacusch69 #13254 Tesco, 3000Ft: Il-2 Sturmovik 1946. Aztán letöltöd hozzá a 4.08m patchet, és kész.
Egyéb kérdés: FAQ. Nagyon jól leírt benne mindent Neuro. -
#13253 valaki segítene olcsón megszerezni ezt a játékot? :) kérem szóljon privátban mert itt annyi kiegészítés meg minden van hogy nem tudok elmenni rajta, hogy valami fizikailag, kinézetileg is jó játék legyen és elmennyen nem ép atom gépemen :D vagy nem olyan veszélyes ennek a szimulátornak a gépigénye? -
Lacusch69 #13252 Igen, megvan az az előnye ebből a szempontból, hogy a középmotoros felépítés miatt nem köpi tele olajjal a szélvédőt motortalálat esetén.
Apropó: Oleg, hol van a Messzerek és a Fókák benzines szélvédőmosója??? -
Lacusch69 #13251 Én offline az ős-Sturmovik 1.1-et használom. Az AI sokkal jobb ellenfél, mint a 4.08-ban. A sérülésmodell viszont elég röhejes...
-
#13250 És még égve is jól lehet vele harcolni,füstölve meg neadj isten még egy komplett órát is elrepked. Én speciel a szövi gépek közül a legjobban szeretem. -
nalyib #13249 na azért 1.22-höz képest a 109-ben is antidugó van:)
a rata viszont sokkal átesősebb lett. -
Lacusch69 #13248 Viszont piszok jól ég...
Ráadásul nem mindenki Maggi.
A 30db-os javadalmazás az M4-hez tényleg sovány egy kicsit.
Régebben sokkal hajlamosabb volt a dugóra, most már közel sem annyira (Oleg's wonderful world). -
#13247 Repülj Maggi ellen amikor cobrába ül. Majd meglátod millen hatékony az a fegyverzet:DDDDDD Meg mé kéne dugóztatni ? Megjegyzem ki lehet azt venni ,csak köll egy kis magasság. -
Valka #13246 a p39 jól fordul, de ha dugóba esik ott is marad, nem olyan stabil mint a messzer. kis magasságon egész jó, főleg a d2-es a fegyverzete miatt. a 37 milissel elég nehéz eltalálni akármit is ami mozog és közel sem olyan hatékony, mint azt az ember várná. -
nalyib #13245 Mikor utoljára próbáltam úgy tűnt nem egy fordulóharcos...persze más meg a G6-ot tartja téglának:) -
#13244 Bocsi ,hogy belevakkantok ,de ha lefordulsz egy Cobrát bármillen messerrel ,hát hogy is mondjam akkor a hiba az ellenfélben van:) -
nalyib #13243 Vedd le a felbontást annyira, hogy terep fölött is jól lásd a pontnyi gépeket. Sajnos nem mindig garancia (néha közelebbről képesek a legjobban beleveszni), de enélkül nekem pl. esélytelen lenne a rácsapásos támadás.
Az immelman veszélyes, ritkán használható (nem tudom az eredeti, átesős változatra gondolsz-e), a sima hátas pedig szerintem mindig rossz ötlet, ha üldöznek. Csak figyeld meg, milyen könnyű célpont az, aki felhúzza előtted a gépét.
109-essel (kivéve K-4) az amerikai gépeket (kivéve P-40) mind le lehet fordulni, ha néha nehezen is. Továbbá általában jobban is emelkedik náluk.
Ha spittel kerülsz szembe akkor 109G2-vel bezárólag jó esélyed van, az újabbakkal meg tűnj el, hacsak nem bízol benne hogy a másik rosszabb pilóta nálad. Akkor megpróbálod ügyesen magad elé engedni, aztán gyorsan adsz a szájának:) Tempesttel hasonló a helyzet, de pl G-10-ből nekem legyűrhetőnek tűnt (csak ezeknél valahogy mindig ott terem egy spit is:D)
109-ben egyébként azt kell kihasználni, hogy nagyon szereti a meredek manővereket: ha 400 km/h fölött repülsz vagy harcolsz, érdemes meredeken emelkedni vele, így mentesz meg a legtöbb energiát. Egyenesben repülve sokszor csak elvész a többlet.
Másrészt, utazáskor kíméld a hűtőt és a benzint, 50-60% gázzal a messzer kb ugyanott van egyenes repülésben, mint 100%-kal. Így fél tank is elég szinte akármelyik Warclouds-térképen, és annyival is könnyebb a géped.
Ha zuhanásban utolérnek akkor valószínűleg lassan repültél.. 350 alá csak biztonságban érdemes menni! Az amerikaiak utolérhetnek, de azok elől meg nem kell zuhanni:) -
Lacusch69 #13242 Ne aggódj, Hartmann is sokat hibázott eleinte... :)
Szerintem ne mindjárt a Spit vs. 109-en kezdj online, hanem gyere a Skies of Valorra, ott mindig sokan vannak. Igaz, színes ikonok engedélyezettek, és van külső nézet is, de jól el lehet szórakozni.
Ha mégis komolyabb szervert szeretnél látogatni, akkor inkább a WarClouds ajánlom. Nem fullreal, de ahhoz közeli (speedbar, térképen saját gép megjelenítése, és közelről fekete ikonok használata), és hidd el, hogy itt is nagyon jó (ha nem jobb) pilóták vannak.
A földháttér-probléma... szóval az nálam is megvan... Ha téli térkép van, akkor persze semmi probléma...
Részben kiküszöbölhető a nem világos háttér előtt is, ha 1024x768-ban játszol. Ilyenkor bazinagy fekete pöttyöt jelenít meg távolabbi gépek esetén. Igaz, hogy ronda, de hasznos...
A WarCloudson ezen ment el az előző féléves staton a 109K4-gyel elért jó helyezésem, mert az utolsó 10-12 bevetésre már az új, 22-es wide TFT-vel mentem 1680x1050-ben, és gyakorlatilag nem láttam a távoli gépeket a pici pixelek miatt. Azóta megoldottam...
Jó szerver még gyakorolni a =gRiJ=Dedicado, a BGserver, UKD2-3. A BG-n pl. kifejezetten jó pilóták vannak mind a két oldalon, és a színes ikonok ellenére gyakran vannak itt srácok a Pumától, a Dongótól, néha a Ricsitől stb..., meg még néhány századon századon kívüli magyar. A külföldiek is jók, a =FI=, a ROSS, és (természetesen) a BgAF tagjaiból is sokan vannak. -
#13241 Mindig öröm látni egy pörögve zuhanó Spitfire-t...:) -
blash #13240 Alapbol q-val tudsz felvenni tracket es leallitani is, de menubol is elerheto ez, ha jatek kozben nyomsz egy escape-t. Ezeket a Play Track menuben tudod lejatszani. -
#13239 Valóban sajnos a 109-essel nem nagyon aratok.Próbáltam nagy lendületből magasból is támadni meg mindenhogy de sokszor beszürkül a kép meg szem elől vesztem az ellenfelet.Immelman fordulóban a felső ponton mindíg leszednek,zuhanórepülésben utolérnek.Fordulóban persze lefordulnak-ahogy tapasztalom a váltakozó irányú meredek emelkedés lehetőleg a nap felé rövid ideig bejön mint védekezés.Meg a lassú palástorsó néha.A legnagyobb gondom hogy a talaj színébe veszik az ellenség és manőver közben gyakran szem elől vesztem.Pár P-47-est azért már leszedtem meg 1 Spitet is-párat megsebeztem.Bezzeg La-5FN-nel kapásból leszedtem 1 Bf-109-est,manőverező harcban.Meg KI-84 essel is elég könnyen 1 Corsairt.Amúgy a Statot hogy lehet megnézni?És hogy lehet trackot csinálni az online harcról?Majd figyellek a szerveren és szívesen csatlakozom hozzád.Kooperatív hadjáratokhoz hogy lehet csatlakozni? -
bucsher #13238 na hát csak megjött ez is, kicserélték nekem is :)
-
blash #13237 fokas: http://youtube.com/watch?v=sm45tV5tlwk -
#13236 Már kezdi -
bucsher #13235 enyém 32 bites -
fatsy #13234 Sziasztok!
Tanácsra volna szükségem. Megvan az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles alapjáték eredetiben. Felrakom a játék fut rendesen stb, de teljesen kiszámíthatatlanul, néha már az első küldetés után kifagy. Amikor lerepülted a küldetést, elolvasod az értékelést és lépnél tovább akkor egy pillanatra megáll és a következő oldalként nem az új küldetés szövegét+térképét adja be, hanem ugyanaz azoldal csak kb. "nincs kitöltve". Mutatja a térképet-üresen, mellette a szöveges rész helyén semmi. Közben persze az asztalon hibaüzenet.
Valakinek ötlet? -
nalyib #13233 Igen mer' a Gladiator a legjobb mer' lefordul mindent:P -
#13232 Szerintem meg nem.Nem lehet eldönteni.Pilótán múlik sok minden.És 5:2hez, hogy megint vita lesz..