91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#13191 Biztosan van benne valami. Sajnos még olyan sokat nem próbáltam. Ezek csak kisérletek egyenlőre. A szememet jobban féltem, így komolyabban még nem próbálkoztam vele. -
#13190 Sziasztok,
Érdeklődnék a 4.09b patch-ről! Mit lehet tudni róla???
-
Lacusch69 #13189 Ez attól függ, hogy éppen ki van a szerveren. Ha egy összeszokott társaság pl. a kék oldalon van, pirosként qrva nehéznek tűnik a játék. És viszont. -
Lacusch69 #13188 Lehet, hogy nehezítettek valamit, mert a múltkoriban nem adott meg egy győzelmet, amikor a térkép zárásakor még a levegőben voltam.
Most délután mentem egy kanyart a Spit vs. 109-en. Nem is rossz az A8-as Fóka... :)
Ma is lelőttem vele 3 Shitet meg egy P47-est. Engem egyszer lőtt le egy Shit, de csak azért, mert elfogyott a benyám... :(
2 perccel több üza, és elkapom... -
nalyib #13187 Nem lehet hogy beállítás kérdése?
Az előbb olvasgattam erről, azt mondták az ilyen típusú 3d feltételezi pl, hogy a két szemed milyen messze van egymástól és a monitortól.. és azt is mondták hogy ha hibátlanul állítod be, nem fáraszt. (persze ehhez gondolom végig ugyanolyan messziről kell nézni..) -
#13186 Inkább azt mondanám, hogy érdekes érzés. Az viszont biztos, hogy nagyon fárasztja a szemet. Nem fogok vele órákon keresztül repülni. -
#13185 3db Samsung LCD monitoron néztem és jól müködik. -
#13184 És jó is vele játszani? Jobb mint rendesen? -
nalyib #13183 Ehhh ez pont a "kitakar a keret pedig két szemünk van" problémát oldaná meg.... akkor azt mondod TFT monitoron is jó ugye? (régen azt mondták nem)
Lacusch: mentem is pár kört, jól sikerült de a stat másképp gondolkozik;Ð Arra pl már nem is gondoltam hogy ha nem bázisreptéren szállok le a szétlőtt gépemmel nem lesz befejezett a küldetés.. -
#13182 Készitettem néhány képet a már korábban emlitett 3D szemüveges módon. Mint kiderült a program ezt is támogatja. A képeket Red/Blue szemüveg segitségével bárki megnézheti. Saját nézőpontomból lett felvéve. Ha esetleg másnak nem jól láthatóak, elnézést kérek. Azt olvastam, hogy a driver beállitásainál mindenkinek a saját adottságainak megfelelően kell ezt elvégezni. A felvételek 3840x1024 felbontásban készültek, úgy ahogyan a monitoron is látom.
Ime, a képek:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Kép 8
Kép 9
Kép 10
Kép 11
Kép 12
Kép 13 -
#13181 Sokat olvastam már én is róla, ki is akartam próbálni, kerestem is szemüveget a fiókban de csak egy "napfogyatkozás 99" szemüveget találtam. Hát nem volt vele jó élmény, kicsit "sötét" volt a grafika :) -
Lacusch69 #13180 Nalyib, Richthofen, és más WarClouds lovagok: törlődött a stat, lehet újat kezdeni, és aprítani a "sötét oldalt" -
Lacusch69 #13179 A Teremtés Oszlopai... :) -
#13178 Ki tudod számolni, hogy ennek mekkora a valószinüsége? :D
Néhány hetente cserélem a képet, ezt most tettem fel pénteken este. -
Lacusch69 #13177 Off
Hehe, azonos háttérképünk van...
-
bucsher #13176 nekem két monitorom van, viszont nincs nv kártyám, azért kérdeztem, mennyire álmodozzak :) -
#13175 Az alábbi lehetőségek közül lehet választani:
Kép
Sajnos, a nagyrészét nem ismerem és valószinüleg soha nem is lessz kipróbálva.
A kétmonitoros rendszer jó lenne, de nekem három van. Mit csináljak, adjak el egyet ?
Azért kíváncsiskodom, hátha van még valakinek hasonló tapasztalata, vagy huzalma hozzá hogy kipróbálja és a véleményét leírja ide. -
Lebowski #13174 ha jol tudom nincsen magyar dedikált dog szerver.csak alkalmi. 102.vo,VO101,V4,77PX,1/3 szerverek ha mennek akkor azokon tuti magyarok vannak.amúgy chatelni ugy tudsz h megynyomod a nullát.máris tudsz gépelni,majd megnyomod az entert.kétszer.:) -
sindelnet #13173
A linkelt videó a 4.05 verzió feltört változatával készült,
nem tudom lehet-e a moddolt 4.08-el ilyet csinálni.....
Mi a fenének akarsz pilótát irányítani földön??? -
#13172 Még 1 kérdésem lenne:A Mig Alley-vel lehet még onlineban játszani?Vannak hozzá működő szerverek-és hogy lehet azokhoz csatlakozni? -
#13171 Végre tudom már használni a lobbyt.Csatlakoztam néhány szerverhez,szerencsére ezeken a beállítások általában elég realisztikusak voltak.A legjobbnak a Spit vs. 109-et találtam.Tippeket kérnék is h. mely szerverek a történelmileg leghitelesebbek.Van néhány furcsaság is.Pl volt olyan szerver ahol mindenféle típus repülhetett mindkét oldalon-ez nem nagyon tetszett.Meg én úgy látom elég sűrűn váltogatják a térképeket meg a választható típusokat 1 szerveren belül.Kár hogy pl. 1944-es pályákon általában csak 109-G10-es hsználható 6-os nem.Vagy a D-napos pályán csak Fóka.Volt pár győzelmem de többször lőttek le.A 109 vs. Spit szerveren ahogy látom vérbeli profik vannak ahogy a legtöbbön is.A tengely oldalt kissé szétszórtnak látom mintha nem lenne olyan csapatmunka mint a szöviknél.Mert a Spitek keményen fedezik egymást és rohadt jól manővereznek.Ahogy látom szinte mindíg fölénybe is kerülnek.Azt nem tudom hogy lehet játék alatt chatelni?Én amúgy Bubi1980 név alatt repülök.Nem tudom a Pumásoknak van-e saját szerverük?A lobby majdnem mindíg ugyanazokat jeleníti meg. -
wszili #13170 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy lehet irányítani a pilótát a földön? Tudom hülyén hangzik de mellékelem a videót:
youtube
Ha vki tudja mondja el lécci! -
bucsher #13169 olyat nem tud az a driver, hogy az egyik monitorra a jobb képet vetíti, a másikra meg a balt, de tükrözve? mert akkor két monitorral meg egy sík tükörlappal lehetne szépeket csinálni, szürkülés meg fakulás se lenne, és talán a fejed se fájdulna meg.
kb. így -
#13168 Sajnos azt nem tudom milyen. Igen, egy régi piros kék szemüveggel próbáltam. Mondanám, hogy teszek föl fotókat, de nem sok értelme lenne. :) -
Lacusch69 #13167 Ez így most nem túl világos számomra...
A 162.50-es 3D drivert ajánlottad, amihez a hasonló számozású normál drivert is fel kellene telepíteni. De én abból csak a "Quadro" verziót találtam meg, ami nem telepíthető a gépemre (nem talál kompatibilis hardvert).
Más párosítást nem találtam, igaz, csak átfutottam a listát. -
Lebowski #13166 de az ötlet nagyon vad:D -
Lebowski #13165 ez kék-piros szemüveggel csináltad?? mert mostanában az i-max moziban,meg a westendben a 3dmoziban már átlátszó szemüveget osztogatnak.ha kell egy ilyen szívesen feladom neked postán,bár nemtom lesz e különbség. -
#13164 Kicsit "megbolondítottam" at Il-2-t.
Figyelem, aki kiszeretné próbálni, csak saját felelősségére tegye!!!
Valahol olvastam, hogy anno, voltak némi kísérletek az Nvidia-nál, az ún. 3D fejlesztésre. Nos, úgy gondoltam, kiderítem, hogy mit lehet ebből kihozni. Kis keresgélés után találtam drivert
3D Stereo Driver
amit letöltöttem, feltelepítettem. Kis állitgatás után sikerült is müködésre bírnom. Itt érdemes megjegyezni, hogy többféle módszer van némi 3D hatást kiváltani a számitógép monitorán. Ebben az esetben a leggazdaságosabb megoldást választottam, vagyis egy mezei 3D szemüveget, amit mozikban osztogatnak, filléres dolog. Akár szines vetitő fóliából is lehet fabrikálni. Mivel épp volt itthon egy szemüveg, így ezzel nem kellett bajlódnom. (Javaslom, a beépített demot nézze meg mindenki! Nagyon hatásos.)
Azt már eddig is tudtam, hogy az IL-2 igazi orosz technikát képvisel. Szinte minden barkácsolást kibír. Ebben az esetben is valami hasonló dologra számítottam és bizony nem kelett csalódnom. Azt előzetesen meg kell jegyezzem, hogy az emlitett driver nem teljesen tökéletes. Vannak hibái, meg nem is éppen mai darab. Nos, nem húzom tovább a dolgot, lássuk mire jutottam.
Mivel a driver profiljaiban csak az ös IL-2 Sturmovik-ot találtam, így azt kerestem elő elöször. Telepítés után átkapcsoltam 3d üzemmódba és csodák-csodája, hiba nélkül indult is. Kis állítgatás következett itt is, majd következett a repülés. Kis hiba itt is van, ugyanis külső nézetben ami nagyon látványos beállítás, az belső nézetben nagyon zavaró. Megis fájdult tőle a fejem. Ha viszont csökkentett mértékben használom, akkor kisebb a külső nézetben a hatás, viszont a fülke nagyon jól néz ki.
Gondoltam egy nagyot és úgy döntöttem, hogy kipróbálom az Il-2 1946-l is. Úgy voltam vele, legfeljebb nem müködik, hiszen profil nincs hozzá.
Itt ért a következő meglepetés. Simán, hangsúlyozom, minden gond nélkül elindult és át is lehetett váltani 3D üzemmódba. Itt is szükséges volt némi állitgatás, hiszen a driver alapból 1280x1024 felbontásra volt kalibrálva, az il-2 nálam meg ugye 3840x1024 felbontásra van állitva. Ketté is vált a kép rendesen. Olyan szédítő hatása volt, hogy majdnem szükségem volt a "böfi zacsira".
Némi állítgatás után hasonlóan jó eredményt értem el vele, mint az Ős IL-2-vel.
Itt már elragadott a hév. Beállítottam a TrackIR-t, a 6DOF MOD-t és a Sound MOD-t. Gondoltam, ha már lúd, legyen disznó :)
Természetesen megsem lepődtem, hogy az Il-2 gond nélkül müködött.
Nagyon érdekes, hogy a 6DOF miatt amugy is látványos fülke látvány után igen meglepő volt például, hogy a Revi, hogy is fogalmazzak, a monitor és közöttem látszódott. Annyira plasztikus a látvány, hogy szinte meg lehet fogni. A természetes mozgás miatt nagyon jól kiegészíti egymást a 6DOF és a 3D hatás. A Ju-88 "Stuvi"-ja, illetve annak az oldalán található kapcsolók teljesen olyan hatást keltenek, mintha meglehetne fogni öket.
Megnéztem külsö nézetben, álló helyzetben a Ju-88-t. Kicsit erősebb beállítások mellett, oldalnézetben olyan látványt nyújt a gép, hogy a szárny közelről nézve jó 10-15 cm-re "kilóg" a képernyőből!!
Mintmár mondtam, vannak hibák is. A legnagyobb hiba a szinek kifakulnak. Szinte minden szürkés árnyalatot kap. Az eltolt képnézetek miatt némi plusz teljeítményt igényel, de ez elhanyagolható. CRT monitoron nem tudom, mennyire fárasztó a nézés a két félkép miatt, de bizonyára az.
Összességében nagyon tetszett, amit láttam, de hosszútávon nagyon fárasztó nézni a képet. nagyon kiváncsi lennék arra, hogy egy komolyabb 3D szemüveggel ( valamilyen folyadékkristályos megoldásúval) milyen látványt lehet előidézni. Akinek van szerencséje ilyennel rendelkezni és esetleg van hozzá huzalma is, hogy kipróbálja, azt kérem ossza meg velem is, itt a fórumon. -
imp99 #13163 X52-es joystick ELADÓ!!! Akit érdekel privibe írjon, 15 000 HUF, tökéletes állapotban van, kb 5X használtam vétel után -
#13162 Előre is bocs az offért de repszimes a kérdésem:Használja-e még valaki mostanában a Mig Alley c.szimulátort?Nekem eredetiben megvan és pár hónapja valahogy el is tudtam indítani XP-alatt.Megint felraktam a gépemre de sehogy sem indul el.A kompatibilitást is átállítottam win98-ra meg 95-re is-de sehogy nem indul.Valami hibát ír ki amiben a memóriára meg a virtuális memóriára hivatkozik.Pedig az bőven van.Mit kéne tenni? -
nalyib #13161 ja nem Lacuschnak ment illetve nem teljesen:) -
nalyib #13160 A G10 már lefordulja a Gladiatort, egy találattal leszedi a B17-et és felkerült rá egy 3d radar is. Gyere repülni minél hamarabb.;ÐÐ
Egyébként komolyan mióta megadták a WC-sek ezt a gépet (vagy mióta új botot vettem, sajnos ez egyszerre történt:D) a stat szerint minden második bevetésem leszállással, és átlagban szintén minden második 1 db igazolt győzelemmel végződik. Magamra sem ismerek:) (pedig még mindig nem stílusom a 7 ezerről szemezgetés:)
Zeke vs. Wildcaten szokott menni valaki mostanában? Az utóbbi héten egyszer voltam hosszabb ideig és furának tűnt a csapat mert egymás után szedtem le az elleneket (japán oldalon, de nem Zero és nem Hayate)..pedig biztos hogy ilyen jól azért nem mentem. -
bucsher #13159 na nekem már megint nem jutott ebből a szarból. miután meggyőztem őket, hogy nem pénzt, hanem játékot akarok, megigérték, hogy szólnak, ha lesz... és elnézésemet kérik :/ -
Lacusch69 #13158 Üdv ismét a nagy, virtuális égbolton!
A 4.09béta még mindig 4.09béta.
Egy-két javítás van benne, nem vettem észre javulást a Messzereken, úgyhogy mindegy... :) -
Richtofen #13157 Sziasztok. Pár hónapig kimaradtam a témából. Mi a helyzet azzal a bizonyos 4.09 béta peccsel? Mi van benne? Szervereken még nincs telepítve ha jól láttam?
Köszi! -
Kakaduduka #13156 sziasztok. ismeri valaki ezt a freetrack nevű progit? ha esetleg nem: ez e gy olyan program ami egy webkamera által képes trakir mozdulatokat csinálni. a lényeg az hogy nekem nem megy ezt az il-2-ben. elindítom és vagy egyből, vagy kicsit később egy hibaüzenettel kilép. egy szokványos windows hibát észlelt ezért leáll szöveg. mi lehet a probléma? -
bucsher #13155 köszi a részletes leírást :) -
Sidewinder #13154 A játék borítóján van egy zöld matrica amin van egy 70-es telefonszám.
Az a technikai segélyvonal. Az amex címe,meg Budapest Könyves Kálmán körút 16. A praktiker meg a lurdy ház közelében van egy KIA műrkakereskedés és egy Shell kút. Az út jobb oldalán akkor,ha a híd(lágymányosi) felé sétálsz).A Shell kút és a KIA márkakereskedés mögött van egy piros fehér kerítésű udvarban.Ki is van írva az épületre,hogy amex-tex és N-TEC. Az udvarban van egy autómosó is. Meg lehet találni,látszik az útról is a kiírás. -
bucsher #13153 amexet hol találtad meg? megyek hozzájuk én is :( -
Lebowski #13152 :D tigrisbaszás :D
azért örülök hogy sikerült végülis elintézni... amúgy vmilyen módon biztos h elküldtem volna az édes örömlányjelzős női felmenőjébe azt az egyedet aki ilyen kamu dumával kiáll a vásárlók elé h neki is fura volt.szánalom.de mindenesetre megvan és ez a lényeg.