IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Tvr te is 1.22 óta repülsz. Jól tudod, hogy mindig volt szövi túlsúly. De ezen nyávogni immáron lassan 3 hónapja egy topicban nem hiszem el, hogy nem unalmas.

Kezdő bakfis koromban én is köptem az oroszopkra, hogy csaló gépek meg gyengébben modellezték le a tengely gépeket. de hosszútávon leszarom, mert akkor is 109-est vagy fókát repülötem volna a játékban ha éppen egy Harrier felszállási képességeivel és egy F-22 menetulajdonásgaival bír bármely orosz vagy angol típus. nem érdekel.

Magamért repülök(, mert szeretek) ha repülök, a hangulatlért és nem kicseszett statért. Anno a században is azért jártam repülni ,mert a TS-en közben még jókat lehetett ökörködni. A Stat csak arra jó, hogy megmutasd kinek van nagyobb nemiszerve. Nem értékmérőúje annak, hogy ki mekkora segítség egy légiháborúban. (szerintem többször váltam ki biztos lelövés mögül mint amennyit lelőttem, mert a páromnak segítség kellett, vagy mert éppen ő jobb poziban volt.)