IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Szerintem kissé eltértünk a tárgytól :)

Amit ajánlottam linket, az nem ún. "hibajavítás". Nem is VGA kártyákkal kapcsolatos. Pusztán arról szól, ha már van két processzorunk, ne a gép határozza meg az optomális processzor terheléseket, ha nem a felhasználó. Arról van itt szó, hogy a hardware igyekszik egyenletesen elosztani a terheléseket. Nos, itt a bibi! Én egyáltalán nem szeretném, hogy az IL-2 egyenletesen terheljen még más egyébb programokkal is együtt. A gép azt vizsgálja, hogy mind a két processzor közel azonos módon terhelödjön. Ez szerintem csak parasztvakítás. Akinek van ideje, tegyen egy próbát:
    Ha van il-2, TrackIR, Teamspeak és más hasonló program, ami futtatható, nosza, indítsuk el őket. Mindent letéve tálcára, már akinek ekkor nem száll el az IL-2...
    Nézzük meg az általam korábban belinkelt oldalon említett, Processor affinitás-t. Észre lehet venni, hogy mindegyik, általunk futtatott program a "0"-s processzort fogja terhelni, persze csak abban az esetben, ha úgymond, mindent hagytunk "gyári beállításon". Vagyis, hagytuk, hogy a hardware mag döntse el, hogy melyik processzort terhelje. Nos, hol van itt az optimális processzor terhelés??? :)
    Mióta megtaláltam ezt az oldalt (link), szinte minden játékprogramot ilyen módon indítok. Természetesen, azokról beszélek, amelyik hagyja ezt.
    Igen, észrevehető a teljesítmény javulása. mérhető is, meg szemmel látható is, hogy akadásmentesebb, szebben futnak a játékok.

Összegezve, ez nem csalás, nem ámítás. Egyáltalán nem kell használnia annak a felhasználónak, aki elégedett a gépének az adott teljesítményével és nem szeretné, ha minimális munkával, "finomhangolással" kicsit jobb teljesítményt tudna a gépéből kihozni.

Mint már korábban írtam, nem tudom, az AMD processzorok mit szólnak ezen beállításhoz. Csak a magam nevében beszélhetek. Egy Core2Duo 4600 lett így általam beállítva és nem bántam meg.