91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Leírom, sokadszorra: miért CSAK AZ EGYIK OLDALON érnek el eredményt a kezdők?
  • kiskorúbézoltán #12990
    Leírom, 256x-ra is, akkor miért repkedsz a német/axis/blue oldalon vagy általában az Il-2-vel, ha nem öröm?
    Perszhe ha #12984 akkor meg mi a probléma?
    Szerverbeállítást passzolom, voltam/vagyok annyira nagypofájú, hogy csak FR szervereken repültem/néha még repülök.
  • Lacusch69
    Visszakérdezek: miért nem lehet német oldalon lazán örömmel repkedni az esetek 99%-ában? (Függ persze az adott szerver beállításaitól is)
  • Her Laca
    Én nem ilyen meg olyan alapon mondtam ,hanem a tényt közöltem.
    Dog ban nagyon jó cobra igaz a mocija kicsit gyengécske de azon kivűl parádés. A későbbi cobrák meg már bitang erősek is. Fordulni meg nagyon jól lehet velük. Bármelyik BF et lefordulják.
  • kiskorúbézoltán #12987
    Jó ilyen alapon a TB-3-mal is le lehet lőni minden német gépet, csak nagyon kicsi az esélye... :)
    Orosz oldalon repültem Cobrával, nem rossz de sose volt a kedvencem, se ez se a Lavocskin sorozat.
    Nekem A Vadászgép a Jak sorozat, pedig egy kezemen meg tudom számolni mennyi gépet lőttem le vele... de hát a hangulat az hangulat, német vadászban például soha nem találtam meg (Stuka, Heinkel és 88 az már más tészta, meg úgy általában a "komolyabb" gépek :))...
  • Her Laca
    Én nem tom ,kinek mi a baja ,személy szerint már egy cseppet sem érdekel a gépek tulajdonsága. Repülök azzal ami van ,de pl múltkor kicsit rágyurtam a cobrára és azt kell mondanom,hogy nincs az a német gép amit könnyedén ne lehetne levakarni vele az égről. Talán még a spit nél is jobb. Nagyon megtetszett.
    Mondjuk én akkor is német oldalon fogok repkedni ,hogy is nézne ki egy Herr spitiben:)))
  • kiskorúbézoltán #12985
    Mazohista:
    - Üss meg!
    Szadista:
    - Nem!

Kérem kapcsojja ki... :DDD
    Nem értem én ezt akkor se, a lockonban a vadászok azért szapulják a fejlesztőket mert ők nem kapták meg az összetettebb repmodelt csak a Szu-25/T-k... Semmi se jó a népnek... :DDD
    Na mindegy ízlések és pofonok ugye...
  • Her Laca
    Azé ül bele ,mert önkínzó,szereti a kihívásokat,sőt nagyon szereti!
    Mit nem lehet ezen érteni???:)) Ha nem így lenne ő is Spit-tel repülne.
  • kiskorúbézoltán #12983
    Na de akkor mi a k*rv* *st*n*rt ülsz be abba a k*b*sz*tt Fókába??? Ez itt a kérdés...
    Bocs de ezt már máshogy nem tudom kérdezni...
  • AarPoe
    A 4.09 betában állítólag van pár szép föld-pingálmány...
  • VO101 tvr
    "tényleg erőlteted ezt a játékot" éppen erről van szó! Ha beleülsz egy FW190A-ba az egész elveszti a játék jellegét és erőltetéssé válik... Mások jól szórakoznak, miközben téged lelüövöldöznek/kikergetnek a világból, te meg küzdesz a túlélésért...
    Nagyon jó példa még az AirforceWar angliai csata szimulálása 41-es gépekkel, nehogy a spit kimaradhasson. Szánalom...
    De tényleg tegyél egy próbát, mielőtt itt erőltetéssel vádolsz emberkéket, akik 1.0 demotol végigjárták az IL2 szamárlétráját. WingsOverEurope-ra regisztrálj be. Menjél fókával. Ha lelőttél 10 gépet KIA nélkül linkeld be ide a statodat kérlek. És elbeszélgetünk, mennyire élvezted a harcot. Ha hozzá sem fogsz, az ugye már magáért beszél...
  • VO101 tvr
    Malta Map - v1.2 - FINAL
    Ennél jobbat a hivatalos fejlesztők sem raktak össze.
  • VO101 tvr
    .http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=3036
    Ennél jobbat a hivatalos fejlesztők sem raktak össze.
  • nalyib
    Már bocs de Te mondtad hogy menjünk gyakorolni német gépekkel, és miután spittel mindenféle típusgyakorlás nélkül jó voltam/vagyok, ebből kiindulva Szerinted ez egy olyan játék, ahol csak a német oldalon kell komolyabb gyakorlás... lehet hogy félreértettem valamit.

A többit nem értem, amikor kedvem van játszok, ha esetleg bajom van, kilépek. Sose töltöttem még be azért, hogy pl. megszivassam a spiteseket, vagy hogy megmutassam, milyen sokat tudok vele lelőni.

Az eltúlzott spitről meg nekem úgy tűnik, egyetértesz vele csak épp neked ez annyira játék, hogy jó dolognak tartod akkor is, ha fizikailag/történelmileg az egész nevetséges.
    Szerinted beteges, ha az embernek Igénye van arra, hogy a fejlesztők Megpróbáljanak reálist alkotni?
  • bucsher
    gyönyörű térképekre adhatnál néhány példát, linkkel! köszi!
  • AarPoe
    Igazam volt...tényleg erőlteted ezt a játékot/témát, ezt minden rosszindulat nélkül mondom, ez látszik a hsz-eidből. Én pedig nem értem, mért játszom még mindig a pionírt, mikor alig reagálnak már erre az eltúlzott spit-témára. Az igazság az, hogy én is belefáradtam és nem fogok tovább erőlködni; rengetegszer megfogadtam hogy felesleges, és lezárom ezt a témát, de most így is lesz.
    ~peace...
  • nalyib
    Lehet hogy az il2 már szerintük is annyira rossz, hogy fölösleges foglalkozni vele:D
  • nalyib
    Részemről amikor nem élvezem, nem játszok. Mivel szerencsére ez ilyen "Három az egyben" játék, amikor elegem van a spitekből bombázok (vagy spitmentes közegben vadászok), amikor elegem van belőle hogy 41-es darálóval kell bombáznom akkor csatarepülök, végső esetben esetleg egy hétig nem töltöm be.

A nyugati gépekről meg akkor írok itt ha valami újat produkálnak..vagy ha valaki nem érti mi bajunk van. Majd leszokok róla:P

Poe: szerinted mennyire gáz ha egy játékban az egyik oldalnak mindenképp tudnia kell játszani, a másiknak meg géptől függően nem feltétlenül?
    Ugyanezért egy átlagos játékot ki szoktak röhögni.
  • blash
    A sullyedes hang is qvajo, meg a moddolt foka kabin is.
  • AarPoe
    Én is ezt mondom...valahogy olyan érzésem van, hogy 1-2 ember pusztán azért játszik ezzel a játékkal, hogy a Spitfire-t és úgy általában a szövetséges gépeket szidhassa. Miért? Miért kell erőltetni, ha nem teszik, vagy nem megy? Tényleg nem unjátok még ezt a témát?
    Komolyan mondom, gondoljátok át (vagy kezdjetek el gyakorolni a német gépekkel) hogy mit is akartok ettől a játéktól, mert ennek így - szerintem - nem sok értelme van.
  • kiskorúbézoltán #12971
    Pontosan erről beszélek, és csak ismételni tudom, ha nem öröm akkor minek csináljátok?
  • Lacusch69
    Szerintem egy kicsit (nagyon?) maradi? önző? banda Olegé. Van egy rakás, remek nemhivatalos kiegészítés, de hallani sem akarnak róla, hogy bekerüljön a játékba, A SoundMod, vagy tényleg gyönyörű térképek...
  • Lacusch69
    Próbálj meg egy komolyabb szerveren német géppel a "játék kedvéért", lazán harcolgatni Shitek ellen. Nem taktikázva, hanem "csak úgy". Egy pezsgőt teszek rá, hogy 5-ből 5-ször lelőnek, anélkül, hogy lenne valamilyen sikered.
    Ezután már nehéz arról beszélni, hogy pusztán a "játék kedvéért" repkedsz, hanem némi revánsvágy is fűt...
  • kiskorúbézoltán #12968
    Hmm, minden rosszindulat és flémkeltési vágy nélkül, Ti élevzitek még egyáltalán az Il-2-t? Isten bizony olyan az egész toik hangulata minha mindenki csak a sértettségét élné ki valami miatt... Persze lehet csak én látom rosszul, de ha ilyen szar az egész akkor miért nem hagyjátok a fenébe?
    Egyik oldal így meg másik oldal úgy és mocskosoleg... Értem én, sőtt ha kell még azt is elismerem sok dologban igazatok van, de van ennek értelme így?
    Biztos én vagyok árkádlúzergémer de én a mai napig szeretek röppenni egyet egyet az Il-2-vel pusztán a játék kedvéért anélkül, hogy fuldokolnék a sértettségtől...
  • nalyib
    Erre nem nagyon lehet számítani.. ez valahol ugyanaz a téma, mint hogy a fizikai nehézségválasztó "Ki/Be" (amit objektíven "Nincs/Van"-nak nevezhetnénk) kapcsolóiból miért nem csinálnak 3 állású "Nincs/Van/Reális" állást, és akkor nem kell mindenkinek butított fizikával játszani.
    A játékosok igénylik hogy könnyű legyen a program, de mellé azt is, hogy elmondhassák, hogy ők profin nyomják (legalább a fizikát), ők aztán igazi szimesek...

A tengely-szövi kérdés az előbbinél ezerszer kényesebb, ilyen hivatalos patchre max. akkor lesz némi esély, ha lehetetlen módon a BoB mégis Szimulátornak készül.
  • Lacusch69
    Namost azért szimulátor, hogy legalább emlékeztessen a valóságra. De nem bánnám, ha lenne egy (nem túl nagy fáradsággal megírt) patch vagy add-on, ami jóval valóságközelibb lenne a mostaninál. Akinek meg az tetszik, hogy minden kapcsolót kikapcsol a "Difficulty", az kapcsolja ki.
    De ne legyen olyan, hogy az egyik félnek jóval "árkádabb" gépei legyenek, mint a másiknak...
  • AarPoe
    Már máskor/másnak is mondtam, hogy szerintem nagy hibába esik az, aki ezt a játékot a valósághoz akarja hasonlítani, a legkisebb mértékben is. Meg kell maradni a realitásoknál, ergo hogy ez egy PC játék és semmi más..amit én mellesleg úgy szeretek, ahogy van.
  • kiskorúbézoltán #12964
    Cry Me a River... :)))
  • Lebowski
    aztis nézd meg h meddig tartja a motor a teljesítményét overheat alatt...
  • Lacusch69
    Kipróbáltam a K4C3 vs. Shit HF IX.e túlmelegedését.
    Térkép ugyanaz, repülési profilt igyekeztem ugyanúgy végrehajtani.
    K4C3 "Overheat": 5300m-nél
    Shit "Overheat": 9600m-nél

Szerintem nem szükséges kommentálni...
  • hetti
    CMR = Colin McRae Rall ????? :D
  • nalyib
    "- Mennyi vér van a pucádban mert nem hiszem hogy téped a botot tovább ha hallod hogy recseg a sárkány s elpattannak a szegecsek"

Igen, végülis akkor lenne valósághű, ha fel sem mernénk szállni:DD
  • kiskorúbézoltán #12959
    CMR...
  • hetti
    Na itt a baj hogy csesznek ilyeneket lemodellezni......
    Jo jo jo tudom hogy el is kell adni a sok bugyuta pöcsnek a játékot mert a komoly szimulátorra vágyok rétege "kicsi" (mihez képest....), de ha azt ki tudom kapcsolni a játékban hogy legyen e tüza fogyás vagy löszer fogyás vagy "komolyabb" repmodell akkor a gépek képességét mért nem lehet relative pontosra bekapcsolni?????????????? Vagy de joooo is lenne ha nem "i"-vel kellene inditani a mocit..... Na mind1 ez régi sirás ujrakezdése

A fordulás meg megint csak relativ mint szinte minden a világunkban...

A valoság:
    - Mennyi vér van a pucádban mert nem hiszem hogy téped a botot tovább ha hallod hogy recseg a sárkány s elpattannak a szegecsek
    - Mennyire vagy dühös s ezáltal ÁLLAT
    - Milyen a géped képességei
    - A legfontosabb a repülési tudásod s a tested türöképessége

A játékban:
    -Oleg mit talált az orosz levéltárban (vagy kiskorában miket mesélt neki a nagyfater a nagy honvédö háborurol lefekvéskor)
    -Oleg éppen melyik gépröl hagyott el 4 mázsát vagy rakott hozzá
    -Oleg nem tanult soha CAGI-ban
    -Mindenki ugyanazokat a terheléseket viseli el amik amugy kamuk mert nem élnél sokáig ilyen terhelések alatt. Na meg ki az aki dogolt pl 45 percet intenziven és nem ugy szált ki a gépböl ha hazajutott mint egy mosottszar?

Bocs de ez most ki kelett hogy jöjjön :D
  • Trucker39
    Végre volt egy kis idöm a 6DOF MOD-t kipróbálni. Régebben volt már fenn, de nem voltam teljesen elégedett a tudásával. Mint kiderült, azóta voltak némi fejlesztések. Jelenleg a 2.0 verziónál tart a dolog. Nagyon meglepett, hogy jelentős fejlödésen esett át ez a progi. Telepítés utáni teszt épp most ért véget. Nagyon tetszik. Látszik, hogy akik javítgatják, igazi gyakorlatias pilóták. :)
    Régen gond volt a gunsight nézet. Hát kérem, alaposan orvosolva lett a dolog. Nekem nagyon bejön. Tényleg bele kell hajolni a Revibe, ha akarok célozni. Orvosolva lett a közelítés is, szintén ebben a nézetben. Nagyon jó lett. Nálam 10-ből 10-t érdemelne.

Itt az eredeti info róla:

IL-2 Sturmovik 1946 6DOF Mod v2.0 by sHr ~ Tracker version ~

FEATURES
    ~~~~~~~
    6 Degrees Of Freedom enabled to immerse you. Move, feel, enjoy.

In-game Menu interface: the menu is shown while [KeyPad *] is pressed. Hold this
    key and press additional keys to modify these settings:

[KeyPad 0] Toggle Zoom View.
    [KeyPad 1] Toggle Inverse Zoom on Check 6.
    [KeyPad 2] Increase G Force Factor.
    [KeyPad 3] Decrease G Force Factor.
    [KeyPad 4] Increase Turbulence Factor.
    [KeyPad 5] Decrease Turbulence Factor.

Zoom view: change the FOV with your head smoothly. It's activated when you cross
    the middle of Z axis fordward and backward. You still can change the view with
    original commands (gunsight, normal and wide views) as long as you aren't in zoom
    view. This feature is automatically disabled while looking back. Zoom view is
    optimized to be used in normal view, and because of that you can experiment some
    glitches in wide view.

Inverse Zoom on Check 6: a different approach to the check 6 action. While this option
    is enabled looking back and leaning front will cause a wider FOV.

Custom Turbulence/G Force head movement: previous versions were in conflict with this
    great effects, after some work the merge is done as close as i could. Via menu you
    can change the 'intensity' of these head movement effects (in the form of multiplier
    factor). G Forces depends on headshake difficulty setting and turbulence depends on
    wind/turbulence difficulty setting. If you don't have these options activated these
    effects remains disabled.

Wider X axis movement for bomber planes: the mod detects the player's aircraft and if
    it's a bomber you can move further on X axis. Mosquito included.

Toggle gunsight command is enabled, but X/Y tracker's axes are disabled while you are
    on this view.

FreeTrack users reported that this mod is compatible with the FreeTrack Project.

Nagyon sajnálom, hogy a program készítői nem veszik észre, hogy ebben a régi szimulátorban micsoda lehetőségek vannak. Az oldalról, ahonnan beszereztem a MOD-t, rengeteg nagyon jó ötlet van. Nem arról szól a dolog, hogyan lehet csalni, hanem rengeteg rajongó, jobbnál jobb ötletei találhatóak meg. Annyi mindent lehetne még kezdeni ezzel.
  • AarPoe
    Ha már így szóba került az EVO, nektek működik a két Shift gomb? Mert én hiába rakom fel a szoftverét, egyre csak azt szajkózza, hogy dugjak be egy Saitek Programmable kontrollert és így a shift-ek nem shift-ként, hanem sima gombként műxenek a játékban.
  • nalyib
    Na emberek én mindent visszavonok, amit a Logitech Atk3-ról mondtam... ha gyakorláshoz kell valami roncs, legalább olcsó legyen.

Most jutottam oda az Evommal hogy felnézzek WC-re is.
    Beültem egy G-10be, egy mustangot egy találattal felrobbantottam (azt hittem ilyet csak 1.22-ben lehetett..), 2-3 perc múlva egy p38-as is lement az első, fél mp-s sorozattól.

Szóval tényleg jó joy az az atk3, csak ne ilkettőzzetek vele:D Eszembe sem jutott, hogy egy flight stick ennyivel hosszabb, a harmadik tengely pedig még többet ér, mint gondoltam (és FS-ben végre tudok vele helikoptert vezetni.)

A bot-programmert valamiért nem teszi fel a letöltött driver+soft, talán mert service pack 1 van fent (technikai okokból), másnak volt ilyen?

Azért még lehet hogy beszerzek 1-2 ezerért valami roncsot.. azon jobb gyakorolni:)
  • bucsher
    na most megint van a cdgalaxisban
  • Bucser
    LOL kurvajó:D melóban ezzel fogok szarakodni:D
  • Lacusch69
    http://acn.waw.pl/sturm/ForgottenNoobs.swf

Na, itt lemérhető, hogy ki mekkora ász az AI ellen!
    (Popeye találta)