IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    ....
    Hat en igen keveset repultem nemet oldallal! Mindig is orosz gepekkel nyomtam (ez ugy evidens, azoknak akik ismernek). De csak anyit tudok mondani, hogy akik "mesteri" szinten bannak/banntak a nemet gepekkel, akikkel egyutt nyomtuk neten, azok igencsak durvan adtak elo fokaval!
    De most akkor ne dicserjem mar agyon szegeny "fritzberenceket" (Copyright by en ;P), es csak anyit mondok, menyj fel egy kulfoldi szerverre, ahol skillesebb playerek vannak! Hat vert fogsz izzadni La-5-ben a fokakkal szemben! Foleg ha elkezdenek Boom-and-Zoom-olni neked!
    (Nah most ne ertsd felre, nem akarom a tudasod lealacsonyitani, mivel nem is igazabol tudom mit tudsz...de nekem az jon le a mondandodbol, hogy lehet kicsit-kicsi a tapasztalatod!(ami ugye nem baj, de en meg vagyok olyan hulye meg mindig, hogy az igazsagerzetem nem hagy kussolni))