91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • kiskorúbézoltán #13031
    A compare meg Kurfürst oldala régi dolog, ismerem, de témánk szempontjából jelentéktelen. A kérdés 257x-re is az, hogy akkor minek? Del és megnyugszol, ennyi.
    Az angol könyv azt is írta, hogy ettől függetlenül nem merték végsőkig terhelni a szárnyakat, tehát kb ugyan ott voltak, bár gondolom a nem tetsző részek nem is számítanak, de ennek esetünkben megint semmi jelnetősége...
    Azért sírás mert ugyanazokon a dolgokon görcsöltök amik zere meg egy éve megvannak, de azért jól esik itt búszterolnotok egymást ebben az elemósodott topikban.
    Szimplán... hmm. hogy mondjam finoman... biztos rosszul emlékszel, AI lövész nem lő "over 1km"... A felhőn keresztül meg mindkét oldal AI-ja lő tehát nem vágom mit akarsz ezzel...
    Nekem illúzió romboló a felirat, szóval WC továbbra is kilőve, és még mindíg nem vágom mi jelentősége ennek.
  • mallamut
    ez nagyon ott van ez a gamma, csak most kezdtem tolni de ott van!
  • Bucser
    ki beszélt 1.22-ről? 3.08m-ig repültem 2.02-től században. egy pár verzióváltozást megértem... Mindegyikre nehéz volt átállni, de át lehetett.

Másik dolog: nincs se időm se energiám repülni.
  • Lacusch69
    Korrekt az, ha a gyári teljesítményadatoknak megfelelően modelleznek le valamit.
    Ajánlom a Compare és Kurfürst oldalának összehasonlítását pl. K4-es Messzer szemszögéből.
    Egy angol könyv szerint az angliai csatában a legkisebb körön a Bf109E fordult, utána a Hurri, aztán a Shit. Itt?
    Én játék közben betartom a fair play-t. Mindenáron nyerni? Nem vagyok rászorulva (aláírásom ide vagy oda...)
    Egyébként miért sírás az egyértelműen az egyik oldal rovására elkövetett hibák felemlítése?
    Bombázó: a pár hónapja egy B24-es "over 1km" szétlőtte a Hayatémat, pedig egy baxott nagy felhő is volt köztünk. AI rulez...

Annyit még (Bucsernek is), hogy NEM az 1.22 hanem a 4.08 az aktuális változat.
    Nyugodtan mehetsz a WarCloudsra, gyakran nagyon jó pilóták vannak rajta. Az meg nem túl irreális, hogy párszáz méterről kiírja fekete ikonnal a gép tipusát.

• kiskorúbézoltán #13027
    Na jó de ott a kill ami mindenek felett áll!! :DDD

Annó egy kolléga mondta egy igen szívatós gyakszi után:
    - Hazamegyek, bemegyek a kocsmába, kinézem a leggyengébbet, oszt úúúúúúúúúúgy megverem...

:DDD
  • Her Laca
    Lószart:)
    Elbízod magad ,sablonosan repülsz ,stb .soroljam?
  • kiskorúbézoltán #13025
    "mert ha gyengébb játékosok ellen csináljátok az semmit sem ér."
    Dehogynem, sikerélményt ad... :DDD
  • Her Laca
    A vitát zárjuk már le:)))
    Elárulok egy titkot. Dogoljatok nálatok jobb ellenfelekkel,1vs1 et.
    Mindegy hányszór lőnek le de fejlődtök ,és utána akár jobb gépek ellen is esélye van az embernek. Vagy több gép ellen is sikerrel veheti fel a küzdelmet az ember. Azért jobbakkal ,mert ha gyengébb játékosok ellen csináljátok az semmit sem ér. Ez a véleményem ,alá is tudom akár tényekkel is támasztani de asszem erre semmi szükség. Na!:D
  • kiskorúbézoltán #13023
    WC-n nem repültem, ha jól emlékszem nem FR.
    FR szervereken kb. 1:1-et hoztam, repültem mindkét oldalon, attól függően hol voltak bombázók (rendszerint szövi oldalon), de mi ennek a jelentősége?
  • kiskorúbézoltán #13022
    Értem... azaz nem értem... Fair play... ok ha korrektül lemodelleznek mondjuk egy Jak-ot meg egy - korban hozzá illő - Messer-t 1vs.1-ben az fair? Nyilván én értek félre valamit...
    Én - ha csak lehet - bombázókkal repülök, a bombázó vs. vadász az fair? Én nem keresem a fair play-t, ez a játék nem erről szól ahogy egy modellezni kívánt harc sem.
    Ha a vadász megtalál akkor az azért történt, mert ő volt a jobb/szerencsésebb/okosabb ezzel javarészt el is dőlt a dolog, az, hogy tud-e élni vele már más tészta.
    Én nem sportoltam - versenyszerűen legalábbis - 20 évet, mással töltöttem az időmet és ott pont az tanultam meg, hogy a fair play játékosok nem nyernek, és csak a győzelem számít, a hozzá vezető út másodlagos...
    Amúgy ha német oldalon édesebb a győzelem, meg nem kell az olcsó siker akkor megint nem értem az állandó síránkozás okát...
  • kiskorúbézoltán #13021
    Hmm, ez esetben visszapakolom ezt a BoB2-t, remélem nem voltam olyan idegbeteg, hogy kidobjam vagy elajándékozzam...
  • Lacusch69
    Hagyjuk, mert úgy látom, pont a lényeget nem érted...
  • Bucser
    Ja btw twilek mikor anno kiképzett azt mondta nekem, hogy 2 lehetőséged van hogy jó legyél a játékban.

1.: Sokat gyakorolsz AI ellen, mások ellen, csapatban repülsz és élvezed a repülést. Kipróbálod akár egyedül is a géped határait és tesztelsz magadnak hogy fejből tudj mindent arról, hogy mennyit bír a gép. És teszteled az ellefnél égépeit is. azután mindent megteszel, hogy vagy te lődd le vagy a párod lelője az ellenfelet. Valamint, hogy egyél képes hagyni hogy más szedje le azt akin éppen rajta vagy annál az egyszerű oknál fogva, hogy ő jobb pozícióban van. (azaz ne legyél fragkurva)

2.: játszál orosz oldalon Spittel és La5-el La-7-el. Mással ne. mert a többinek megvan a német ellefele.

Ezért mondom azt, hogy hagyjuk a sirást és aki szeret az Il-2-vel játszani menjen játszani. Akit meg zavar a spit nyelje le vagy tegye le a botot és keressen más kikapcsolódást.
  • Bucser
    Miért pumákok dongók 102-esek nem hétköznapi emberek?

Bocs elfelejtettem... (szerintem mind totálisan normális hétköznapi ember)
  • Lacusch69
    Maradjunk a "hétköznapi" embereknél... Egyébként a WarClouds megüti az AW szintjét (From TVR).

Ettől függetlenül megnézném az itt fórumozók WarCloudsos teljesítményét (aki nincs fent)
  • AarPoe
    NAVÉGRE. :) egyszer muszáj, hogy vége legyen már...
  • AarPoe
    Hát döbbenet, hogy erről én eddig nem tudtam :) leesik az állam a képek láttán
  • Bucser
    Battle of Britain 2: Wings of Victory

Itten van a topicja vissza kell benne olvasni. az új patchekkel meg a hivatalos forumon megtalálható addonokkal eléggé pofás lesz a játék. Meg a patchek tényleg sokmindent javítanak.
  • Her Laca
    Na Bucser tagtárssal egyet kell értenem:))))
    Lehet valaki nagyon jó bármivel egyénileg de egy össze szokott gép pár meg tudja keseríteni az életét. Minap Gidával emillel repülve csak megnyúvasztottunk egy lengyel kollegát pedig nagyon nagyon jól csinálta.
    Még vagy 1000m magassági fölénye is volt ,nem állt le forgolódni ,mégis megcsíptük,ennyi.
  • Bucser
    Nem kell hozzá semmi. Meg lehet nézni Agost és Twilek statjait amikor régen játszottak (nem tudom ma még tolják-e Chechwaron bellum waron vagy máshol.). Meg lehet nézni a Pumákok statjait online warokon vagy épp a Dongókéit.

Egyszerűen csak jók voltak együtt. És Nem nyavajogtak emiatt nap mint nap.

+ élvezték a repülést ahelyett hogy amiatt diliztek volna fóumokon, hogy milyen csaló erős a shitfire meg a többi orosz gép.

Nem vezet sehova. itt meg aztán pláne feleslegesen rázzátok a sószórót. Hatása nem lesz unalmasnak meg már tuti elég sokmindenkinek uncsi a téma.
  • AarPoe
    Héhéhé, várjatok, ez már egy kész játék???
  • Lacusch69
    Nem elviselhetetlenül szar, de jobban örülnénk egy reálishoz jobban közelítőnek. Azért repülünk ezzel, mert online ezzel játszanak a legtöbben, illetve EZ ELÉRHETŐ.
    Megkérlek, szerezz magadnak egy Fóka kísérőt, nyomj le 100 bevetést a WarCloudson, aztán a statodat hasonlítsd össze az ottani legjobb Shitesekkel.
  • AarPoe
    Én meg tényleg egy hülye állat vagyok, hogy mindenre reagálok, de egyszerűen egyszerre tartom bosszantónak és nevetségesnek ezt az egész kalamajkát.
  • AarPoe
    Azért nyavalyog, mert kell egy hely, ahol levezetheti a sérelmeit. Ki lett nevezve egy géptípus bűnbaknak (ami természetesen felelős minden halálért, minden környezetben), ami a létező legegyszerűbb módja annak, hogy megmagyarázzuk, miért estünk le.
    Erre féloldalas válasz jön majd, övé(k) lesz az utolsó utáni szó, amiben újra elmondják, mennyire szeretnek szenvedni ettől a játéktól. Hogy ezért aztán minek játszanak - és főleg, mért jó az nekik, hogy szidják a játékot a saját fórumán, nagy népszerűséget nyerve ezzel - örök rejtély.
  • Bucser
    "2. nekünk (szerintem ezt többek nevében is mondhatom) az egyik gondunk, hogy alapjában véve butított a játék. Akkor miért mennék ezek közül is a legjobban lebutított modellel??"

Back to page one? Ha szerinted butított a modell minek repülsz vele?

Ha valami elviselhetetlenül szar minek játszol vele? ha meg nem az akkor minek nyavajogsz? ezt nem értem. Ne gyere dedikált szerverekkel mert számomra nem mérvadó. Ha igazán akarsz repülni menj online-wart.

Online war-on ha tényleg jó vagy megvan az eredménye. Ha szar vagy akkor meg mindegy mivel repülsz elbuksz. Lépj be századba és akkor a foka pár mindent vihet.
  • nalyib
    Nekem se hiányzott mikor otthagytam, csak egy hét után mégis k.jó volt játszani vele:)

Ez az "akkor miért nem mész spittel" felvetés pedig valahol nagyon átgondolatlan.

1. miért tennék olyat, amiért mások pilótatudását valamilyen szinten lenézem? Nem akkor játszottam jót ha napi 30 gépet alázok le, hanem ha jól éreztem magam, ami akkor is megeshet, ha csak engem lőttek le, érdekes légiharcokban. (nem egyenlő "akármit csináltam a nyakamon ült öccázzal")

2. nekünk (szerintem ezt többek nevében is mondhatom) az egyik gondunk, hogy alapjában véve butított a játék. Akkor miért mennék ezek közül is a legjobban lebutított modellel??..
  • PhantomAss
    én egyetértek Lacusch-ékkal, a spit azér van hogy lányok és gyerekek is játsszanak a progival
    a baj csak ott van, hogy némelyek komolyan veszik ezt a gépet, és ezzel fitogtatják hogy milyen jól repülnek
    sajnos egyre többen
    nekem speciel elegem volt ebből és kb fél éve nem repülök, a játék sincs fent a gépemen
    eladtam a trackiremet és a joyt is készülök eladni
    ennyit az il2-ről
    és tudjátok mit? nem is hiányzik
  • Lacusch69
    Nem tudom, hogy Te miket csináltál életedben, és sokat (majd' 20 évig) sportoltam. Torna, kézilabda, boksz, karate, dragbike.
    Egyetlen közös dolog van bennük részemről: a FAIR PLAY.
    Ez az, amit az Il-2 gépeinek modellezésében nem látok. És ezért repülök német oldalon, mert azokkal "édesebb a győzelem".
    Nem vagyok híve az "olcsó siker"-nek.
  • kiskorúbézoltán #13003
    Kb. olyan mint az Il-2 csak kevesebben nyomják, de legalább annyian szidják... :)))
    Szerintem jó, jobb mint az Il-2 - a témaválasztása miatt. Próbáld ki annyit tuti megér, aztán ha bejön akkor 1.1-et is vehetsz ma már nem pénz a kettő együtt se.
  • AarPoe
    A Lock-On-nal játszott valaki? Milyen játék? Érdemes felrakni?
  • Bucser
    Bob2-höz érdemes felrakni egy rakás patchet mert manapság igencsak szép dolgokat lehet belőle előhoznii. PL 6DOF kabinok jó fizika és nagyon nagy hadjárat.

Szingleben messze jobb mint az IL-2. Multija egyenlőre nincs. lehet nem is lesz.

Egy kis video róla.

Vagy éppen ez
  • nalyib
    Úgy hallottam patch után kb annyira jó, mint amennyire az alapverzió rossz:)
    Úgy láttam a "polgári" részén komolyabb hangsúly volt, ha nen hazudnak nagyon a videok akkor van igazi szél, komolyabb a felhőzet, komolyabb a leszállás, és a bonyolult motorindítás mellett hátha a repülés közbeni motorkezelés sem csak látszat kedvéért van, mint az IL2-ben.
    A sérülési modellben mondjuk nem bízok, meg furcsa volt mikor a spit beállt a He-111 hat órájába és az nem lőtt vissza.
  • nalyib
    Talán még ő is másképp érezné magát, ha 4.08-ban kellett volna megtanulnia mások ellen játszani:P

Ahogy ő is elmondta, profi szinten már mindegy mivel jön a másik, de addig elég furcsa ülni a Ju88 hátsó ülésén, nézni hogy az a szerencsétlen spitfire mit szenved a hat órádban, majd miután lezavarod egy szál kis géppuskával, nem akarod elhinni hogy le tud lőni, ha messzerben találkozol vele...

(Érdekesség: szoktam védeni bombázót tengely-gépek ellen is. Rájuk nem épp a bénázás jellemző.. persze a védőlövész-tapasztalatból nem feltétlenül kell komoly következtetést levonni, de ott "mozivásznon" nagyon lejön, hogy ki milyen jól harcol! Ha azokat veszem alapul, pl a WC tengely játékosainak 2x-es túlerőnél is porba kellene aláznia a vörösöket, főleg ha sok a spit. A szöviknél is azok támadnak ügyesebben, akik ellen pedig pl messzerrel szeretek harcolni.)
  • kiskorúbézoltán #12998
    BOB2? Én próbáltam, de minde egyes részletében gyengébnek találtam mint az Il-2 sorozatot, persze ez teljesen szubjektív... Nem álltam neki teszteket csinálni.
    Majd az Oleg féle BOB lesz a következő amit kipróbálok.
  • AarPoe
    Laca kollégánál van a pont.
  • nalyib
    Úgy gondoltam, nem léteznek komoly II. vh-s szimek. A CFS az FS-re épül ami egyszerűen alkalmatlan erre, esetleg a BOB2 az, amit megszerzek már, mert érdekel pontosan miért is nincs sikere. (gondolom kevés a repülhető gép, meg nem is tudom van-e multiplayer)

2008 van, gigahertzes procok, amik elég vad modelleket is simán kiszámolnak, erre ma nem mer senki egy tömegpiacos szimulátorba fektetni, ha igen akkor meg végül inkább kiadja könnyítve, és bár engem nem idegesít olyan nagyon, én megértem, ha mást igen.

A hibákat sose kerestem..biztos én vagyok túl jó (:P), de mindig maguktól tűntek fel, én csak játszani akartam:)
  • Her Laca
    Na kollegák!!! Meg köll nézni pl az AW statokat. Egy élettel a legtöbb légigyőzelem majdhogy nem mindig német oldalé. A géptipusok nem is érdekesek. Tehát röviden a játék olyan amilyen, valószinű a német oldal játékosai nak több időt kell belefeccőlni ha eredményesek akarnak lenni. Bár lehet tévedek. Mit kell itt vitatkozni? Mindkét oldalon vannak nagyon jó játékosok ,meg vannak középszerűek ,meg vannak sza...ok. Aki sza..r annak mindegy mibe ülteted,aki meg jó az meg
    még egy WC ajtóval is levakar az égről.
  • kiskorúbézoltán #12994
    "ez az egyetlen program, amiben ilyet lehet:DD"

Mármint mit lehet?

A többire, nem tudok már mit mondani, lehetne görcsölni az összes többi szimulátoron és vagy realitáshoz közelinek tűnni akaró játékon is de minek, egy játék olyan amilyen, ha bosszant és idegesít akkor nem játszok vele ennyi, de nem látom be mi az öröm abban,hogy valaki csak a hibákat keresi amin tud zokogni egy darabig... Egy emo topik is vidámabb mint az Il-2 topikok bármelyike...
  • kiskorúbézoltán #12993
    Mert az egész il-2 egy fos+szar, oleg csaló, jajj szegény friccek meg stb,stb,stb...
    De a kérdés nem ez, hanem az, hogy ha ilyen szar az egész akkor minek erölteted? Vagy miért nem repülsz Te a Spit-tel? Ha az egyik oldal nem tetszik mert... nem tetszik, a másik oldal meg szar akkor mit erölködsz vele? Nyomsz neki egy szép kövér Del-t és meg van oldva a problémád, ennyi.
    Persze ha direkt ezt élvezed akkor ok, de akkor nincs is probléma, ugye?
  • nalyib
    Valahol van egy kis igazad, de felhívnám a figyelmet arra a kínos pontra, hogy ez az egyetlen program, amiben ilyet lehet:DD

Szóval itt van az egyetlen, potenciálisan nagyon jó és reális világháborús szimuláció, amit különböző okokból mégis fél-árkádra konfigurálnak. Szerintem jogos, ha ez némelyeket zavar.