IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #13022 Értem... azaz nem értem... Fair play... ok ha korrektül lemodelleznek mondjuk egy Jak-ot meg egy - korban hozzá illő - Messer-t 1vs.1-ben az fair? Nyilván én értek félre valamit...
Én - ha csak lehet - bombázókkal repülök, a bombázó vs. vadász az fair? Én nem keresem a fair play-t, ez a játék nem erről szól ahogy egy modellezni kívánt harc sem.
Ha a vadász megtalál akkor az azért történt, mert ő volt a jobb/szerencsésebb/okosabb ezzel javarészt el is dőlt a dolog, az, hogy tud-e élni vele már más tészta.
Én nem sportoltam - versenyszerűen legalábbis - 20 évet, mással töltöttem az időmet és ott pont az tanultam meg, hogy a fair play játékosok nem nyernek, és csak a győzelem számít, a hozzá vezető út másodlagos...
Amúgy ha német oldalon édesebb a győzelem, meg nem kell az olcsó siker akkor megint nem értem az állandó síránkozás okát...