IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Régebben egyszer-kétszer felmentem az UKD1-re én is. Sőt, Shit 25-tel repkedtem. Két-három gépet lelőttem, aztán leabáltak.
    Miért? Mert:
    1. Ilyen beállítású szervert egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni. Nagyképűség, tudom, de az itt repkedő pilcsik többségét sem...
    2. Ebből következik, hogy nem taktikáztam, hanem "in medias res" (ha még jól emlékszem a kifejezésre), egyből a legnagyobb akció közepébe, ahol mindjárt 4-5 gép volt rajtam. "Vaktyúk is talál szemet" alapon persze, hogy lelőttek.

Nalyib kollegával néha felmegyünk a Skies of Valor nevű szerverre. Ő az élő tanú, hogy tényleg annyit lőnénk le, amennyit akarunk, ha nem keresnénk a leghülyébb szituációkat. (Utoljára: fordulóharc Stukában 4 vagy 5 vadász ellen, egyedül. Közülük 3-at lelőttem... Korábban CR42 géppár egy rakás szövi vadász ellen.)

Szóval, ha tényleg arra vagy kíváncsi, milyen is az igazán jó Shit vagy Fóka pilóta, illetve mire mennek egymással közeli fordulóharcban, akkor tényleg a TVR által ajánlott BGszerveren nézz szét. Sokan járnak ide a jobb századokból is gyakorolni.