IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #12908 Rendben, akkor is felhoztad, kétszer is, a G2 105% problémát, amiben csak az a furcsa, hogy kiemelendőnek találod, azt meg lényegtelennek, hogy a másik oldalon ezt tucatnyi vadász tudja. (a "7000 fölött megfőzhetetlen P47"-et még nem teszteltem, de majd előszedem már. Azt semmiképp nem értem, akkora hidegben mitől hevül annyira a német motor.)
Nem hiszem hogy érzelmi alapon ítéltem meg egy gépet is (nekem komolyan tetszik az igazi spit! szinte amiatt vettem meg a játékot.)
Azt is tudom hogy program egyetlen ponton sem áll közel az igazán reálishoz, engem az zavar, mikor egy gép(család) megkap valami lehetetlen barom előnyt (bizonyos dolgokról nyilvánvaló, hogy ilyen nincs), a másik meg egyáltalán nem. Egyáltalán, mondjon valaki egy idegesítő "csinált" előnyt a német oldalon, ami szöviknél nincs!
Egy szimulátorban pont az a szép, hogy adott egy szimulációs motor, ami miatt Rajtad múlik a legtöbb minden, és semmi nincs előre szkriptelve - viszont minden egyes (ez esetben) repülőre vonatkoznak bizonyos szabályok, korlátok, így mindig és minden helyzetben van esélyed, és nem csak szerencsével. A spit még nem áll ezek fölött, de azt hiszem ez a "lego-repmodell" már sok szituációban feszegeti a korlátot. (mikor a múltkor írtam a spitről, a gondok legalább fele fizikai képtelenség volt).