IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Na szóval. Kicsit nehéz elmondanom,de engem szerintem jól átbasztak.
    Megvettem ezt a terméket egy haveromnak pesten a CD-Galaxisnál:
    http://galaxisnet.hu/PC/14187/il2-sturmovik-1946.html

Ez ugye IL-2 Sturmovik:1946 lenne. UbiSoft EXCLUSIVE kiadásban. A haver kezdő a repszimulátorok terén,de mondta hogy hallotta hogy ez jó játék meg énis oltottam vele,hogyha vmi jót akar venni akkor IL-2be ölje a pénzét. Mondta h oké,ha meg én úgyis pestre járok egyetemre (ő még gimmnáziumba jár) ráadásul olyanba ami k.b. 50 méterre van a CD Galaxistól akkor vegyem má meg neki. Mondtam h rendben. És meg is vettem. Meg mondta,hogy majd otthon esetleg próbáljam is ki h minden rendben van e vele,merthogy ő ugye még nem annyira ért a rep.szim-ekhez. Na ez a próba pillanata fél órája következett be.Első furcsaság: kibontom a cuccot elő a lemezt:jéé csak 1 lemez van pedig nekem megvan a 46(még nem UBi exlusive-ba) és ahhoz volt 1 bónusz DVD-is,de mondom biztos tettek vmi csodát és minden ráfért 1-re. Második furaság: a lemezre nyomtatott kép full ugyanaz mint az alap IL-2-nél volt anno 7 éve.Erre az volt az érvem,h biztos nosztalgiáztak a srácok. Berakom a lemezt jön a következő furaság: a gépemen ugye 4.09b-re felpatchelt eredeti IL-2:1946 van,de ennek ellenére nem csak betettem a lemezt oszt gém,hanem installálni kellett,méghozzá megen ős-IL-2 install menü-ből.Á mondom lehet ezen má rajta van egy még újabb patch aztán azért van az egész. Na akko install:egy közül választhattam: "Full(~522MB)" ez mégjobban megerősített abban h bittos vmi patch hiszen a 4.09-es is skinekkel együtt volt kb 500 mega ha jól emlékszem. Na felrakom.Kész.
    Akko game. Erre elindul a betöltés:az alap IL-2-ből ismert jó öreg II.VH-s orosz pilótahaube,szemüveggel a tankönyvön c háttérkép mellett.
    ekkor már kibaszott gyanús volt. Na bejött. Verziót nem írt ki meg furán(bár még mindig reménykedtem h nosztalgia csak) az ős IL-2 menü volt az egész. Azzal a háttérrel,háttérszínnel stb. Á mondom próbáljuk ki. és itt fostam be. Ugyanis ez nem nosztalgia vót,hanem az 1.0-ás ős alap IL-2. Csak szovjet és német közt választhattam mindenütt,hangok és minden egyéb tetőtől talpig az ős játékkal egyezett. Még ekkor se adtam fel,mondván hátha lehet lépcsőzetesen telepíteni és akko felrakom rá az FB-t,PF-et,Ace-t,46-ot. Nem lehetett,nemtaláltam semmi erre utalót,semmi más telepítőt ami a játék egy új részét indítaná.ekkor uninstall mert úgy voltam vele h csakis én baszhattam el vmit,majd másodszorra minden szép és jó lesz. Felrakom másodszorra és minden teljesen maradt a régiben. Vagyis jól átbasztak engem. Mert Ubi Exclusive:IL-2 Sturmovik 1946 csomagolású dobozba belebaszták a régi alap 1.0-ás IL-2-őt. Sőt ami még szarabb nem is engem,hanem a haveromat szopatták meg legjobban a Galaxisék(hisz én már akkor megvettem a 46-ot amikor megjelent szal nem nekem baj),hisz neki nincs meg a játék és így nem tudunk egymásellen légiharcolni. Viszont kibaszott 3 rugót a semmire. Faszom kivan most magyarázkodhatok neki... Meg sztem visszaviszem galaxisékhoz a játékot,hogy ember ez nem az ami a dobozra van írva?Ugye ez a helyes eljárás(számla minden megvan róla),please help mert, eddig soha nem volt ilyen velem pedig nem most először veszek játékot a galaxisnál.És bocs a hosszú szövegért&kösz a segítséget előre is.