IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Elnézést a többiektől, hogy csak most veszem észre ezt a hsz-t, nem szeretnék semmit hozzátenni, de szeretnélek megkérni, hogy sorold a dolgokat, amit a "bűnbaknak kikiáltott gépre" alaptalan nyavajgásként ráfogtam, szakmailag nem helytálló, esetleg ha valamelyik ellenérvre nem tudtam érdemben reagálni.

Azt hiszem rég külön kellett volna választani (vagy elfelejteni) a "a spit korrekt ahogy van" és az "akkor minek játszol vele" kérdést, mert annyit látok, hogy a kettőből mindig az épp kényelmesebbel válaszolsz (meg sokszor a többiek is).

Már elmondtam, de egyesek azóta újból kérdezték; azért játszom mégis, mert bár a véleményem tényleg negatív, nem túl nehéz a kényes részeket elkerülni, és igen, néha még az "ufovadászat" is érdekes tud lenni:P

Miért írtam ennyit erről a fórumon? Én valahogy egyetlen alkalomra sem emlékszem, hogy feljöttem és csak úgy magamtól írtam volna olyat, hogy "Halljátok ez a spit úgy megy mint egy Gladiator térhajtóművel!"
    Számomra ez mindig úgy kezdődött, hogy baromságokat írkált valaki az erőviszonyokról, vagy magáról A Szent gépről. Na azt hiszem most már tényleg elmondtam mindent.