IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nakato
    Elég sokat szoktam online repkedni mindenféle szervereken. Egyaránt szoktam német és szövetséges oldalon harcolni, s valóban tény, hogy La-7-essel, Spittel jóval könnyebb győzelmet elérni, mint a germán gépekkel. Ezekhez képest olyan csekély módon vesztik el az energiájukat, ami már-már felháborító. Olyan szűken fordulnak meg, ami a fizikának szinte ellentmond. Vagy amikor beleresztek egy egész sorozatnyi 20 milist egy csupa fa Jak-ba, s köszöni szépen, repül tovább...
    Persze, tudom, hogy ez csak egy játék, de az, hogy ennyire nyilvánvalóan (s talán szándékosan) egyenlőtlen a két oldal, szomorú.
    S hogy miért repülők egyáltalán német gépekkel? Mert azokat szeretem. Számomra meghatározó élmény volt a Pumákról olvasni anno a Tobak könyvekből, s ez e is döntötte, hogy melyik II.vh-s gép legyen a kedvencem. Bár a Messzert e nélkül is, csak önmagáért a gépért, csodaszép formájáért is szeretem. A Fóka meg a brutális, enyhén vadállatias kinézetével megdobogtatja az ember szívét. Amúgy is azt vettem észre, hogy a magyar játékosok többsége (kb. 90 %-a) a német gépeket preferálja.
    S hogy miért játszom az Il2-vel, amikor ennyire nem tetszik, hogy egyenlőtlen a küzdelem? Mert szeretek repülni, s mert nincs jobb. Persze fontos, hogy a II. vh a történelmi alapja a dolognak. Próbálkoztam én a Lock On-nal is, de annak a feelingje nem ragadott meg. Mintha egyedül ülnék egy színházban. Meglátok egy markert, megnyomom a tűzgombot, s kész.
    SZóval jó ez az Il2, csak egyértelmű, hogy melyik oldal felé húz.