91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#12871 Az igazság az,hogy az életben sokkat kevésbé számított a gép,sokkal inkább a pilóta képessége. -
#12870 ott az igazság -
#12869 Spitben meg Lavocskinban mindenkinek előjön a "jópilóta" képessége. Tudom, hogy nem beszélhetünk jó gépről, csak jó pilótáról, de ezen gépek esetében mégis elgondolkodtató :) -
#12868 csak nem egy suzuki swift blokk? -
nalyib #12867 Eszemben sincs lenézni, sosem mondtam hogy tudok játszani:) akkor tudom hogy nagyon meg akartam mutatni, hogy Márpedigeza géhat aztán.
Mostanában annyira kiábrándulban a vadásztudásomból hogy egy ideig csatarepülök inkább, de benne vagyok ha öszefutunk:) -
#12866 Nos lehet szerencséd is de nem kell lenézni őket. Van közöttük nem egy jó képességű srác. Sőtt! De szivesen kipróbálnám veled egy laza dogban vaj nmit tudnál kezdeni egy G6 al bármely spit ellen. :)) -
nalyib #12865 Én egyszer mentem a 77-esek ellen, még veletek. Mikor beültem egy G6-ba (mondtátok h nem vagyok normális, ott a G2:D) és az első találkozásnál pár karcsú forduló után lezavartam valamelyik spitjüket..:) mondjuk volt némi energiaelőnyöm. -
#12864 Jártam ott nyáron, csak nem volt nálam fényképezőgép. Egyébként a 109-es nincs elkerítve. Be lehet nézni fülkébe. -
Lacusch69 #12863 Ejjj, azt a Turboladert a Saabomba... -
Lacusch69 #12862 Ctrl+F1. Amúgy F.A.Q. Nem rossz az a piros felirat... -
Lacusch69 #12861 Jelentős magassági fölénnyel van.
Dogfightban G6-tal az ÁTLAG Shit pilótákat meg lehet etetni palástorsóval, a jobbak nem veszik be.
Engem utálnak, mert ha K4-gyel vagy D9-cel megyek, és meglep egy-egy Shit, akkor nem kezdek el fordulózni, hanem fejreállítom a gépet, és "állva hagyom". Ehhez persze megfelelő magasság is kell. -
fatsy #12860 Sziasztok! "Kopasz" vagyok a játékban, nem rég kezdtem csak el nyomni vele. A kérdésem a következő: hogy lehet behozni az FW-190 és a Me-262 irányzékát középre???mert azzal a gombbal amelyikkel a me-109 nél lehet csak egy kicsit megemeli meg minden, de célozni esélytelen vele, még csak bele sem látok. -
#12859 Na mik ezek? -
#12858 már nem repülök:) csak jártatom a számat a régi idők emlékére:) -
#12857 Nézzé AW statot:) Ott hála az égnek nincs mindig Spit:DD Nemis domborítanak a kollegák annyira:) -
#12856 Én aszondom ,hogy a messernek 1vs 1 ben sincs semmi esélye a Spit ellen ha abban jó pilóta ül. G2 től fölfelé értem ezt. Multkor Neghwar berágott a 77 esekre a spit miatt:)) oszt ő is beleült egybe void skinnel.
Hát csak figyeltünk,tíz másodpercenként potyogott egy ellen. Főleg az a négyágyús az kellemetlen. Egyet lő oszt sanyi.:) -
Lacusch69 #12855 Akkor repülj az említett szerveren, és chaten keresztül hívj ki dogfightra 4 srácot pl. a PFS-től vagy a DEY-től. Esetleg a =815=-től, TFS-től...
Szememben az az elit, akit qrva sokszor el akartam kapni, de egyszer sem (vagy nagyon ritkán) sikerül. (Pl. PFS_BlueLion, DEY_Raven, =815=_Stone, stb...)
De az sem rossz megoldás, ha a WarClouds statján szétnéz az ember... -
#12854 Befogtam, leültem. -
Lacusch69 #12853 Szituációtól függ... Meg attól, hogy jönnek-e segíteni... :)
Egyébként többnyire viszonylag sokáig elhúzom a dolgot, de ez nem jelenti azt, hogy esélyes lennék. Esetleg "vak tyúk is talál szemet" elven egyet-egyet elkapok fordulóharcban is, de ez inkább csak akkor jellemző, ha valakiről le kell szednem... -
#12852 Mert ELIT és kész:)))) Ne lovagolj már a szavakon:) -
#12851 Elit? Mitől az? Mert jó, az AI-t meg lehet ísmerni, de a human mitől elit? Sok pontja van?
btw.: nem repülök il2-t isten tudja mióta, de sok problémám a régi dedikált szervereken sem volt. Lehet azóta felnőtt egy új generácó. -
#12850 Megkérdezhetem ,hogy a K4 el meddig maradsz repülőképes állapotban négy de felőlem lehet egy is Spit ellen amit hozzáértő kezek irányítanak?:) -
Lacusch69 #12849 Akkor képzeld el, milyen a WarCloudson négy elit Shitfire-pilóta ellen K4-gyel fordulóharcolni. Természetesen kerülöm, mint vámpír a napfényt, de van, hogy muszály... -
#12848 4x1 Ace felállásban 2.04-ig elég volt ha túlélted:) Nemhogy restrikió legyen:)
BnZ-ben 2vel foglalkozol másik 2 rádmászik. Az is elég ha 1 rádmászik hisz az ACE ai igencsak pontosan lő. Szóval 3. lövés vagy PK vagy vérző motor lett (de lehet, hogy az első is már:D). Fordulóharcban meg mindegy melyik áll mögéd halott vagy:) -
Lacusch69 #12847 Szabad stílusban nem annyira problémás, mint kizárólag közeli dogfightban vagy kizárólag BnZ-ban.
-
#12846 Mindegy volt miben. Le kell lőni. -
nalyib #12845 :DDDD bocs -
Lacusch69 #12844 Il-2 Shturmovik Stab 6.3: keress rá a Guglival, ingyenes. Gyakorlatilag egy beállítóbrogram. Elég hülye dolgok jönnek ki néha, nekem pédául egyszer képregényszerű lett a játék. Buborékos feliratok jelentek meg, a robbanások törmelékfelhői követték a gépet... Ha csináltam volna pár screenshotot, komplett képregényt lehetett volna készíteni belőle. Ne kérdezd, mit állítottam át... :)
Melyik képre gondolsz?
-
Reval #12843 Valakivel keversz. Nem én kerestem a 46'-ot, és nekem saitek joyom van
már régóta. -
#12842 Sajnos ahoz kevésnek érzem a szaktudásom, hogy ilyet megoldjak. Pusztán arra kívántam rávilágítani, milyen lehetőségek vannak. :)
-
nalyib #12841 Szerintem pont a sok fordulózást nem fogják bírni a Logi atk3 potméterei, szóval ahogy mondtam, így talán fél- egy évre érdemes megvenned max.
Más: nem tudom te voltál-e aki kérdezte megvegye-e az 1946-ot, de abban pl borzasztó szerencsétlenül "fordulóharcol" a gép. Gyakorlatilag bármilyen ászt lelőhetsz bármivel.
Amit viszont 1.22-ben (Forgotten Battles) szoktam meg fordulóban AI-k ellen, abból néha még ma is van, amit felhasználok. Ott van gép, amit ma sem verek meg:) -
Reval #12840 Hát akkor én gyorsan bebiztosítottam volna a földönmaradási engedélyemet. 1x4 még esetleg, ritkán, de 4x1 már nem hiszem hogy menne azonos korosztályú gépekkel. -
Lacusch69 #12839 Fordulóharcban? :) -
#12838 Asszem a 4x1 ace vizsgafeladat volt még a 102vo-ban, hogy valaki egyáltalán megkapja a rep. engedélyt:) -
Lacusch69 #12837 Nálam az offline bemelegítés 109F4 ellen 1x2 Spit IXc Ace, vagy 109G2 ellen 1x2 Jak-3 Ace, aztán a tipusok maradnak, de az ellenfél nem 1x2 formációban jön, hanem 3-4x1-ben.
A 4x1 Ace már elég kemény... -
Reval #12836 Ok, rendben, igazatok van, de én csak offba nyomom és a fordulóharc a kedvencem foglalkozásom (maxra állított grafikával). És hogy ne legyek túl jó az AI-k ellen ezért sokfajta géppel repülök felváltva. Pl: P40-nel fordulóharc ace Zerok ellen, stb. -
Lacusch69 #12835 Használtam mindet... szerintem a MS az X52 bot részével min. egyenértékű.
Elég, ha annyit mondok, hogy a Cyborg-ok potméteres, a Ms joyok meg optikai érzékelésűek? (X52 Hall-jeladós) -
#12834 Lenne egy pár kérdésem mert most hogy kicsit visszaolvastam.
Mi az a Il2 Stab, és akkor azt meg lehet csinálni, hogy olyan látómezőm legyen, ,int visszább egy pár képen, azokat hogyan kell?
-
sirdond #12833 Saitek Cyborg Evo wireless 5000 Ftért újonnan megéri?
mert akkor megveszem azt
Lacusch69:nekem ez az ms ilyen gagyinak tűník,de cáfoljon rám még egy pár ember, és mondják azt hogy jobb :) -
Lacusch69 #12832 Tekintettel arra, hogy a jobb szervereken német gépekkel esélytelen vagy fordulóharcban, így marad a magassági fölényből támadás. Ergo: a célod földháttérban van. Havas tájon nem jelent problémát, az igaz. De a többin...