91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #13111 Na szóval. Kicsit nehéz elmondanom,de engem szerintem jól átbasztak.
Megvettem ezt a terméket egy haveromnak pesten a CD-Galaxisnál:
http://galaxisnet.hu/PC/14187/il2-sturmovik-1946.html
Ez ugye IL-2 Sturmovik:1946 lenne. UbiSoft EXCLUSIVE kiadásban. A haver kezdő a repszimulátorok terén,de mondta hogy hallotta hogy ez jó játék meg énis oltottam vele,hogyha vmi jót akar venni akkor IL-2be ölje a pénzét. Mondta h oké,ha meg én úgyis pestre járok egyetemre (ő még gimmnáziumba jár) ráadásul olyanba ami k.b. 50 méterre van a CD Galaxistól akkor vegyem má meg neki. Mondtam h rendben. És meg is vettem. Meg mondta,hogy majd otthon esetleg próbáljam is ki h minden rendben van e vele,merthogy ő ugye még nem annyira ért a rep.szim-ekhez. Na ez a próba pillanata fél órája következett be.Első furcsaság: kibontom a cuccot elő a lemezt:jéé csak 1 lemez van pedig nekem megvan a 46(még nem UBi exlusive-ba) és ahhoz volt 1 bónusz DVD-is,de mondom biztos tettek vmi csodát és minden ráfért 1-re. Második furaság: a lemezre nyomtatott kép full ugyanaz mint az alap IL-2-nél volt anno 7 éve.Erre az volt az érvem,h biztos nosztalgiáztak a srácok. Berakom a lemezt jön a következő furaság: a gépemen ugye 4.09b-re felpatchelt eredeti IL-2:1946 van,de ennek ellenére nem csak betettem a lemezt oszt gém,hanem installálni kellett,méghozzá megen ős-IL-2 install menü-ből.Á mondom lehet ezen má rajta van egy még újabb patch aztán azért van az egész. Na akko install:egy közül választhattam: "Full(~522MB)" ez mégjobban megerősített abban h bittos vmi patch hiszen a 4.09-es is skinekkel együtt volt kb 500 mega ha jól emlékszem. Na felrakom.Kész.
Akko game. Erre elindul a betöltés:az alap IL-2-ből ismert jó öreg II.VH-s orosz pilótahaube,szemüveggel a tankönyvön c háttérkép mellett.
ekkor már kibaszott gyanús volt. Na bejött. Verziót nem írt ki meg furán(bár még mindig reménykedtem h nosztalgia csak) az ős IL-2 menü volt az egész. Azzal a háttérrel,háttérszínnel stb. Á mondom próbáljuk ki. és itt fostam be. Ugyanis ez nem nosztalgia vót,hanem az 1.0-ás ős alap IL-2. Csak szovjet és német közt választhattam mindenütt,hangok és minden egyéb tetőtől talpig az ős játékkal egyezett. Még ekkor se adtam fel,mondván hátha lehet lépcsőzetesen telepíteni és akko felrakom rá az FB-t,PF-et,Ace-t,46-ot. Nem lehetett,nemtaláltam semmi erre utalót,semmi más telepítőt ami a játék egy új részét indítaná.ekkor uninstall mert úgy voltam vele h csakis én baszhattam el vmit,majd másodszorra minden szép és jó lesz. Felrakom másodszorra és minden teljesen maradt a régiben. Vagyis jól átbasztak engem. Mert Ubi Exclusive:IL-2 Sturmovik 1946 csomagolású dobozba belebaszták a régi alap 1.0-ás IL-2-őt. Sőt ami még szarabb nem is engem,hanem a haveromat szopatták meg legjobban a Galaxisék(hisz én már akkor megvettem a 46-ot amikor megjelent szal nem nekem baj),hisz neki nincs meg a játék és így nem tudunk egymásellen légiharcolni. Viszont kibaszott 3 rugót a semmire. Faszom kivan most magyarázkodhatok neki... Meg sztem visszaviszem galaxisékhoz a játékot,hogy ember ez nem az ami a dobozra van írva?Ugye ez a helyes eljárás(számla minden megvan róla),please help mert, eddig soha nem volt ilyen velem pedig nem most először veszek játékot a galaxisnál.És bocs a hosszú szövegért&kösz a segítséget előre is. -
bucsher #13110 a difficulty setupban a no external views-zal tudod letiltani a külső nézetet, ha ennyire zavar :) -
SzKrisztian #13109 Kösz a segítséget, azt hiszem én nem irtam le jó mi a problémám, tudom hogy az egér vagy a joy-al lehet külső nézetbe állítani a nézetet így nincs is gondom, de ha freetrack-ert használok akkor ha előre nézek akkor szemből látszik a gép és ha erősen oldalra fordulok akkor látszik hátból a gép, én pont fordítva szeretném hogy mikor teljesen előre nézek akkor lássam hátból a gépet, és ha free trackert használok akkor sem a joy nézet, sem az egér nem müködik, azaz müködnek de egy pár fok elfordulás után visszaugranak arra a pozicióra ahogy a freetracker állítja, esetleg úgy is jó volna ha csak belső nézetbe müködne a tracker és külsőben nem. -
Lebowski #13108 külső nézetben az egeret mozgatod.vagy a joyon a 4-8 állású gombokat. -
blash #13107 #13106 -> F2-t nyomj
A 6dof-ot meg ezzel tudod beuzemelni:
allaircraftarcade.com -> [MOD] 6DOF ~ Tracker version ~ v2.0 *Update* -
SzKrisztian #13106 Még azt elfelejtettem irni hogy külső nézetbe mikor előre nézek akkor szemből mutatja a gépet, megoldható hogy hátból mutassa? -
SzKrisztian #13105 Sziasztok a FreeTrack progit próbálgatom, és azt olvastam a wikipedian hogy az IL-2 1946 a [Yaw, Pitch] vagy [Yaw, Pitch, Roll, X, Y, Z] with 6DOF módok használhatóak, az első megy is szépen, de nem tudom hol lehet a 6DOF módot bekapcsolni, sehol nem találtam ilyen opciót, ha valaki tudja kérem irja le, köszi. -
asw27 #13104 Minden csűrőzéskor fellép az ellentétes forgatónyomaték, ami korlátozza az elfordulást, ezért intenzíven kell az oldalkormányt is használni a kívánt irányba. -
nalyib #13103 Tudom hogy mire jó a rudazat, gondoltam az említett hiba miatt kellett azonnali reagálásúra tervezni.
Úgy vettem észre hogy hirtelenségtől függetlenül abszolút nem bír fordulni a gép, ha közben csűrőzök is; de ha csak egy irányban mozdítottam (akár hirtelen), nem volt komoly gond vele.
"A spit pedig akkor is sokkal szarabbul orsózik mint a Fóka." - hát ez tagadhatatlan:) -
asw27 #13102 A bowdenes kormányvezérlés kényes a nagy kormányerőkre, mert megnyúlik. és a holtjáték nagy lesz.
A tolórudasnál ez nem jelentkezik.
Az, hogy a magassági tolórudas, vagy bowdenes, nem játszik szerepet a lebillenési ill. dugó hajlamnál.
A fóka azért hajlamos a gyors átesésre, vagy inkább a dobott orsóra,lásd P-39, mert kis kormánymozdulatra is nagy az állásszög változása, emiatt a szárnyról hirtelen válik le az áramlás és a precesszió segítségével máris eldobja magát.Ezért a magassági kormánnyal nagyon finoman kell bánni fordulóváltáskor.
A spit pedig akkor is sokkal szarabbul orsózik mint a Fóka.
-
nalyib #13101 Ezért nem laposollóval kell csinálni..:) -
Lebowski #13100 elég sokan mivel lefordulták őket... -
Lacusch69 #13099 Ezzel csak az a probléma, hogy egy tapasztaltabb Shit pilóta nem mozdul rád azonnal, hanem megvárja, hogy szintben keresztezz előtte.
Ha nem ollóznál vissza, akkor meg utánad húz, és levágja a fordulódat. -
nalyib #13098 Pedig nem utolsó szempont, mert emiatt FW-ből elvileg egyszerű ollóval hülyére lehetne venni a legtöbb spitet.
A fókánál azt vettem észre, a csűrőt és magasságit borzalmasan rosszul bírja egyszerre (a semmitől is át akar esni), talán ezért javították rudazattal a reakcióidőt? Hogy nagyon gyorsan lehessen "váltani" csűrés és emelés közt?
Vagy ilyen problémája nem is volt a fókának? -
Lysandus #13097 Ez azért így nem igaz.
Másrészt ha így is van, minek kell engem belekeverni? :-) Ugyanis én játszom ezzel a produkttal! :-) -
#13096 Világhatalom mikor is ügyelt utoljára a "ló lábára"?? kb soha... -
Lysandus #13095 A spit nem orsózik szarul. Te melyik játékkal játszol? -
Lysandus #13094 Mert vagyok annyira régimódi, hogy ez nálam még szempont. -
#13093 Miért is kéne rá ügyelniük?:) -
Lacusch69 #13092 Ha már a Shit gyenge orsózását kell menekülés szempontjából kihasználni, akkor már régen rossz... -
nalyib #13091 Ok, de másodikok a világért sem lennének a saját játékukban..:)
A spit orsózása szerintem most is jó. Mondjuk nem értem hogy követi a fókámat ollózásban, de azt hiszem nem az orsóban van a hiba. -
asw27 #13090 A Spit most is szarul orsózik. -
Lysandus #13089 Szerintem az oroszok manapság már egyre kevésbé érdekli a fair play. Drága az olaj meg a gáz, van pénzük és most már szinte alig ügyelnek arra, hogy ne lógjon ki a ló lába. -
Lysandus #13088 És ki a fene állt le fordulózni Messzerben a Spitekkel a hármas szériában? Senki nem azt kéri számon. Csak akkor még le lehetett emelkedni őket. Most már a Spit IX-est leemelkedni sem tudod. Ja, a Spit orsózásban sem volt a legjobb, sőt kifejezetten szarul orsózott.
A játékban pedig egy arcade gép. Ezt felesleges cáfolni. -
nalyib #13087 Most képzelj már el az oroszoktól egy játékot, amiben a Me-262 a legjobb vadász... Abszurdum. :DD -
#13086 ha már itt tartunk akkor beszélhetnénk a bi2-ből is, amely a valóságban sohasem repült
(illetve egyszer, akkor össze is tört)
a játékban ezzel szemben szépen lehet alázni vele mindenkit
repül vagy 600-zal, 20e magasan
olegék lemodellezték, milyen lett volna..
szép egy olyan géptől ami nem is létezett
és a kezdetektől jelen van a játékban
hadd mondjam LLLOOOOOLLLL
-
asw27 #13085 Nemtudom melyik G. Arrol nincs adat sajnos.
A 8 perc égési idő sem túl sok.
Gyakorlatilag egy kis hatósugarú pontvédelmi légvédelmi rakéta.
mint az SA-2 komplexum, csak ember vezeti. -
nalyib #13084 Namost hülyeséget írtam,
ez egy fémvázas gép volt ha jól veszem le valami hullámlemez borítással, de ettől függetlenül is ez szerintem a leglátványosabban lehetetlen terhelés a játékban.
Ha jól tudom itt kicsit a spiteknél is gyorsabban fordul, ami rendben van, de hogy még ki is bírja..:) -
hetti #13083 Vászon? -
Lacusch69 #13082 Első repülés: '41.április.
Ekdo262 első bevetései: '44.április.
Me-163: 8min égésidő, ami nem jelentette a teljes repidőt.
Spit XIV vs. 109G melyik??? -
nalyib #13081 Kicsit megfogtál, de azért vitatható az a gép:P Oké hogy minden modell szerkezeti terhelése minimum harmadolva van a játékban (trim nélkül még csak Mustang III-at sikerült eltörnöm a levegőben), de TB3-nál már kicsit botrányosan néz ki, ahogy háromszázzal megtéped a kormányt, a vászonmonstrum meg beveszi a szűk kanyart... -
#13080 MIért szerinted a TB-3-nak hány motorja van?? valahogy csak leprogramozták... -
Lebowski #13079 hát pont ezt mondom,hogy minek azok a fosok.inkább csinálnák meg a lancastert,vagy b17et v hasonlót. vmi 4motorosat ami nem 180al repes.. -
asw27 #13078 Az igaz, hogy létezett a 262-es is, de még a légi tankolás nem volt kidolgozva.
Sőtt létezett a 163-as is, csak a kb. 4-6 perc égésiidő kevés.
Kb. a volhov légvédelmi rakéta komplexumhoz lehetne hasonlítani.
A Spit XIV sorozatgyártása 43-őszén kezdődött. A 262-es még ekkor nem nagyon szerepelt szerintem, mert még 1944 júniusában sem volt hadrafogható.
1944-től a XIV-es alkotta a RAF vadászerejének gerincét.Minden tekintetben túlszárnyalta a Me-109G-t. -
nalyib #13077 Menj már, egy részük eleve fel sem tudott szállni;ÐÐ -
blash #13076 Sugarhajtasu bombienerekre vagyom. -
Lebowski #13075 nemtom.engem személy szerint eléggé felidegesített, amikor megláttam a '46 gépállományát.ki a fenének hiányzik a sok begyújtvafingós gép.tök fölös.és szerintem te is röhögnél amikor éppen szemberepül veled egy 109Z.pedig ez repülhető,és ha jól tudom az egyetlen példányt at lebombázták.vagy az a heinkel volt? szal minek olyan gép ami meg sem érte az 5 bevetést??nemétem.sztem így is elég színes a paletta. -
nalyib #13074 te még mindig rólam beszélsz -
AarPoe #13073 Szóltam én hozzád? :)) Különben meg én nem vagyok az, aki képes minden nap ugyanazt leírni (ha butaság is), és nem fogok újból körbevitázni, akárhogy is provokálsz. Leírtam egyszer és kész.
Egyébként nekem hiányzik az, hogy igazi nagy légiharcokat láthassak a játékban, nem csak 10-15 géppel, hanem jóval többel, persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden géptipust tartalmaznia kéne a játéknak. Csak eszembe jutott.
Ha mindenki befejezte (egyik oldal megunta, másik oldal belátja hogy csak úgy unhatják meg, ha nem reagálunk), akkor szóljatok. Addig részemről bezártam a fórumot. -
nalyib #13072 Jójó, de ju88-ból van esélyem az amatőr vadászok ellen;Ð (több mint Bf-110-ből)
Négymotorost, háát nem tudom, tartok tőle hogy ennyire azért nem univerzális az IL-2 (sem).