IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
asw27 #12905 Nem kívánok senkit sem megítélni, vagy megbántani. Legyen ez mindenkinek a magánügye, hogy melyik gépet tartja eltulzottnak, vagy alulméretezettnek.
De szerintem nem szabad csak érzelmi alapon dönteni, és alapvető paramétereket figyelmenkívül hagyni csak azért, mert nem szimpatikus, vagy azt sem tudom mit jelent, mi a jelentősége.
Csak annyi történt, hogy egy picit más szemszögből közelítettem meg a gyűlölt gépet. Azt emeltem ki, hogy kb. ~ cca , uszkve 30%-al kisebb a spit felületi terhelése mint a Bf-109-é, a Fókáról már nem is beszélve.
Azt nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a spit szárnyfelülete és alaprajza jelentősen jobb kialakítású a manőverező légiharchoz,mint a Bf-vagy Fókáé. Ezért gyengébb motorral is lehet jobb, mint a korabeli ellenfelei.Ez nem jelenti azt, hogy jobb volt, de egy lehetőség.
Erről a megközelítésről senki sem írt még semmit sem, ezért bátorkodtam írni róla.
Persze a spit még ettől nem lesz se jobb se rosszabb, de talán magyarázatot adhat arra, hogy nem volt olyan rossz a valóságban, mint azt sokan szeretnék itt a játékban.