IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    A G10 már lefordulja a Gladiatort, egy találattal leszedi a B17-et és felkerült rá egy 3d radar is. Gyere repülni minél hamarabb.;ÐÐ

Egyébként komolyan mióta megadták a WC-sek ezt a gépet (vagy mióta új botot vettem, sajnos ez egyszerre történt:D) a stat szerint minden második bevetésem leszállással, és átlagban szintén minden második 1 db igazolt győzelemmel végződik. Magamra sem ismerek:) (pedig még mindig nem stílusom a 7 ezerről szemezgetés:)

Zeke vs. Wildcaten szokott menni valaki mostanában? Az utóbbi héten egyszer voltam hosszabb ideig és furának tűnt a csapat mert egymás után szedtem le az elleneket (japán oldalon, de nem Zero és nem Hayate)..pedig biztos hogy ilyen jól azért nem mentem.