IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Végre tudom már használni a lobbyt.Csatlakoztam néhány szerverhez,szerencsére ezeken a beállítások általában elég realisztikusak voltak.A legjobbnak a Spit vs. 109-et találtam.Tippeket kérnék is h. mely szerverek a történelmileg leghitelesebbek.Van néhány furcsaság is.Pl volt olyan szerver ahol mindenféle típus repülhetett mindkét oldalon-ez nem nagyon tetszett.Meg én úgy látom elég sűrűn váltogatják a térképeket meg a választható típusokat 1 szerveren belül.Kár hogy pl. 1944-es pályákon általában csak 109-G10-es hsználható 6-os nem.Vagy a D-napos pályán csak Fóka.Volt pár győzelmem de többször lőttek le.A 109 vs. Spit szerveren ahogy látom vérbeli profik vannak ahogy a legtöbbön is.A tengely oldalt kissé szétszórtnak látom mintha nem lenne olyan csapatmunka mint a szöviknél.Mert a Spitek keményen fedezik egymást és rohadt jól manővereznek.Ahogy látom szinte mindíg fölénybe is kerülnek.Azt nem tudom hogy lehet játék alatt chatelni?Én amúgy Bubi1980 név alatt repülök.Nem tudom a Pumásoknak van-e saját szerverük?A lobby majdnem mindíg ugyanazokat jeleníti meg.