IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Semmilyen fóka nem ér nyomába "fagymotorban", azok tíz percet bírnak jó esetben (teljesen hideg motorral kezdve) és utána kezd tönkremenni.
    A XIe-t leteszteltem (nem csak max. gáz, WEP is!), teli tank, nagy póttank, és nem hogy megfőzni, de pár mp-nél tovább overheat-en sem tudtam tartani! Ha megjön, tedd emelkedőbe, visszahűl! Gyorsítva megvártam míg elfogy az összes benya (asszem 1-1,5 órát jelentett összidőben) de nem történt semmi.

A "nehezen melegszik" meg "leszállásig WEP" azt hiszem nagyon messzi kategóriák.....

Ha a többiben találsz túlzást az is érdekel, én sosem szerettem olyat mondani a játékról, amit nem próbáltam ki.

(Az igaz, hogy az egész játékra rá van téve ez a "turbózás", hogy minden következmény nélkül lehet WEP-ezni, az ehhez használt folyadékok sem fogynak el, meg overheat is bármennyi jöhet, csak egyszerre ne túl sokáig. Viszont a "ne túl sokáig" értékét, meg hogy mennyire is melegszik egy motor, természetesen úgy variálják ahogy jónak látják.)