91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Szerintem .amúgy ! ezeknél a vasaknál már nagyjából mindegy is mit mutatnak a tesztek. Pár százalék ide oda,akár a driver számlájára is irható. Az árak meg hála az istennek nincsennek elszállva , úgyhogy végül is tök mindegy mit vesz az ember. De azért még mindeig aszondom (külföldi oldalak tesztjeit is figyelembe véve),hogy az NV karik jobban megérik a pénzüket. PL haveromnak minap segítettem a gépét rendbe rakni oszt ez az ujj katalist jól fel is idegesített. DE nehogy vitát indítsak ám el ,mert egyrészt ez nem ide való ,másrészt meg nem áll szándékomba:)
  • Solt
    Ár érték arányban szerintem most a legjobb vétel a Gigabyte HD3870 zalman hűtéssel, ami 46000.-forintért kapható. (4000.-Forinttal drágább mint a HD3850, ennyi pluszt bőven megér) Egy kis tuningal tud annyit mint egy 8800GT (egy-két tesztben többet is) és kb 20000.-Forinttal olcsóbb! Remélem tudtam segíteni! :))
  • Her Laca
    Én sem szoktam vacilálni ,de azért szeretek a pénzemért olyat venni ami a legjobb egy bizonyos rászánt összegért. Tájékozódok ,megveszem ,de utána már nem töprengek a dolgon. Mondjuk azokat a krapekokat sem értem akik havonta vesznek ujj hardvert ,mert az most a legujab. De hát mindenki másra költi a pénzét:)
  • Her Laca
    Nézdmeg az AQUA honlapját. Inno 3d 52 pénz. Az szerintem nem drága.
    Az ati sem olcsobb szerintem.
  • Lacusch69
    Én nem vagyok ennyire rózsaszín szemüveges... Itt-ott (DirectX) talán lehagyja a 320MB-os GTS-t. OpenGL-ben nem hiszem.
  • Bucser
    Ez nem minden alkalmazásra igaz. ATI topicban mutattak teszteket ahol az ATI gyorsabb volt mint a 8800GT
  • Lacusch69
    Mivel most nem futja 8800GT-re, a jövő szerdán jön az Asus 3850 512MB kártyám. Majd beszámolok, de biztos, hogy nem éri utol a 8800GT-t (GTS-t talán)
  • kiskorúbézoltán #12664
    Ehh, olyan karikat dobáltok ki ami nekem még csak lesz.. majd egyszer...
    Sárga vagyok az irígységtől... :D
  • Bucser
    Én már semmilyen tesztnek nem hiszek. Ha mindig azon vacilálok, hogy jobb-e amásik akkor soha semmit nem veszek. A Lényeg, hogy utólag ne bánjam. mind a 3 kártyám kurva jó volt eddig (nekem).
  • Her Laca
    Hát én sokat vaciláltam mert gondolkodtam a HD 3870 en .De aztán átnéztem egy halom tesztet ,oszt sajnálatomra (mert én igenis szeretem az ATI -t )
    de ez sokkal jobb kártya. Bár a boltos srác aszonta ,hogy nála a HD mintha gyorsabb lenne ,de én nem hiszek neki:)
  • Bucser
    A Gyorsabb és több ram átka. plusz a tuningpotenciálja is jó ezen karinak.

Én is 8800GT-t vettem. best kártya. Engem inkább az ATI9500 Pro-ra emékeztet. Én egészen a 6600 GT-ig azt használtam.:)

BTW próbállt valaki egy ilyen ATI HD3850-es kártyát vagy mit?
  • Her Laca
    Hát KV én nem tom megéri e de az biztos ,hogy kuuuuuu...va gyors,meg minden. Az IL2-ben beállítottam a config iniben mindent a legmagasabb értékre ,1680x1025 ben oszt egyrész meg se röccen másrészt sokkal szebb mint előtte volt .Olan simább a grafika szerintem. Na meg kipróbáltam a Crysis-t is az is megy ebben a felbontásban mint a veszedelem. Mondjuk nem vagyok egy tesztguru de szerintem ez most egy olyan kártya mint annó az Ati 9800pro-m volt. Sokáig ellessz a gépemben.
  • Lebowski
    :D
    énis ezen gondolkoztam h megéri e az a plusz mittomén mennyi a gt-t.akkor ezek szerint igen. lasson összegyűlik a lové amugy a gépre amit összeválogattam,de lehet h az egész a gtxre fog elmenni :D:D:D oszt találok vmi alkalmi melót. akkor megváltoztatom a telefonszámom. ha vkit érdekel: 0690-... :D:D:D
  • Her Laca
    Na Lacusch69!
    Megvan a 8800GT-m. Aszondom bitang egy kártya. A 8600GTS után mint egy lórugás .És tök mindegy neki ,hogy miket állítgatok lassulást nem érzékelek.
  • Lebowski
    hát ezaz...:D
  • AarPoe
    Sikerült 3 perccel a vége előtt beharangoznom...húú, mi lesz itt megint :D
  • AarPoe
    A Spektrumon Corsair-Tempest-Seafire meccs van, akit érdekel, most kapcsoljon rá.
  • bucsher
    sose volt ilyen jó
  • blash
    4.09 betaban qvajo szlovakia.
  • kiskorúbézoltán #12652
    46 és uccsó peccs....
  • raptor22
    Neten melyik verzióval játszanak többen: a Fb+PF+AEP-el vagy az 1946 4.08ig feltuningolt változataival? És mennyivel jobb az 1946, érdemes feltenni!
  • Bucser
    nod32 kivételei közé tedd be az Il-2-t meg a játékokat amikkel játszani akarsz..
  • mafc07
    Igen kikapcsoltam az intro-t és nod 32 van fent de ilyet még sohasem csinált de 1 játék se akar elindulni :) nem tuom mi a f.. lehet már 2x raktam XP-t, belép az IL2 tálcán látom aztán kilép :)
    Mind 1 alkotok valamit
    Azé kössz!!!
  • Lacusch69
    Válaszolni nem tudok, de az egyik barátom gépére az istennek sem tudokm feltenni a HL2-őt, ugyanígy járok vele.
    Gyanakszom a Comodo Antivírusra, de csak ötlet szinten.
  • Trucker39
    Codec ??

Kikapcsoltad a Video lejátszást az il-2 setupjában, hogy ne akarja lejátszani??
  • mafc07
    Van 9.0.
  • kiskorúbézoltán #12645
    DX?
  • mafc07
    Szevasztok!

Valaki segítsen már mert szétdurran az agyam!!! Új windowst raktam és újból felraktam az IL-2-őt és a kurva anyáé se akar elindulni bejön a fekete kép és aztán kilép. + még 2 játékkal is ezt csinálja!
    Ha valalaki nem mondja meg mi lehet a baja akkor hajítom a gépet az ablakon!!!

Kösszi
  • raptor22
    Tényleg nem megterhelő elolvasni a F.A.Q.-ot:) mikor olvastam csak a grafikai részét néztem a sípolós rész meg később merült fel mint probléma. És nem is gondoltam, hogy ott ilyenekre is választ kapok, ha tudom nem írok ide:) Szerencsémre vannak itt jószándékú emberek akik segítenek ha baj van:)
  • Trucker39
    Erre megint csak azt tudom mondani, hogy F.A.Q. !

De hogy segítő szándékomról adjak tanúbizonyságot: F.A.Q. 5. pontjának, "Van egy érdekes hiba ..." című bekezdést javallanám elolvasásra, ha már az egész szöveg elolvasása megterhelő lenne!!
  • Her Laca
    Állítsd át angolra a játékot.
    A config iniben át kel írni.
  • raptor22
    Köszi! Még lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok pilótakarriert kezdeni pl a tengerészgyalogságnál meg japánoknál, de a magyart a németet engedi, A többinél csak egy sípolás van az indít megnyomása után!
  • Trucker39
    F.A.Q.
  • raptor22
    Vki tudna segíteni? Most raktam fel újra a game-et 4.04ig. És azzal lenne gond, hogy a grafika (főleg a víz) elég rossz, már már zavaró. Régebben láttam itt olyan trükköket, hogyan lehet ezeket feljavítani, ha vki tud nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönném!!!
  • Lacusch69
    Tudod Te azt egyáltalán, hogy milyen nehéz egy átlagos amerikai tizenévesnek gondolkoznia???
  • kiskorúbézoltán #12636
    Mert az árkád piff-puff népszerűbb, jobban fogy, több bevétel, a legtöbben az Il-2 is visszabutítják mert úgy jobban fekszik nekik. Na akkor meg minek szimulátort csinálni?
    A végül feljutsz a lobby-ra akkor majd látni fogod, hogy a szerverek 90%-a árkád vagy ahhoz közeli beállításokkal megy.
  • Willenbrock
    Bezzeg repülős árkádból kifogyhatatlanok a kiadók.Nem hiszem el hogy a többség ezt zabálja.Csak a kisgyerekekre gondolnak vagy mi?
    Kösz a tippeket majd megpróbálok felcsatlakozni egy szerverre.
  • Lebowski
    NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEM!
    ez egy külön program.nemtom másképp mondani.nem kell az il2höz nyúlnod.ezen a programon keresztül indul a játék. csak meg kéne csinálnod normálisan a regisztrálást.így látatlanba én passzolom h a mi a probléma.csináld végig mégeccer és folyamatosan figyeld a csetablakot.
  • Bucser
    Nem csak oleg minden release előtt azt mondta, hogy két hét múlva jön a patch. aztán jött... jött.. jött és fél év múlva megérkezett.
  • L Viper #12632
    Hát mostanában semmilyen határidőt nem tart egy szim sem. Vagy befullad a project, vagy szünetel, vagy csúszik, aztán kijön teli buggal.
    (Amúgy meg nem hisztizek.)