IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #13243 Vedd le a felbontást annyira, hogy terep fölött is jól lásd a pontnyi gépeket. Sajnos nem mindig garancia (néha közelebbről képesek a legjobban beleveszni), de enélkül nekem pl. esélytelen lenne a rácsapásos támadás.
Az immelman veszélyes, ritkán használható (nem tudom az eredeti, átesős változatra gondolsz-e), a sima hátas pedig szerintem mindig rossz ötlet, ha üldöznek. Csak figyeld meg, milyen könnyű célpont az, aki felhúzza előtted a gépét.
109-essel (kivéve K-4) az amerikai gépeket (kivéve P-40) mind le lehet fordulni, ha néha nehezen is. Továbbá általában jobban is emelkedik náluk.
Ha spittel kerülsz szembe akkor 109G2-vel bezárólag jó esélyed van, az újabbakkal meg tűnj el, hacsak nem bízol benne hogy a másik rosszabb pilóta nálad. Akkor megpróbálod ügyesen magad elé engedni, aztán gyorsan adsz a szájának:) Tempesttel hasonló a helyzet, de pl G-10-ből nekem legyűrhetőnek tűnt (csak ezeknél valahogy mindig ott terem egy spit is:D)
109-ben egyébként azt kell kihasználni, hogy nagyon szereti a meredek manővereket: ha 400 km/h fölött repülsz vagy harcolsz, érdemes meredeken emelkedni vele, így mentesz meg a legtöbb energiát. Egyenesben repülve sokszor csak elvész a többlet.
Másrészt, utazáskor kíméld a hűtőt és a benzint, 50-60% gázzal a messzer kb ugyanott van egyenes repülésben, mint 100%-kal. Így fél tank is elég szinte akármelyik Warclouds-térképen, és annyival is könnyebb a géped.
Ha zuhanásban utolérnek akkor valószínűleg lassan repültél.. 350 alá csak biztonságban érdemes menni! Az amerikaiak utolérhetnek, de azok elől meg nem kell zuhanni:)