IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #13242 Ne aggódj, Hartmann is sokat hibázott eleinte... :)
Szerintem ne mindjárt a Spit vs. 109-en kezdj online, hanem gyere a Skies of Valorra, ott mindig sokan vannak. Igaz, színes ikonok engedélyezettek, és van külső nézet is, de jól el lehet szórakozni.
Ha mégis komolyabb szervert szeretnél látogatni, akkor inkább a WarClouds ajánlom. Nem fullreal, de ahhoz közeli (speedbar, térképen saját gép megjelenítése, és közelről fekete ikonok használata), és hidd el, hogy itt is nagyon jó (ha nem jobb) pilóták vannak.
A földháttér-probléma... szóval az nálam is megvan... Ha téli térkép van, akkor persze semmi probléma...
Részben kiküszöbölhető a nem világos háttér előtt is, ha 1024x768-ban játszol. Ilyenkor bazinagy fekete pöttyöt jelenít meg távolabbi gépek esetén. Igaz, hogy ronda, de hasznos...
A WarCloudson ezen ment el az előző féléves staton a 109K4-gyel elért jó helyezésem, mert az utolsó 10-12 bevetésre már az új, 22-es wide TFT-vel mentem 1680x1050-ben, és gyakorlatilag nem láttam a távoli gépeket a pici pixelek miatt. Azóta megoldottam...
Jó szerver még gyakorolni a =gRiJ=Dedicado, a BGserver, UKD2-3. A BG-n pl. kifejezetten jó pilóták vannak mind a két oldalon, és a színes ikonok ellenére gyakran vannak itt srácok a Pumától, a Dongótól, néha a Ricsitől stb..., meg még néhány századon századon kívüli magyar. A külföldiek is jók, a =FI=, a ROSS, és (természetesen) a BgAF tagjaiból is sokan vannak.