IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nos, megtörtént a dolog. Letöltöttem, az elöírásoknak megfelelöen végrehajtottam a telepítését a Sound MOD-nak. A lángokat is fel tettem. Meglepöen jó lett a gépek hangja. Interneten még nem próbáltam ki, de arra is sor fog kerülni. A fülkék igazán szépek lettek. Kicsit tartottam attól, hogy a 6DOF nem fogja esetleg szeretni, de a félelmem alaptalannak bizonyult. Tökéletesen futnak együtt. A környezeti hangzásban is lehetett valami változtatás, mert érdekes lett az ellenséges gépek hangja. Kicsit olyan érzésem van, mintha a BOB II-nek a közelharc hangjait hallanám. Ez egyáltalán nem baj. A vezeték probléma továbbra is fennáll, csak most a fedélzeti óra számlapját takarja el. :) No de ez már csak szörszálhasogatás. Gratula a készítönek. Szép munka. Nem lehetne a hölgy fotóját lecserélni a kabinban ?? Kicsit olyan szegény mint ha mindenki nője lenne, mert igy minden pilóta aki telepiti a MOD-t, Ö lesz a barátnője. :)