IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #13150 Túl vagyok a hibás 46(amibe alap IL-2őt csomagoltak a 46 helyett cseréjén).Nem volt egyszerű. Bevittem vissza a CD Galaxishoz. Ők vakaróztak,kihívták az ilyennel foglalkozó emberüket vmelyik hátsó szobából. Ő nézelődött,forgatta a szemét,húzódózott hogy végülis otthagyhatom és megvizsgálják csak az sok idő meg így meg úgy,magyarul össze vissza hadovált,hogy mért nem akar dolgozni vele.Meg kijelentette,mikor megmutattam a cuccost,hogy jó kell legyen az,hogy 1 DVD-van csak benne mert neki állítólag azt mondták a magyarországi forgalmazónál,hogy 1 DVD-re rátömörítették a teljes 46-ot mindennel együtt, és hogy inkább kerseem a magyar forgalmazót(az amex-et) a technikai segélyvonalon. Eléggé nem akartak dolgozni megnézni a DVD-t.
Már az is fura volt,hogy "ő neki azt mondták,hogy..." aszittem feltelepíti azt az 1db DVD tartalmát és megnézi miaz amkior átveszi a szállítmányt főleg akkor,ha saját bevallása szerint neki is fura volt,hogy csak egy DVD-t tesz ki az egész 46 bónuszokkal együtt. Ezután amikor hazaértem és újra gépközelbe értem elkezdtem megint telepíteni,és közben felhívtam az amex-et is.Ott az emberke mondta,hogy nem lehet ez a dolog és hogy neki furcsa ez az egész. A végén odáig jutott a dolog,hogy megkérdezte,hogy milyern ábra van rányomtatva arra a bizonyos DVD-re.Mondtam neki,hogy ugyanaz mint annak idején az alap IL-2 CD-jére. Akkor mondta h álljak le a telepítéssel,elnézést kért h valszeg ők cseszhették el a csomagpolásnál és mondta,hogy menjek be hozzájuk és kicsertélik. A galaxison keresztül meg ne intézzem,hanem személyesen mert a galaxis lassú és.... társaság és jó ha ők hetek múlva elintéznék nekem-Jöjjek inkább személyesen. Tegnap le tudtam hozzájuk tolni az arcomat,szó nélkül kicserélték,kinytották előttem az új példány dobozát és meglepve láttam ,hogy abban bizony pont ugyanolyan ábrával ellátott kettő darab DVD van mint annak idején amikor még a Mo-i kiadásakor megvettem. Tehát nem volt igaz az,amit a CD-Galaxisos srác mondott,hogy az UBISOFT EXCLUSIVE verziónak az a fő különbsége, a sima 1946-hoz képest,hogy egy lemezre raktak mindent,ugyanis az UBISOFT EXCLUSIVE verzió is pont ugyanabból a 2 DVD-ből áll mint a sima 46.Tehát aki megvesz UBISOFT EXCLUSIVE verziós 46-ot és csak egy lemezt talál a dobozban amin ráadásul a 2001-ben kiadott első IL-2 játék ábrája van nyomtatva,az nagy eséllyel szart vett. Ki lehet ugyan otthon próbálni,de ha csak alap IL-2-őt talál rajta akkor viheti is vissza kicserélni.Úgyhogy odafigyelni az UBISOFT Exclusive-os IL-2:1946 vásárlásánál,mert lehet hogy nem az lesz benne amit a dobozra írtak. A galaxisnál a nem akarok vele foglalkozni menné inkább oda meg ide magatartás ellenére,nem volt kedvem erőlködni,valszeg azér sem mert nem vagyok valami hű de ideges típus meg főleg azért mert ők 3-an voltak ellenem ráadásul egyikük egy elég nagydarab biztonsági őr volt,szal jobbnak láttam nem erőltetni a dolgokat.Főleg,hogy mint ahogy az amex-esektől megtudtam,jó ha hetek múlva kicserélik nekem a galaxisosok.Tehát olyan lett volna a részemről az erőlködés mint a tigrisbaszás.Felesleges is meg veszélyes is.