IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
1326:
Nem ezt mondtam azert!
Azt mondtam hogy ok azzal jok, mi (azert en mar reg nem vagyok szerintem olyan kepzett (kiestem), mint anno), mi meg azzal a tipusokkal amit mi repultunk.
De azt egybol latom hogy neked nem jott le, hogy a ket oldal alltalaban meroben mas taktikat hasznal(t), es probal(ta) az ellenfelere raeroltetni. Ami ugye ha bejon jo mert gyozelem a vege minden oldalrol, es egyben adva vagyon, hogy akkor ezek igencsak kulomboznek ha ennyire veszelyesek a masikra.
(...es igen! egyaltalan nem volt konnyu a Fokakat irtani, es a legtobb esetben a csapatmunkanak volt koszonheto, hogy az egyes estek hogy alakultak, es annak hogy az ellenefel milyen kepzett volt! Barmij hulyen is hagzik, pont mint anno a haburaban valosagban....)
(Tehat anelkul, hogy magam/magunk magasztalnam, valoszinu hogy azert tortenhetett meg minden mert jo csapatmunka allt fent esetenkent, es esetleg roszabb pilotat lottem le mint en...persze azt egy szoval se allitottam hogy engem soha nem lottek le! Dehogynem :D...sokszor is..de pl eles harcokban (mint a VEF volt) kenyesen megprobaltam ugyelni arra, hogy loss/win aranyom 1.0 felett maradjon ;) )
1327:
Nem igaz! A Fokak sokkal gyorsabbak! Hasznald a Complex engine Management-et!! Nagyon nem mindegy am!
Amugy megintcsak azt tudom mondani ha olyan egyennel dogfightolnal aki mesterien teker egy fokat, akkor Yak-9-el nem sok eselyed van ellene! (Taktika-taktika-takika! Nem quake, nem leloni minden arol! Feledatot telljesiteni, meg ha azt "mashogy erjuk el"...*
*:Pelda:
Tegyuk fel mesz egy adott geppel egy masik adott tipus ellen, amik kozotti kulombseget tudvan a nemet gepnek nem nagyon ellenfele, nagymagassagban! Ezert ep esszel fel se mesz abba (pl:8000 meter) a magassagba, vagy ala ahol a fritzek ezzekkel portyaznak. Inkabb lent maradsz foldkozelben es a feladatra koncentralsz, ami tegyuk fel egy tamado IL-4 kotelek tamogatasa/ vedelme. 1200 meteren.
A fritzek se jonnek le, veled fordulozgatni, mert tudjak, hogy a te Yak-1-el meg a toleroddel szemben nincs eselyuk, igy csak boom&zoom-al tizedelik a tamado koteleket!
Nos ha ilyenkor hulye vagy es felmesz "rendet rakni" megerdemled a kovetklezmenyeket! A te feladatod ilyenkor ilyen pozicioba lenni, ahonnet az elkodorlt b&z bol kijott gepet meg tudod loni, es vagy per a b&z-o gepeket megzavarni, tehat hogy ok ne tudjak a celjukat elerni! (gyk.: tizedelni a nepet!) De meg mindig nincs vege!
Tehat mint latszik, nem csak az a cel hogy lelodd minden aron az ellenefelet! (persze itt jonnek az olyan aprosagok, hogy pl adott szituban Yaknak sokkal kevesebb a loszere mint a Fokanak, igy ha kifogytal irtozatos fenysebesseggel kell eltunni a helyszinrol mert bedaralnak, ha rajonnek hogy nincs skulo!...es egy Yak-al DE meg egy Lavocskinnal is igen nehez meglepni egy Foka elol, ha azt egy kepzett, a fent irtakat, es meg a tobbi tobb tucat le nem irott "szabalyokat", doktrinakat, (vagy emlithetnek a tipusismeretet is ami igen jelentos tudasbazis) ismero pilota vezeti!