91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #12951 Mindenféle bántó szándék nélkül: sohase hasonlítsd össze az AI-t a humán pilótákkal!
Nagyon félrevezető következtetéseket lehet levonni belőle. -
Lacusch69 #12950 Egészségedre! -
Szepy2884 #12949 "de a legjobb mikor egymásnak mennek a nagy forgolódásban."
vagy neked
Egyszer meg akartam nézni milyen is az a jobb lépcső, meg a többi formáció, de sosem tudtam meg, mert folyton egymásba mentek... -
asw27 #12948 Ok. Igy már érthető.
Elnézést a csípősre sikeredett hozzászólásomért. -
#12947 Nem tud. néha akar aztűn úgy marad és meredek zuhanásban meghal:)
de a legjobb mikor egymásnak mennek a nagy forgolódásban. -
AarPoe #12946 Online, de AI pilóták (talán veteran) ellen, csak a korrektség kedvéért. -
Szepy2884 #12945 Lacusch,
Köszönettel vettem a küldeményedet, megérkezett
Nem is tudom hogy fogom én ezt neked meghálálni Á már tudom!
Megkérem Sanyót, hogy a könyveidet ami nála van, küldje le nekem, én meg továbbítom neked
Az elmúlt időben kissé távol voltam. Ki is akarnak rakni a vállasztott századomból, mert hogy nem repülök... csak akkor tudnám hogy jöttem haza Svájcból... -
nalyib #12944 Nem tudom kire gondoltál, de bármikor vevő vagyok egy megfőtt IXe motorra. (Sosem mondtam, hogy a többit sem Lehet megfőzni.)
G2-vel halálra lehet szivatni a spiteket, ez köztudott. Ha esetleg ráadásul offline csináltad, el kell mondanom, hogy offline Bármivel lefordulózhatsz Bármit. (A mostani AI nem tud (nem akar?) fordulózni.) -
AarPoe #12943 A többi fórumozótól is elnézést kérek, nem akartam feszültséget szítani. -
AarPoe #12942 Asw, nem ismered az előzményeket...több mint valószínű, hogy hiába küldeném át neki a track-et, amiben megfőzöm a Spit motorját, vagy amelyikben 3-at lövök le G2-essel (hangsúlyozom, abszolút nem tartozom a jó pilóták közé!!!), ugyanúgy menne tovább a lemez. Sokat beszélgettünk, elmondtam neki az érveimet, de sokkal könnyebb elkezdeni cheatergép-ezni, mint megtanulni repülni a német gépeket. Sajnálom a félreértést, egyáltalán nem rád céloztam. És ne hidd, hogy nincs igazad valamiben, csak mert hosszan próbálnak megcáfolni ;) mert igazad volt. (#12925)
Az iskolarendszeres dologgal maximálisan egyetértek, nemrég láttam is a TV-ben egy ilyen összeállítást...tényleg katasztrofális a helyzet. Ezt a dolgot pedig a részemről lezártam. -
Kferro #12941 Ez így van. Nap, mint nap találkozok, beszélgetek középiskolás diákokkal, de ritka, mint ama bizonyos fehér szárnyas, hogy egy diák összefüggő, szép, kerek mondatokban beszéljen. Az, hogy az írott szöveget nem értik meg, elsősorban annak tudható be, hogy nem olvasnak. Könyvet egyáltalán nem, mert "unalmas".
Gyakran (mindíg) látom, hogy lyukasóra alatt, vagy órák előtt nem könyveket, esetleg folyóiratokat olvasnak, hanem a mobiljukkal szórakoznak.
A másik, kissé szemetszúró dolog, hogy a 10-11. évfolyamos diákok jelentős része azt sem tudja, hogy hívják az őt tanító tanárt... -
asw27 #12940 ŐŐŐŐŐ...Hát nem.
Sőtt, még utólag vissza gondolva sem értem a hozzászólásod.
Lehet, hogy máskor jártunk iskolába.
Viszont, ha bővebben kifejted a gondolataidat, elkerülhetőek a félreértések és senkinek sem sérül a lelkivilága.
Az iskolarendszerről csak annyit, hogy az érettségizettek jelentős %-a nem érti meg az írott szöveget(funkcionális analfabéták). Az egyik tanártól hallottam, hogy a mondanivalóját csak tőmondatokban tudja megértetni a már leérettségizett nebulókkal. -
nalyib #12939 Azért furcsa megrögzöttségről beszélni, mikor érvek nélkül szólunk bele egy vitába:P -
AarPoe #12938 Ha nem vetted volna észre, veled értettem egyet. De valóban, szövegértést is tanítanak az oskolában...vagy mégsem? :) -
asw27 #12937 Biztos annak örül AarPoe, hogy talált egy egyszerű mondatot amit sikerült megértenie.
Nem Ő tehet róla, hanem az iskolarendszer. -
#12936 ott az igazság Bucser úrnál -
Lacusch69 #12935 A ROSS-os srácok a BGszerveren gyakorolnak. Van köztük jó és kevésbé jó is, bár átlagosan nálam eredményesebbek. -
AarPoe #12934 ...nem neked, de szerintem kitalálható :) -
nalyib #12933 Poe-nál néha úgy érzem, neki mi mind rögeszmések vagyunk:DD -
#12932 Vagy menjen online warra. ott is igen színvonalas pilótákkal lehet találkozni. (volt anno hogy emillel párba BnZ-ztünk petyával vagy 25 percen keresztül két muszkát néha ők kerültek helyzetbe néha mi:) Ha jól emlékszem Talán ROSS-osok voltak az ürgék. Na mindegy egész a térkép végéig elkergettük őket aztán mindannyiunk lőszere elfogyván hazamentünk:D Meg persze már benya sem volt sok:) -
Lacusch69 #12931 Régebben egyszer-kétszer felmentem az UKD1-re én is. Sőt, Shit 25-tel repkedtem. Két-három gépet lelőttem, aztán leabáltak.
Miért? Mert:
1. Ilyen beállítású szervert egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni. Nagyképűség, tudom, de az itt repkedő pilcsik többségét sem...
2. Ebből következik, hogy nem taktikáztam, hanem "in medias res" (ha még jól emlékszem a kifejezésre), egyből a legnagyobb akció közepébe, ahol mindjárt 4-5 gép volt rajtam. "Vaktyúk is talál szemet" alapon persze, hogy lelőttek.
Nalyib kollegával néha felmegyünk a Skies of Valor nevű szerverre. Ő az élő tanú, hogy tényleg annyit lőnénk le, amennyit akarunk, ha nem keresnénk a leghülyébb szituációkat. (Utoljára: fordulóharc Stukában 4 vagy 5 vadász ellen, egyedül. Közülük 3-at lelőttem... Korábban CR42 géppár egy rakás szövi vadász ellen.)
Szóval, ha tényleg arra vagy kíváncsi, milyen is az igazán jó Shit vagy Fóka pilóta, illetve mire mennek egymással közeli fordulóharcban, akkor tényleg a TVR által ajánlott BGszerveren nézz szét. Sokan járnak ide a jobb századokból is gyakorolni. -
#12930 Ez kinek szólt? Nekem, nalyibnak vagy asw-nek?:) -
AarPoe #12929 Ahogy mondani szokás, az OKOS embertől csak a rögeszmés ember a rosszabb... -
nalyib #12928 Na én pont ilyen szerverre gondoltam. Ha beülsz egy BnZ gépbe és felmész 3-4 ezerre, tényleg nem lesz meglepetés. Senki nem fog rád támadni:D
De az ikonoktól függetlenül is azt mondom, itt sokkal kevésbé figyelnek a fentről jövő gépekre..itt lepődnek meg a legjobban. Ilyen szerveren BnZ-zni külön élmény.
A fókát tényleg hiába húzod, mert csak hörög és.. nem fordul;) Igaz hogy ha gyorsan mész vele, a D9 együtt fordul a spittel (ha az is gyorsan megy), de fél kör után lelassulsz, ha az alatt nem szeded szét, véged..
Igen, azt meg kell szokni, hogy a spitet nem kell hasra húzni..úgyis lefordulod a srácokat a felével is:P -
#12927 UK dedicated...
Ok no more questions pls:D
Én is jártam oda... még nagyon régen, amíg nem tudtam hogyan kell helyel közzel jól repülni:) Vagy amikor ideges voltam és lőni akartam valamit:D Azok az ikonok fantasztikusak:) meg a célkeresztes nézet is:)
Mellesleg a meglepetést kiiktatni egy harci szimulátorból olyan mint wallhackel játszani FPS-t. Értelmetlen. Túlképp a harc egyik legjelentősebb elemét veszed ki. (helyezkedés és támadás módja, majd a menekülés, esetleg eltűnés-újrarácsapás módja) -
asw27 #12926 A példa amit írtam az UK DED1 szerverről származott.
Tudom, hogy az nem egy full real szerver, és ezért itt a taktikák gyökeresen mások. Itt nincs váratlan meglepetés, csak a pilóta és a gépe. -
asw27 #12925 Igazatok van. Tényleg hülyeségeket írtam a korábbi hozzászólásomban.
Ennek az volt az oka, hogy néhany percel korábban lőttek le 3* egy spitIX 25LBS-be D9-el ill. DO-335-el.
Pedig ugyebár ez a spit csúcsa a játékban.
Az tény, hogy a spit és a D9 harcmodora szöges ellentétben van egymással, és későn ismertem föl, hogy rossz a taktikám.
A dugórol meg annyit, hogy sok spit lelte már halálát a dogóhúzó miatt, sőtt még hátondugózni is láttam egyet, ezt pedig még felismerni is nehéz.
Az, hogy a spit csak esik kel azt a saját példámból láttam, mert a fókát hiába húzom csak hörög, míg a spitben elsötétedik a világ és szabad préda vagyok 10 másodpercig, vagy a földig.De majd megtanulom. -
nalyib #12924 Nem akarom hogy úgy érezd ellened szól, de tényleg, biztos erről a játékról van szó?:)
1. a ded. szerver: ha "lövöldözős" stílusúról van szó, és főleg ha leszállás nélkül nem adja meg a győzelmet, a válasz igen egyszerű.
A spitek-hasonlók odalent forgolódnak és akkora dzsumbujból alig visznek haza győzelmet, mialatt a "profik" odafentről azt szednek le akit akarnak, majd hazavisznek körönként 3-4 lelövést. (Csak ötlet)
A WarClouds statján több spitest is nézegettem. Hihetetlen célpont/bevetés, és túlélési arányaik voltak. A legjobb messzeresek hasonlót sem értek el, kivéve K-4 (van aki türelmes:D)
"A spitnek talán azért nem kopik az energiája, mert aki sokat repül Fókával az megtanulja, hogy mi az energiaharc, és átülve a spit kezelése gyerekjátéknak tűnik."
Hát ez... abszolút hülyeség. Régebben 1-2 délutánt végig "párbajoztunk" Richtofennel, különböző gépeken.
Ő borzasztó jól repüli a fókát, nagyon jól energiaharcol bármivel. Én meg mondhatni, annyira nem. Szinte minden géppel érezhetően jobb volt nálam (egyformákat repültünk), sőt, Gladiatorral energiaharcban győzött a CR42-m ellen!!
Egyetlen ponton Nagyon megfogtam: Spitfire!
Ő a megszokott fizikai szabályokhoz alkalmazkodva, spórolt, okosan repült.. én tudtam hogy ez egy nevetséges modell, húztam rá mint a hülyegyerek, megtettem mindent ami repülési hibának számít. Alig jutott levegőhöz, szűk 1 perc után le is lőttem! A spitben ÉRTELMETLEN dolog komolyabban spórolni az energiáddal..itt végleg kiderült.
Akkor ráállt ő is a húzzukabotot taktikára, hirtelen le is tudott lőni ha jól emlékszem....
És hagy mondjak valamit a spithuszárok nagy részéről: ha átülteted őket fókába és Te spittel mész ellenük, azt nyugodtan felveheted viccnek!
Másrészt, ha ők akkora iszonyat jó fókások, mégis hogy lehet hogy a Zero, G2, Hayate ellen Semmit nem tudnak tenni? Hisz csak annyi a közös bennük, hogy jól fordulnak.. -
kiskorúbézoltán #12923 Bocsesz, idézet volt, az eredetire ment volna... -
kiskorúbézoltán #12922 Hmm a P-51 passz, nem szeretem, de a 47 az oké, pedig a Fókához teljesen tök vagyok. Szvsz semmi köze egymáshoz a repcsiknek... A német fegyverek amúgy is ratyik a játékban... -
#12921 "Aki nem repüli jól a Fókát, P-51-et P47-et az spittel is csak esik-kel, dugózik."
Te most mellik játékról beszélsz?
-
VO101 tvr #12920 Sok Fókázás (Anton elsősorban) után a Spit valóban viccesen könnyű. BGServeren szinte 'félkézzel' lehet szedegetni le a Fókákat vele. Vicc. De így "kiegyensúlyozott" a játék.
"Aki nem repüli jól a Fókát" AZ A p51-el és P47-el sem boldogul. De a spittel vígan parádézik.
Egyszer próbáld ki, vedd a fáradtságot és tölts el néhány órát pl BGServeren kizárólag(!) FW190A-ban. Majd meglátod milyen kiábrándító és frusztráló érzés. Utána ülj át Spitbe. Pl vágott szárnyú IX-be. És rájössz miről beszélünk. -
Lacusch69 #12919 http://www.war-clouds.com/modules.php?name=TARGET&theatre=WF&op=playerstats&pilotid=153
TFS_KaiDon (régebben KaiDonmung) statja. Átlagos piros játékos, átlagos képességekkel.
Nem hiszem, hogy qrva sokat ment volna német gépekkel...
-
asw27 #12918 Nézegettem egy ded. szerver statját a napokban, és az tünt fel, hogy nagy lelövésszámot P-47-el,Fw190d9-el érnek el általában.
A spittek bizony nem jeleskednek.
A spitnek talán azért nem kopik az energiája, mert aki sokat repül Fókával az megtanulja, hogy mi az energiaharc, és átülve a spit kezelése gyerekjátéknak tűnik. Aki nem repüli jól a Fókát, P-51-et P47-et az spittel is csak esik-kel, dugózik. -
nalyib #12917 Az égő spitről jut eszembe... ma reggel vagy 20 mp-ig nem bírtam lerázni a 110esemmel egy olyat, aminek már állt a motorja...:D Nem tudom meddig jött volna, mert a haverja lelőtt közben.
A másik hős egy P-51 volt, akiből a bázisunk fölött 500 méterrel ömlött a füst, de még visszafordult engem lelőni. Na ez azért már nem jött be:D -
Lacusch69 #12916 Ehhez képest a Shitek energiája nem nagyon kopik... -
VO101 tvr #12915 Mindennek van előnye, de hátránya is.
Vegyük észre, hogy kis sebességű fordulóharcban, az alacsony felületi terhelés nyújtotta előnyöknek nagy sebességnél komoly ára van. Hasonló vonóerőnél az alacsony felületi terhelésű gép nagy sebességnél egy szűkített fordulóval a sebességétől el is búcsúzhat. Majd kis sebességgel fordulózhat magában egyedül. Nem véletlenül találták ki a mérnökök, hogy növelik a felületi terhelést a kedvezőbb nagy sebességű repülési tulajdonságok érdekében. -
Lacusch69 #12914 Nézd meg a Pumák fórumának idevágó topikját... -
#12913 Megjegyzem még bétatesztről sem hallottam,pedig csak tudnánk róla ha ilyesmi történne:) Azé csak van az ismeretségi körben pár kollega aki tudna róla:D -
#12912 Csak annyit fűznék hozzá,hogy sehol nem hallani róla nincs egy kézzelfogható információ ,ugyanazok a képek keringenek mint egy évvel ezelőtt. Nem hiszek én ezeknek ,de én örülnék a legjobban ha valóban kijönne. Kiváncsi vagyok,hogy milyen lesz a repmodell. A kabinok azok egyértelműen gyönyörűek,sőtt mintha azt is hallottam volna,hogy kicsit komolyabb lessz a gépek kezelése is. Értem ezalatt az inditási procedúrát stb. Osztán majd lessz sírás rívás mindkét oldalon ,hogy a Spit ilyen a BF meg olyan:) Mindenesetre eleinte nem lesz valami nagy a gép választék,asszem de javíts ki ha nem jól tudom.