91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #13151 Úgyhogy végre a haveromnak lesz jó IL-2:1946 játéka. Bár nem volt egyszerű meló... -
Sidewinder #13150 Túl vagyok a hibás 46(amibe alap IL-2őt csomagoltak a 46 helyett cseréjén).Nem volt egyszerű. Bevittem vissza a CD Galaxishoz. Ők vakaróztak,kihívták az ilyennel foglalkozó emberüket vmelyik hátsó szobából. Ő nézelődött,forgatta a szemét,húzódózott hogy végülis otthagyhatom és megvizsgálják csak az sok idő meg így meg úgy,magyarul össze vissza hadovált,hogy mért nem akar dolgozni vele.Meg kijelentette,mikor megmutattam a cuccost,hogy jó kell legyen az,hogy 1 DVD-van csak benne mert neki állítólag azt mondták a magyarországi forgalmazónál,hogy 1 DVD-re rátömörítették a teljes 46-ot mindennel együtt, és hogy inkább kerseem a magyar forgalmazót(az amex-et) a technikai segélyvonalon. Eléggé nem akartak dolgozni megnézni a DVD-t.
Már az is fura volt,hogy "ő neki azt mondták,hogy..." aszittem feltelepíti azt az 1db DVD tartalmát és megnézi miaz amkior átveszi a szállítmányt főleg akkor,ha saját bevallása szerint neki is fura volt,hogy csak egy DVD-t tesz ki az egész 46 bónuszokkal együtt. Ezután amikor hazaértem és újra gépközelbe értem elkezdtem megint telepíteni,és közben felhívtam az amex-et is.Ott az emberke mondta,hogy nem lehet ez a dolog és hogy neki furcsa ez az egész. A végén odáig jutott a dolog,hogy megkérdezte,hogy milyern ábra van rányomtatva arra a bizonyos DVD-re.Mondtam neki,hogy ugyanaz mint annak idején az alap IL-2 CD-jére. Akkor mondta h álljak le a telepítéssel,elnézést kért h valszeg ők cseszhették el a csomagpolásnál és mondta,hogy menjek be hozzájuk és kicsertélik. A galaxison keresztül meg ne intézzem,hanem személyesen mert a galaxis lassú és.... társaság és jó ha ők hetek múlva elintéznék nekem-Jöjjek inkább személyesen. Tegnap le tudtam hozzájuk tolni az arcomat,szó nélkül kicserélték,kinytották előttem az új példány dobozát és meglepve láttam ,hogy abban bizony pont ugyanolyan ábrával ellátott kettő darab DVD van mint annak idején amikor még a Mo-i kiadásakor megvettem. Tehát nem volt igaz az,amit a CD-Galaxisos srác mondott,hogy az UBISOFT EXCLUSIVE verziónak az a fő különbsége, a sima 1946-hoz képest,hogy egy lemezre raktak mindent,ugyanis az UBISOFT EXCLUSIVE verzió is pont ugyanabból a 2 DVD-ből áll mint a sima 46.Tehát aki megvesz UBISOFT EXCLUSIVE verziós 46-ot és csak egy lemezt talál a dobozban amin ráadásul a 2001-ben kiadott első IL-2 játék ábrája van nyomtatva,az nagy eséllyel szart vett. Ki lehet ugyan otthon próbálni,de ha csak alap IL-2-őt talál rajta akkor viheti is vissza kicserélni.Úgyhogy odafigyelni az UBISOFT Exclusive-os IL-2:1946 vásárlásánál,mert lehet hogy nem az lesz benne amit a dobozra írtak. A galaxisnál a nem akarok vele foglalkozni menné inkább oda meg ide magatartás ellenére,nem volt kedvem erőlködni,valszeg azér sem mert nem vagyok valami hű de ideges típus meg főleg azért mert ők 3-an voltak ellenem ráadásul egyikük egy elég nagydarab biztonsági őr volt,szal jobbnak láttam nem erőltetni a dolgokat.Főleg,hogy mint ahogy az amex-esektől megtudtam,jó ha hetek múlva kicserélik nekem a galaxisosok.Tehát olyan lett volna a részemről az erőlködés mint a tigrisbaszás.Felesleges is meg veszélyes is. -
#13149 10e+posta
-
bucsher #13148 ASE alól is csak 4.08 szerverek látszanak. -
#13147 Oszt mennyi az annyi? Már ha publikus:) -
Lacusch69 #13146 Igen, az FB név alatt az 1946 4.08 megy.
Az én játékom a Soundmod miatt tört (változtatható), és a dedikált szerverek nem engednek be.
A Lobbyra regisztrálni kell. -
#13145 Nah megvan az 1946!ha tört game az baj?,jah és a hyperlobbyn nincs ott az 1946 mint játék csak a forgotten battles,és a sima!a hyperlobbyra regisztrálni kell??
köszi -
Lacusch69 #13144 Olvasd el a FAQ-ot, benne van minden részletesen. Én sem tudom jobban elmondani.
(Az alap FB-re vagy 10-12 patchet kellene feltenni, hogy a 4.08 menjen. Ezért érdemesebb az 1946-ot megvenni. Azt nem tudom, hogy az ASE-n vagy az ubi.com-on az alap FB melyik verziója megy, a Hyperlobbyn CSAK a 4.08m) -
#13143 köszi!De én a Forgotten Battles-al szeretném nyomni onlineba,hallottam hogy ezzel is lehet,és azt olvastam hogy a 4.08m jó ehhez a játékhoz is!Ezekszerint nem? mit kéne csinálnom az alapjáték felrakása után az online játékhoz?
köszi -
Lacusch69 #13142 Az Il-2 Sturmovik 1946-ra tetted fel a 4.08-at? -
Lacusch69 #13141 Szomorú... -
#13140 Sziasztok!Nekem az lenne a problémám hogy IL2 Forgotten Battles-re feltettem a 4.08m patcht,és nem indul el a játék!Mert a sima játékkal nem ment fel a szerverre!
Valaki légszi segítsen,hogy hogy kell megcsinálni az online részt!Köszi
The All Seeing Eye-el kerestem szervert,de már az alap exevel sem indult a játék a patchelés után!
köszi -
#13139 nem csak leálltam a repüléssel és nincs rá szükségem :) -
Lacusch69 #13138 Ennyire megutáltad? :( -
VO101 tvr #13137 Az általad említett gépek eredetileg nem repülhetőek. Feltört játékba lehet Mod-okat illeszteni, például amiket említettél. Belső nézet részben megoldott, más gépek kabinbelsőjének felhasználásával.
http://allaircraftarcade.com/forum/
-
istikovacs76 #13136 Sziasztok!
Elkezdtem az il-2-t neten nyomni. egész jól megy:)
Olyan kérdésemlenne, hogy van olyan szerver, ahol lehet repülni B-17 vagy B-24,B-29-el. Namármost, ha én ezzel repülök, nincsen belső nézet, csak külső, ami nekem nem igazán könnyű:(
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehetne letölteni cockpitot/belső nézetet, hogy valamennyire élvezhető legyen ezekkel a repülés?
Köszi előre is -
#13135 hali
van egy eladó x52-őm
ha érdekel vkit írjon
[email protected] -
Lacusch69 #13134 Puma fórumon válaszoltam. Talán tudok segíteni. -
#13133 Mé nem??
Hiszen ott is fenn kell lenni az Il2 nek,valamint a lobby-nak. Csak onnan a serverről indítod a játékot. Várjál! Asszem az egyik srác csinált már hasonlót itt a server linkje.
http://web.axelero.hu/rnzoli/IL2DSC/intro.html
Itt meg valami leírás de én nem értek belőle egy szót sem ,neked hátha sikerül értelmezned:)
http://web.t-online.hu/rnzoli/IL2DSC/intro-coop.html -
Frenky #13132 Kösz Her Laca :-)
Sajnos a szerveren nem műxik... -
#13131 Tudtok linkeket, forrásokat adni, ahol német világháborús pilóták névsora megtalálható? Rokonomat keresem. -
#13130 A lobby azé nem látja mert nem ott indítottad.
Fogod elindítod a lobbyt oszt beülsz a DOG 1-2 -3 ba ,amelyik szimpi oszt amint beültél feljön egy ablak amiben mindent beállíthatsz ,játékosok számát,nehézséget ,stb. Le save led,majd elindítod. Ez a legegyszerűbb de asszem van megoldás arra is ,hogy ne kelljen ezt végigcsinálni, de azt nem tudom. -
Frenky #13129 Sziasztok!
Mostanában "mi" is rászoktunk erre a gammára, IL-2 1946
ami igen élvezetes...
Van egy Baráti társaság Fun Gamer Club röviden [FGC] FGC.HU
Feltettem a szerverünkre a dedikált cuccost, műxik is, 4.08m csak nem tudom beállítani a nehézséget és egyéb apróbb lehetőségeket. A netes szerverkereső: HyperLobby nem tálja a szerverünket nem tudom, hogy kell beállítani. Az ASE viszont látja: IP: 88.151.101.33:21000 jelenleg 16 pléjeres, 15-20-as ping-el HUNról :-)
Tudnátok ebben segíteni? Lehet mailban is: [email protected]
üdv.
Frenky -
SzKrisztian #13128 Szia, van freetrack fórum itt az SG-n, bár még nem sokan irtak, én sem vagyok túl profi benne de ha leirod pontosan mi érdekel, építés, beálítás stb akkor szivesen segítek amiben tudok. -
Lebowski #13127 vannak albán ismerőseim!!! -
bucsher #13126 nekem működik. semmi extra. szólj, ha elakadsz. -
#13125 Haj!
Írnál pár szót a Free Track-ről!Én most próbálom építeni az enyémet,de még magyar fórumon nem találtam a témában hozzászólást.(lehet én vagyok a béna) -
#13124 "szem gidagadva"
Hejj!Hogy jövök én ide?:) -
nalyib #13123 Az ötlet jó lenne, de csak ezzel a géppel van ilyen gondom, másrészt megnéztem, ugyanezt csinálja ha középen tartom a golyót vagy akárhol máshol...
Nem is nagyon emlékszem, hogy pl spitben ülve láttam volna fókát így palástorsózni. -
Sidewinder #13122 Majd meglátjuk,lehet,hogy télleg egy komplett fostos szériáról van szó.
És ha így van akkor sok sikert a perhez!:D -
Sidewinder #13121 bucsher kollega majd,ha lemez közelbe jutsz akkor lécci tedd már fel és nézzed meg,hogy mi a pálya nálad. A cserét hétfőn délután tervezem mert most itthon vok BPesttől mintegy 130 km-re,ha addig eredményre jutsz akkor majd lécci tájékoztassál itt a fórumon.Csak azért,hogy milyen reményeim lehetnek a SIKERES cserét illetően...
Köszi. -
#13120 Mi több! Most elmegyek és veszek én is egyet ,aztán mivel ez nem más hanem a vásárló megtévesztése,beperlem az Ubit. Nekem van időm ,lehet még le is pottyan valami:D -
#13119 Tudod Gabó lehet ,hogy nem tehet róla az eladó ,de a bolt az igen.
És a boltnak szerves része az eladó is. Nekem speciel már nagyon tele a hócipőm ,a magyar kereskedelemmel tisztelet a kivételnek.
Ha kap egy szállítmányt ellenőriznie kell a tartalmát ,ez a minimum.
-
bucsher #13118 azt hiszem én is így jártam.
egy lemez, semmi extra (amit a borítón igér)
mondjuk én nem próbáltam telepíteni, úgyhogy nem vagyok benne biztos. most meg nincs nálam a lemez, hogy megnézzem.
szóval cserével nem sokra mentek, az összes ilyen :( -
Solt #13117 Varázsszó lehet még az is, hogy szépen közlöd, minden fórmun beszámolsz eme húzásukról és garantálod nekik, hogy a repszimes társdalom jó réssze a büdös életben többet nemfog náluk vásárolni! Pont most akartam én is megrendelni... lehet, hogy egy ici-picit feszült lettem volna... -
#13116 Még egy megjegyzés!
Írd ki a 46 könyvtáradat egy dvd re oszt a havernak add oda ,neki csak be kell másolnia a vincsire kirakja az asztalra a parancsikont oszt go.
Max a beállításokat kell módosítania. -
Gabo #13115 Nem biztos, hogy az eldó és az értékesítő tehet róla. Lehet, hogy a magyar forgalmazó a hibás.
Minden esetre vissza kell vinni. Szerintem szó nélkül cserélni fogják. (Saját érdekük, hogy megtartsák a vevőket egy olyan világban, ahol bármit le lehet töleteni...) -
#13114 KV kollegával egyetértve!!!!!! A legmesszebb menőkig!!!
Ajánlott akció tervezet.
Visszaviszed ,szép szóval elmondod a problémádat,majd kéred eszközöljék a cserét,vagy ha az nem megvalósítható akkor a huf-ot vissza.
Ha (bár kétlem) ez nem vezet eredményre kéred az üzletvezetőt ,és megismétled a fentebb leírtakat.
Nos ha ez után sem vezet eredményre a diskurzus,onnan már csak a habitusodon múlik.
Ha csak feleannyira ideges tipus vagy mint én ,megfogod valamelyik ficak nyakát ,majd beleüvöltöd az arcába a csere szót és még kilátásba is helyezed ,hogy a vacak DVD-jét feldugod abba a testrészébe ami egyébiránt nem erre a célra van rendszeresítve. Továbbá ,válogatott szitokszavakat üvöltessz (szem gidagadva) kedves családtagjaira ,főleg édesanyjára utalva amint ősi mesterséget űzvén véletlenül került a világra de ezért kár ,mert jobb lett volna ha ez meg sem történik.
Nos ha ezekután sem jutsz dűlőre ,akkor írj ide ,istenbizony szakítok rá időt ,bemegyek veled és garantálom a cserét.
Tisztelettel Laca
Ami sok az sok!
-
#13113 Ha panaszkonyvbe akarnal irni vagy kered a fonokot,akkor mar radfigyelnek! :) -
Lebowski #13112 finoman szolva ez a helyes.én az eladóval addig rágcsáltatnám azt a kibaszott lemezt amig meg nem eszi.az ilyentől fel tud fordulni a gyomrom.sztem lazán bazd kia biztosítékot.vagy minimum kérd hogy cseréljék ki az orrod előtt.vagy nyittass ki egy másik dobozt,és ha abban is sima IL2 van akkor fel kell őket jelenteni... ez azért márt túlzás.