IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Valóban sajnos a 109-essel nem nagyon aratok.Próbáltam nagy lendületből magasból is támadni meg mindenhogy de sokszor beszürkül a kép meg szem elől vesztem az ellenfelet.Immelman fordulóban a felső ponton mindíg leszednek,zuhanórepülésben utolérnek.Fordulóban persze lefordulnak-ahogy tapasztalom a váltakozó irányú meredek emelkedés lehetőleg a nap felé rövid ideig bejön mint védekezés.Meg a lassú palástorsó néha.A legnagyobb gondom hogy a talaj színébe veszik az ellenség és manőver közben gyakran szem elől vesztem.Pár P-47-est azért már leszedtem meg 1 Spitet is-párat megsebeztem.Bezzeg La-5FN-nel kapásból leszedtem 1 Bf-109-est,manőverező harcban.Meg KI-84 essel is elég könnyen 1 Corsairt.Amúgy a Statot hogy lehet megnézni?És hogy lehet trackot csinálni az online harcról?Majd figyellek a szerveren és szívesen csatlakozom hozzád.Kooperatív hadjáratokhoz hogy lehet csatlakozni?