IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Szerintem az égvilágon senkit sem bántasz meg azzal, hogy nem értesz vele egyet. A fórum azért van, hogy mindenki elmondja a magáét pro és kontra, vitatkozzunk...
    Viszont a számszerű paraméterek sem mindenhatóak. Felhoztam már felületi terhelés ügyben az amerikai gépek nagy magasságú manőverezését, holott kifejezetten magas volt a felületi terhelésük.
    Len Deighton (brit író) írt egy jó könyvet az angliai csatáról. Megemlítette, hogy az ott harcoló három (egymotoros) vadász közül az Emil fordult a legkisebb körön, köszönhetően a kisebb fesztávolságának valamint a fékszárny harci helyzetének és az automatikus orrsegédszárnynak.
    Spit I. nincs a játékban, Hurri viszont van. Mondjam az eredményt, vagy sejted?
    Én már az ős-Sturmovikkal is repültem (igaz, offline), és ahogy telik az idő (pontosabban fejlődik a program) látom, hogy a német gépek egyre inkább alkalmatlanok az 1vs.1 manőverező harcra.
    Másik dolog, hogy a nagy német ászok lelövései sem kizárólag BnZ harcmodorban történtek, előfordult ott manőverező légiharc is, bőven. Más kérdés, hogy lehetőleg kerülték.
    A magyar taktika meg ugye BnZ-vel kezdődött, és igen gyakran közelharcban folytatódott. Az állítólag sokkal jobban manőverező orosz gépek ellen is. Ha olyan überfasza előnyük lett volna az orosz gépeknek fordulóharcban, biztos, hogy nem mentek volna bele a magyarok.