91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Ne aggódj, Hartmann is sokat hibázott eleinte... :)
    Szerintem ne mindjárt a Spit vs. 109-en kezdj online, hanem gyere a Skies of Valorra, ott mindig sokan vannak. Igaz, színes ikonok engedélyezettek, és van külső nézet is, de jól el lehet szórakozni.
    Ha mégis komolyabb szervert szeretnél látogatni, akkor inkább a WarClouds ajánlom. Nem fullreal, de ahhoz közeli (speedbar, térképen saját gép megjelenítése, és közelről fekete ikonok használata), és hidd el, hogy itt is nagyon jó (ha nem jobb) pilóták vannak.
    A földháttér-probléma... szóval az nálam is megvan... Ha téli térkép van, akkor persze semmi probléma...
    Részben kiküszöbölhető a nem világos háttér előtt is, ha 1024x768-ban játszol. Ilyenkor bazinagy fekete pöttyöt jelenít meg távolabbi gépek esetén. Igaz, hogy ronda, de hasznos...
    A WarCloudson ezen ment el az előző féléves staton a 109K4-gyel elért jó helyezésem, mert az utolsó 10-12 bevetésre már az új, 22-es wide TFT-vel mentem 1680x1050-ben, és gyakorlatilag nem láttam a távoli gépeket a pici pixelek miatt. Azóta megoldottam...
    Jó szerver még gyakorolni a =gRiJ=Dedicado, a BGserver, UKD2-3. A BG-n pl. kifejezetten jó pilóták vannak mind a két oldalon, és a színes ikonok ellenére gyakran vannak itt srácok a Pumától, a Dongótól, néha a Ricsitől stb..., meg még néhány századon századon kívüli magyar. A külföldiek is jók, a =FI=, a ROSS, és (természetesen) a BgAF tagjaiból is sokan vannak.
  • TG Gida
    Mindig öröm látni egy pörögve zuhanó Spitfire-t...:)
  • blash
    Alapbol q-val tudsz felvenni tracket es leallitani is, de menubol is elerheto ez, ha jatek kozben nyomsz egy escape-t. Ezeket a Play Track menuben tudod lejatszani.
  • Willenbrock
    Valóban sajnos a 109-essel nem nagyon aratok.Próbáltam nagy lendületből magasból is támadni meg mindenhogy de sokszor beszürkül a kép meg szem elől vesztem az ellenfelet.Immelman fordulóban a felső ponton mindíg leszednek,zuhanórepülésben utolérnek.Fordulóban persze lefordulnak-ahogy tapasztalom a váltakozó irányú meredek emelkedés lehetőleg a nap felé rövid ideig bejön mint védekezés.Meg a lassú palástorsó néha.A legnagyobb gondom hogy a talaj színébe veszik az ellenség és manőver közben gyakran szem elől vesztem.Pár P-47-est azért már leszedtem meg 1 Spitet is-párat megsebeztem.Bezzeg La-5FN-nel kapásból leszedtem 1 Bf-109-est,manőverező harcban.Meg KI-84 essel is elég könnyen 1 Corsairt.Amúgy a Statot hogy lehet megnézni?És hogy lehet trackot csinálni az online harcról?Majd figyellek a szerveren és szívesen csatlakozom hozzád.Kooperatív hadjáratokhoz hogy lehet csatlakozni?
  • bucsher
    na hát csak megjött ez is, kicserélték nekem is :)

• blash
    fokas: http://youtube.com/watch?v=sm45tV5tlwk
  • Scottt
    Már kezdi
  • bucsher
    enyém 32 bites
  • fatsy
    Sziasztok!

Tanácsra volna szükségem. Megvan az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles alapjáték eredetiben. Felrakom a játék fut rendesen stb, de teljesen kiszámíthatatlanul, néha már az első küldetés után kifagy. Amikor lerepülted a küldetést, elolvasod az értékelést és lépnél tovább akkor egy pillanatra megáll és a következő oldalként nem az új küldetés szövegét+térképét adja be, hanem ugyanaz azoldal csak kb. "nincs kitöltve". Mutatja a térképet-üresen, mellette a szöveges rész helyén semmi. Közben persze az asztalon hibaüzenet.
    Valakinek ötlet?
  • nalyib
    Igen mer' a Gladiator a legjobb mer' lefordul mindent:P
  • Scottt
    Szerintem meg nem.Nem lehet eldönteni.Pilótán múlik sok minden.És 5:2hez, hogy megint vita lesz..
  • sirdond
    most volt a discoveryn A legjobb című műsor vadászrepülők műsora.
    ha érdekelne valakit:
    http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=6693912&i_where=1&i_where_tv=1
    szerintem érdemes megnézni
  • Ombika
    Nekem 64 bites van es el se indul a telepito meg a fomenu se?!
  • bucsher
    fut
  • Ombika
    Van akinek fut Vista alatt?
  • Sanyo
    :)
  • bucsher
    10 darabot csomagoltak félre, már kifutott az az adag. a következő szállítmány már jó lesz. vagy a fejükön verem szét az összeset :)
  • Szepy2884
    "Újabb kiadás a SoW: BoB lesz, kb. 2020-2025-ben."

Addigra csak sikerül majd kiolvasnom ezt a rengeteg könyvet
  • Szepy2884
    Kedves Sanyo és Lacusch, és kedves Lacusch és Sanyo :))

Ezúton is szeretném megköszöni a bizalmatokat és a fáradozodásotokat hogy ilyen költségekbe vertétek magatokat. Éppen és egészségesen megérkeztek a könyvek! Komolyan mondom, ezt már nem lehet tovább ŰŰŰberelni!! :))))

Te jó Ég! Hogy fogom én ezt nektek meghálálni?????

Lacusch: próbálom minnél hamarabb lefényelni őket és továbbítani neked.

Szepy
  • Trucker39
    Az "Exlusive verziót szerintem messze kerüldd el. Volt róla szó itt a fórumban. Nem az van a csomagolásban, amit hirdetnek.
    Ha már veszel valamit, mindenképp a helyszinen bontasd fel a csomagolást.

Valami ilyen képnek kell lennie a korongon. Természetesen 2 DVD-nek kell lennie a csomagban.
  • Lacusch69
    Újabb kiadás a SoW: BoB lesz, kb. 2020-2025-ben.
    Addig ne várj, vedd meg az Il-2Sturmovik 1946-ot... Vagy az "Exclusive" változatát. Tökmindegy, csak az ára más (elvileg)
  • psicho
    Mindket aruhazban 2 verzio van:

1, IL-2 Sturmovik: 1946 (megjelenes: 2006-12-12) 6990.-Ft
    2, IL-2 Sturmovik: 1946 Exclusive (megjelenés: 2007-09-28) 2990.- Ft

A leirasoknal sehol semmi nem utal arra mi a kulonbseg a ket verzio kozott, az aran es az "excluziv" jelzot leszamitva.

Viszont ha jol ertem akkor jon valami ujabb kiadas hamarost amire erdemes varni?

• Vogel
    Nem esélyes. 4.09 lesz az utolsó ha minden igaz. Re-2000 majdnem lett csak kitolták a projektből egy másik géppel. Azt hogy miért van fantázia gép; marketing. Miért van BFhez secret weapons of ww2? Újra eladhassák :)
  • horthy
    Az IL2 1946-hoz nem fognak még II vh-s gépeket kiadni kiegészitésként ??
    Gondolok itt mondjuk angol Hawker Typhoon , japán Ki-44 Shoki , Re-2000 stb . Amugy a Sturmovik a kedvenc repülös progim de ehelyett a sok 1946-os fantazma gép helyett jobban örülnék eredeti II. vh paripáknak amiből még lehetne egy csomot berakni !!!
  • Scottt
    Oleg mindig aztmondja, hogy 2 hét mulva
  • bucsher
    ja, úgy látszik, így megy ez :)
    amúgy az van, hogy megrendelték, aztán majd jön.
  • Lacusch69
    Oleg is így szokta... :)
  • bucsher
    amextec.hu a kiadó, ott várd meg, hogy legyen. nekem azt mondták, 1hét, 2hét, 1hónap. kábé...
  • TG Gida
    Boltot kéne megkérdezni.
  • TG Gida
    Amiről én írtam az csak egy szemüveg ami kettébontja a monitor képét.
  • psicho
    Udv, nezegettem hol lehetne megvenni a jatekot. Online osszvissz egy boltot talaltam. Itt az 1946-nak 2 verziojat aruljak, de leiras ugyanaz mindkettore. Valaki lerina mi a ketto kozott a kulonbseg?

http://www.zeladon.com/cart.php?target=search&substring=sturmovik

Koszi
  • Scottt
    Szerintem meg már volt..De hát ismétlés a tudás anyja:)
  • tzotyu
    Köszi, ezt nem tudtam az F4F-el kapcsolatban!
  • Bucser
    MysticPuma interjúja oleggel a BOB:SOW-ról. 45 perc hosszú interjú és kérdezősködés ingame footage-el.

Szerintem érdemes megnézni.
  • sindelnet
    A WildCatnál manuálisan engeded ki a futót,be kell konfigolni a Controls menüben,LowerGearManually néven megtalálod.
    Ha kinn a futó,nyílik a fékszárny is.
  • Sanyix
    Hát mert féxárny csak pár gépen van az il2-ben, aztán meg f4f-nél manuális futóműkiengedés van.
  • Valka
    jók lettek a képek! poénos, ahogy kilóg a gépek szárnya a monitorból. a cockpit viszont olyan, mintha minden papírból lenne. :) egyébként már az eléggé kicsinálta a szemiemet, hogy végignéztem a képeket. :( a szemüvegen a bal oldal vörös, a jobb meg kék; mikor levettem, még sokáig ilyen színben láttam (fék szemmel nézve) csak pont fordítva! (bal szemem még mindig fáj)
  • tzotyu
    Szia!

Köszi, sikerült!
    Vaolamiért ezekben a Mission-okban nem engedi be- és kihúzni a futót és a fékszárnyakat sem tudom leengedni....?
  • Lacusch69
    Single Missions-->IJN-->A6M2-21-->kiválasztod, hogy mit akarsz gyakorolni.

Illetve:

Single Missions-->USN-->F4F-3-->kiválasztod, hogy mit akarsz gyakorolni.
  • tzotyu
    Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni ,hogy hogyan tudok olyan küldit, vagy terepet betölteni, ahol gyakorolhatom az ANYAHAJÓRA le- és felszállást?

Köszi!