IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #12924 Nem akarom hogy úgy érezd ellened szól, de tényleg, biztos erről a játékról van szó?:)
1. a ded. szerver: ha "lövöldözős" stílusúról van szó, és főleg ha leszállás nélkül nem adja meg a győzelmet, a válasz igen egyszerű.
A spitek-hasonlók odalent forgolódnak és akkora dzsumbujból alig visznek haza győzelmet, mialatt a "profik" odafentről azt szednek le akit akarnak, majd hazavisznek körönként 3-4 lelövést. (Csak ötlet)
A WarClouds statján több spitest is nézegettem. Hihetetlen célpont/bevetés, és túlélési arányaik voltak. A legjobb messzeresek hasonlót sem értek el, kivéve K-4 (van aki türelmes:D)
"A spitnek talán azért nem kopik az energiája, mert aki sokat repül Fókával az megtanulja, hogy mi az energiaharc, és átülve a spit kezelése gyerekjátéknak tűnik."
Hát ez... abszolút hülyeség. Régebben 1-2 délutánt végig "párbajoztunk" Richtofennel, különböző gépeken.
Ő borzasztó jól repüli a fókát, nagyon jól energiaharcol bármivel. Én meg mondhatni, annyira nem. Szinte minden géppel érezhetően jobb volt nálam (egyformákat repültünk), sőt, Gladiatorral energiaharcban győzött a CR42-m ellen!!
Egyetlen ponton Nagyon megfogtam: Spitfire!
Ő a megszokott fizikai szabályokhoz alkalmazkodva, spórolt, okosan repült.. én tudtam hogy ez egy nevetséges modell, húztam rá mint a hülyegyerek, megtettem mindent ami repülési hibának számít. Alig jutott levegőhöz, szűk 1 perc után le is lőttem! A spitben ÉRTELMETLEN dolog komolyabban spórolni az energiáddal..itt végleg kiderült.
Akkor ráállt ő is a húzzukabotot taktikára, hirtelen le is tudott lőni ha jól emlékszem....
És hagy mondjak valamit a spithuszárok nagy részéről: ha átülteted őket fókába és Te spittel mész ellenük, azt nyugodtan felveheted viccnek!
Másrészt, ha ők akkora iszonyat jó fókások, mégis hogy lehet hogy a Zero, G2, Hayate ellen Semmit nem tudnak tenni? Hisz csak annyi a közös bennük, hogy jól fordulnak..