IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Csak egy pelda meg:
    -Nagyon sokan szidjak a LaGG-3-as szeriat! Hat en ezt soha nem ertettem! Miert? Mert oda voltunk erte! Nagyon pontosan kell igaz vele loni, meg kicsit gyenge is a motorja, de ugy fordul ahogy egy korabeli nemet gep se tud! Ha volt olyan hulye a fritz hogy lejott foldokozelbe (amihez tegyuk hozza, hogy ez volt a celunk), fordulozni, akkor lehetett az akarmilyen geppel, tuti o huzta a rovidebbet, meg 3vs2-nel is!
    (Hmm hanyszor volt hogy VEF-en tulerot is legyurtuk foldkozelben! Volt hogy Fokat LaGG-3 type 4-el felrobantottam.)

Tehat meg mindig amondo vagyok, hogy a tipusismeret sokkal tobbet er mint a tuzero, ha valaki ki tudja hasznalni az adott tipus erenyeit a masikkal szemben akkor mindegy hogy milyen hatranyok vannak (nem szabad a helyzetbe belemenni!), es mekkora a tuzero.
    De elismerem, sokkal konyebb nagy tuzerovel vadaszni!
    (Csak egy pelda: LaGG-al, Yakkok elso tipusaival soha nem megy az epeszu pilota megasra bombazora(vadaszra meg plane nem)! Max ha tuti nincs vedovadasz! De meg akkor sem! Gyak egy 88-ast epp le lehet szedni egy full tarral egy Yak-1el!...persze ez annyira szitufuggo! Ha ordenale tuleroben vagyunk akkor:"miert ne?" )
    Vegezetul: Tulkeppen ezzel nincs is baj! Ez mind igy volt rendesen is! Ha az ember olvas egy par visszaemlekezest igazi pilotaktol, akkor maris tisztabb a kep!