91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sirdond #13231 most volt a discoveryn A legjobb című műsor vadászrepülők műsora.
ha érdekelne valakit:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=6693912&i_where=1&i_where_tv=1
szerintem érdemes megnézni -
#13230 Nekem 64 bites van es el se indul a telepito meg a fomenu se?! -
bucsher #13229 fut -
#13228 Van akinek fut Vista alatt? -
#13227 :) -
bucsher #13226 10 darabot csomagoltak félre, már kifutott az az adag. a következő szállítmány már jó lesz. vagy a fejükön verem szét az összeset :) -
Szepy2884 #13225 "Újabb kiadás a SoW: BoB lesz, kb. 2020-2025-ben."
Addigra csak sikerül majd kiolvasnom ezt a rengeteg könyvet -
Szepy2884 #13224 Kedves Sanyo és Lacusch, és kedves Lacusch és Sanyo :))
Ezúton is szeretném megköszöni a bizalmatokat és a fáradozodásotokat hogy ilyen költségekbe vertétek magatokat. Éppen és egészségesen megérkeztek a könyvek! Komolyan mondom, ezt már nem lehet tovább ŰŰŰberelni!! :))))
Te jó Ég! Hogy fogom én ezt nektek meghálálni?????
Lacusch: próbálom minnél hamarabb lefényelni őket és továbbítani neked.
Szepy -
#13223 Az "Exlusive verziót szerintem messze kerüldd el. Volt róla szó itt a fórumban. Nem az van a csomagolásban, amit hirdetnek.
Ha már veszel valamit, mindenképp a helyszinen bontasd fel a csomagolást.
Valami ilyen képnek kell lennie a korongon. Természetesen 2 DVD-nek kell lennie a csomagban. -
Lacusch69 #13222 Újabb kiadás a SoW: BoB lesz, kb. 2020-2025-ben.
Addig ne várj, vedd meg az Il-2Sturmovik 1946-ot... Vagy az "Exclusive" változatát. Tökmindegy, csak az ára más (elvileg) -
psicho #13221 Mindket aruhazban 2 verzio van:
1, IL-2 Sturmovik: 1946 (megjelenes: 2006-12-12) 6990.-Ft
2, IL-2 Sturmovik: 1946 Exclusive (megjelenés: 2007-09-28) 2990.- Ft
A leirasoknal sehol semmi nem utal arra mi a kulonbseg a ket verzio kozott, az aran es az "excluziv" jelzot leszamitva.
Viszont ha jol ertem akkor jon valami ujabb kiadas hamarost amire erdemes varni?
-
#13220 Nem esélyes. 4.09 lesz az utolsó ha minden igaz. Re-2000 majdnem lett csak kitolták a projektből egy másik géppel. Azt hogy miért van fantázia gép; marketing. Miért van BFhez secret weapons of ww2? Újra eladhassák :) -
horthy #13219 Az IL2 1946-hoz nem fognak még II vh-s gépeket kiadni kiegészitésként ??
Gondolok itt mondjuk angol Hawker Typhoon , japán Ki-44 Shoki , Re-2000 stb . Amugy a Sturmovik a kedvenc repülös progim de ehelyett a sok 1946-os fantazma gép helyett jobban örülnék eredeti II. vh paripáknak amiből még lehetne egy csomot berakni !!! -
#13218 Oleg mindig aztmondja, hogy 2 hét mulva -
bucsher #13217 ja, úgy látszik, így megy ez :)
amúgy az van, hogy megrendelték, aztán majd jön. -
Lacusch69 #13216 Oleg is így szokta... :) -
bucsher #13215 amextec.hu a kiadó, ott várd meg, hogy legyen. nekem azt mondták, 1hét, 2hét, 1hónap. kábé... -
#13214 Boltot kéne megkérdezni. -
#13213 Amiről én írtam az csak egy szemüveg ami kettébontja a monitor képét. -
psicho #13212 Udv, nezegettem hol lehetne megvenni a jatekot. Online osszvissz egy boltot talaltam. Itt az 1946-nak 2 verziojat aruljak, de leiras ugyanaz mindkettore. Valaki lerina mi a ketto kozott a kulonbseg?
http://www.zeladon.com/cart.php?target=search&substring=sturmovik
Koszi
-
#13211 Szerintem meg már volt..De hát ismétlés a tudás anyja:) -
tzotyu #13210 Köszi, ezt nem tudtam az F4F-el kapcsolatban! -
#13209 MysticPuma interjúja oleggel a BOB:SOW-ról. 45 perc hosszú interjú és kérdezősködés ingame footage-el.
Szerintem érdemes megnézni. -
sindelnet #13208 A WildCatnál manuálisan engeded ki a futót,be kell konfigolni a Controls menüben,LowerGearManually néven megtalálod.
Ha kinn a futó,nyílik a fékszárny is. -
#13207 Hát mert féxárny csak pár gépen van az il2-ben, aztán meg f4f-nél manuális futóműkiengedés van. -
Valka #13206 jók lettek a képek! poénos, ahogy kilóg a gépek szárnya a monitorból. a cockpit viszont olyan, mintha minden papírból lenne. :) egyébként már az eléggé kicsinálta a szemiemet, hogy végignéztem a képeket. :( a szemüvegen a bal oldal vörös, a jobb meg kék; mikor levettem, még sokáig ilyen színben láttam (fék szemmel nézve) csak pont fordítva! (bal szemem még mindig fáj) -
tzotyu #13205 Szia!
Köszi, sikerült!
Vaolamiért ezekben a Mission-okban nem engedi be- és kihúzni a futót és a fékszárnyakat sem tudom leengedni....? -
Lacusch69 #13204 Single Missions-->IJN-->A6M2-21-->kiválasztod, hogy mit akarsz gyakorolni.
Illetve:
Single Missions-->USN-->F4F-3-->kiválasztod, hogy mit akarsz gyakorolni. -
tzotyu #13203 Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni ,hogy hogyan tudok olyan küldit, vagy terepet betölteni, ahol gyakorolhatom az ANYAHAJÓRA le- és felszállást?
Köszi! -
Lebowski #13202 a fenébe. :D -
#13201 Az egy elég kezdetleges szemüveg volt max felbontás 640x 480 ami ha az arcodba világít eléggé pixeles.
Van viszont újabb fajta megoldás ami már 1024x768 és 1280x1024.et is tud
csak ezek mégt drágák egyenlőre és fárasztja a szemet. -
#13200 Azóta sajna megszűnt az oldal.:) -
Lebowski #13199 és azóta megszűnt az oldal??:D -
#13198 Haj!
Én tavaly láttam egy 3D szemüveget a VRcenter honlapján,ami USB-ről működik.Azóta sajna megszűnt az oldal.Azt írták,hogy a legtöbb játékkal kompatibilis.Az árára nem emlékszem,de talán 30k alatt volt.(Azóta sajna megszűnt az oldal.) -
#13197 Bocsi, csak tnap már fáradtam.Szóval olyan drogos részeges embernek éreztem magam a képek láttan.vagy ezt is meglehet szokni?Bár ahogy látom aztmondod hosszútávon nem megoldás. -
#13196 Nem pontosan értem a kérdésed. Megfelelő beállítás után jó, meg tetszik is. A gond az, hogy fárassza a szemem, meg ugye nincsenek igazán szinek sem. Hosszu távon biztosan nem fogok repülni vele, de - mint ahogyan már korábban leírtam - érdekesnek tünik a dolog és kiváncsi voltam, hogy meg lehet-e oldani az Il-vel. Nos, meglehet. :) -
Lacusch69 #13195 Bocs, az eggyel alattad levőnek szántam! -
Lacusch69 #13194 13158 -
Lacusch69 #13193 Megnéztem a statodat a Spit vs. 109-en. Eléggé boxzsák szerepben voltál...
Ha elfogadsz egy tanácsot: Kezdőként tartózkodj mind az egyéni, mind a csoportos fordulóharctól!
Eleinte inkább csak nézelődj, és a magányosan csellengő gépeket támadd meg váratlanul. Ha eltaláltad, ha nem, tűnj el onnan, ne forgolódj!
Én ugyanezzel a nickkel vagyok, mint itt. Ha meglátsz, csatlakozz, és megyünk egy kanyart! -
#13192 Kb olyan mint amiko a haverjaim füvesen leültek, hogy ők mennek cszni:D:d
Szvsz nem jó nem tetszik, vagy csak megszokás kérdése?