IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Reval #12747 Üdv. Mindenkinek!
46' widesreen problémában kérném a segítségeteket. Folymatos olvasója vagyok a fórumnak, de eddig még nem találtam választ a kérdésemre.
-vagy csak figyelmetlen voltam-
24" monitoron szeretném futtatni a játékot 1440x900, vagy 1680x1050
felbontásban, de nem sikerül a dolog. Próbáltam egy jó pár conf.ini verziót (köztük Truckerét is), meg a Sturmovik Stab-ot, de mindíg ugyan az az eredmény. A játék menü elindul 4:3-ban, majd a mésönnél full screenre vált, de nem kapok plusz látóteret, és ráadásul a videókártya beállításai is figyelmen kívül maradnak. Vagyis tök szar lesz az egész. Az érdekesség, hogy ha belépek a hardwer setupba ott azt a felbontást írja ki amit én beállítottam (1440x900, vagy 1680x1050). Egy 7950gt ko
karim van, és 1600x1200-on tökéletes a játék, de ez nem 16:10
képarány, és így nagyon nyújtott a kép. Bocs hogy ha hosszú voltam, előre is köszi a válaszokat!