91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Miért aztán hamarosan kijön a BoB?Csak nem?
  • Bucser
    Az kicsit másabb téma volt (úgymond szőrszálhasogatás) Erről el lehet dumálni.

Egyébként énsem értem mit hisztizel most.

Bob úgysem jön még ki vagy 2 hétig
  • L Viper #12629
    Érdekes a Falconon a nyelvészkedős hozzászólások zavartak.
  • L Viper #12628
    A hisztire
  • Bucser
    énsem.
  • Willenbrock
    De miért nem történt semmi?Egyszer már megadtam neki ilyet,ki is választottam a FB-t Valamit alul kiírt,először hogy kapcsolódik(connect)aztán valami invalid name vagy hasonló.És nem láttam választható szervereket meg semmi ilyesmit.Vagy Ezután indítsam az Il-2-t és ott nyomjam meg a Joint?
  • Lebowski
    nemtom észrevetted e hogy az utóbbi pár nap neméppen az IL2ről szólt.
    jött egy il2ős kérdés és azonnal ment rá a vláasz.nemlátom át a hisztid lényegét...
  • L Viper #12624
    Igazad van, szétoffoltam az egy szem kérdésemmel a topicot. Bocs, ha zavaróbb volt, mint az 50 db vállalkozós hozzászólás.
  • Lebowski
    ugyanugy offolsz teis.

willenbrock.
    bármit megadhatsz.ez egy program.ugyanolyan jelszavas cucc mint bármi más.
  • L Viper #12622
    Nem értem miért hülye a kérdésem, mikor állandóan szövegelnek egyesek az OFF-olásért.
  • Lebowski
    nem.de nemis a hülye kérdések topikja..
  • L Viper #12620
    Ez valami vállalkozói topik ?
  • Willenbrock
    Nem,nincs ilyen ismerősöm.Tehát akkor bármilyen nevet és jelszót adhatok magamnak?Előbb beírtam valamit,de nem kért semilyen elérési utat csak nem történt semmi hiába nyomtam meg a csatlakozást.Tehát tetszőleges nevet és kódot lehet megadni?
  • Lacusch69
    Pont ezért nincs alkalmazottam... Dobtam egy hátast az uniós telephely-előírásokról. Aztán meg a számla végösszegétől...
  • Lebowski
    neeem.ez teljesen független az ubitól.eze egy külön program.ha ubin vannak olyan ismerőseid akik lobbyn is szoktak repni akkor célszerű ugyanazt a nevet választanod.
  • Willenbrock
    Köszi a segítséget.És a felhasználói név és jelszó az az kell legyen amivel az ubi.com-on regisztráltam vagy mi?
  • Lebowski
    namost.
    kiválasztod a forgotten battlest a felsorolt játékok közül.utána beírsz egy felhasználói nevet jelszót, .ajd connect. asszem ilyenkor kéri az il2fb.exe elérési utját. szépen rákatt h search és megtalálja, majd kijelölöd és save. utána meg kell adnod egy emailcímet, amit a csetablakban fog mutatni.csináld azt amit ott látsz és máris mehet a menet.
  • Willenbrock
    Elindítottam a Hyperlobbyt és passwordot meg callsignot kér.Oda mit kell beírni?Mi a szerverhez csatlakozás pontos menete?
  • Willenbrock
    Letöltöttem a Hyperlobbi Xsqadron verzióját,ezt az újat.Kérdésem hogy a játék vagy a Programok mappába telepítsem-e és hogy ezután hogy kell csatlakozni?
  • Bucser
    Elég sok törvényi előírás van rá. Mi is szopunk vele mikor beruházást tervezünk faterral más cégnek ugyanis meg kell legyen négyzetméterre a megfelelő légtér, pihenőhelység, szeparált toalett, öltöüző ha van előírt munkaruha, étkező bár ez asszem üzemterülettől is függ és még a tökömtudja mennyi minden.

Viszont mi lenne ha nem felvennél alkalmazottat hanem KFT-vé BT-vé alakulnál és bevennéd mint résztulajdonos. Aztán kakukk. onnantól nem kell az alkalmazottak miatt aggódnod.
  • Lacusch69
    Nézd, nyugodtan állíthatom, hogy világszínvonalú termékeket állítok elő. Nem a tejjel-mézzel folyót vártam, hanem azt, hogy tisztességes munkáért tisztességes pénzt kapok, hamár a saját termelőeszközeimet használom.
    A román munkaerőről annyit, hogy magyart sem sikerült találnom, aki megfelelő minőségben dolgozna... Amúgy van fogalmad róla, hogy milyen beruházások kellenek ahhoz, hogy a telephelyed alkalmas legyen alkalmazottak foglalkoztatására?
  • Sanyix
    Akik ezt mondták nyilvánvalóan hülyék voltak :)
  • AarPoe
    szerencsétlen Willenbrock-ot sajnálom csak :D
  • nakato
    "Értelmes ember nem vesz föl hitelt, legyen akár műszaki, vagy nem műszaki a parasztja..."
    Azért a lakáshitel sajnos szükséges. Lakásvásárlásal nem lehet várni, amíg az embernek lesz 8-10 milliója, hogy cashért vegyen lakást. De való igaz, az ember addig nyújtozkodjon, amig a jólesik neki. :)
  • Bucser
    Akkor kénytelen vagy itt termelni. Vagy átmehet az ember Romániába is olcsó munkaerőért. (bár kötve hiszem, hogy talál) Vagy épp befejezheti a vállalkozást visszamehet alkalmazotti viszonyba ha akar. Nem kötelező vállalkozni. Na persze az életszínvonal sem marad ugyanolyan az tutifix. Bár a mai napig nem értem ki várta azt, hogy itt lesz a tejjel mézzel folyó Kánaán?
  • Lacusch69
    Úgy a 4. X felé haladva fogjam meg a vasipari gépeimet és költözzek nyugatra? Épeszű ember ilyet nem csinál...
  • Bucser
    " a többi csak áltudomány és parsztvakítás"

A repülésre ugyanezt mondták sokáig.
  • AarPoe
    Nakatonál van a pont! :))
  • AarPoe
    .../ON :)
  • AarPoe
    Értelmes ember nem vesz föl hitelt, legyen akár műszaki, vagy nem műszaki a parasztja... szvsz a dolog itt kezdődik. Amire telik, azt megveszem, amire nem, azt pedig nem!! Ezzel az egész pénzügyi világ el van intézve :) a többi csak áltudomány és parsztvakítás, véleményem szerint.
    Így egyáltalán nem kell tisztában lenni ezekkel a fogalmakkal, sem pedig azzal, hányféle módon tudják a bankok átvágni az embert.
  • Lebowski
    FAQ 8as pontja. ha további kérdés van hyperlobbyval kapcsolatban akkor is írj!
  • Bucser
    El lehet menni más nyugati országba nyugati fizetésért ahogy én is tenni fogom. Mindenki saját szerencséjének pogácsa.

Ráadásul teszem hozzá mivel szerződés módosításokat is kezelek, ha valaki tudja, hogy baj van szólni kell a banknak. Adnak átütemezést és futamidőhosszabbítást, hogy kisebb legyen a törlesztő vagy időleges Cash-flow csúsztatást amíg új állást talál vagy vevőt az autóra. nem akkor észbekapni, hogy "húú bazzeg nem fizettem" mikor kimegy a szerződés felmondása, vagy kopogtat a behajtó.

csak előre kell gondolkodni.

de ez már tényleg nagyon off.
  • Lacusch69
    Te is tudod, hogy ez így, ebben a formában nem mindig igaz.
    Sokaknak azért dől be a hitelük, mert a cég, amelyiknél dolgozik egy idő múlva tönkremegy. Tehet róla szerencsétlen melós?
    Én 17 éve vagyok vállalkozó. Ez idő alatt 3x mehettem volna tönkre, ha épp van komoly hitelem. És mindhárom esetben rajtam kívülálló okok miatt.
    A bankok meg szédítik a szerencsétlen hülyéket, akik valahogy megpróbálnak emelni az életszínvonalukon. Mert tele van a tökük, hogy ugyanazért a melóért töredékét kapják, mint más EU-s tagállamban (tőlünk nyugatra).
    Abszurdisztán, 2008...
  • nakato
    Hú, mi van itt. :) De legalább tanul az ember. :)
    Majd legközelebb, ha nem tudok lelőni egy Spitet, elkezdek neki mesélni a hitelekről, mikroökonómiáról, meg a többi dologról. Tuti, hogy a földnek veri magát. :D
  • Bucser
    OFF tovább:)

Magyarországon minden Banknak 15-20% felett van éves szinten a nyeresége forgalomra vetítve. Nem csak az OTP a magasan nyereséges bár ők hatalmas forral indultak mindenki előtt hisz igazából a cuculizmus alatt nemvolt szinte más lakossági pénzintézet csak az OTP. Aztán meg senki nem váltott. Így nem nehéz legnagyobbá válni:)

Btw: az ügyfelek is hülyék mert lusták és nem mennek át másik bankba. (én is az vagyok mert én sem megyek át másik bankba, bár nem is maceráznék vele, mert annyival nem drágább és rengeteg OTP-s Automata van Szegeden. Ami alegfontosabb egyik a melóhelyemmellett a másik medig a lakásom alatt:) Máséból meg majd hülye leszek pénzt felvenni.:)

Ha több más bankhoz tartozó automata lenne akkor biztos hogy átmennék máshoz.

A hitelhez visszatérve meg igen: csak lakásra érdemes felvenni. az még me is térülhet. esetleg vállalkozónak forgóeszköz vagy beruházási hitelt.
  • Her Laca
    Persze, igazad van csak hát a pénzintézetek előszeretettel használják ki az emberek tudatlanságát. Erre rengeteg példa van. Személy szerint én speciel egyvalamit tartok szem előtt. Hitelt nem veszek fel. Csak lakásra van ,de az is megér egy misét. Különben MO -on még várni kell ,hogy emberi banki szolgáltatások alakuljanak ki. Nem hiába nagyon nyereséges az OTP:))))
  • Bucser
    Off:

őőő

Ki írja alá a szerződést? Ki nem jár utána minden részletének? Manapság olyan alapvető fogalmak értelmezése gondot okoz, hogy Garantőr avagy készfizető kezes. Ráadásul akár egyetemi végzettséggel is. Az bezzeg belenyomják az ember fejébe, hogy hogyan kell megoldani a másodfokú egyenletet mert az éretségin van... csak éppen soha nem lesz rá szükséged valós szituációban.

Vagy mit jelent a hozam, a kamatos kamat, a faktorálás és behajtás.

Ezek olyan alapfogalmak amikkelmindenkinek tisztában kellene lennie, hogy ne othon a párna alatt várja ki míg semmit sem ér a pénze. Na meg, hogy ne vegyenek fel fogyasztási hiteleket, mert drágák.
  • Her Laca
    Hát én csak félve írom le(mivel csak egy mezei szakmunkásféle vagyok,oszt egyszerű vagyok mint a faék)
    ,hogy nem mindig csak az egyén a hibás ha belekeveredigk egy adoságcsapdába. A bankok legalább annyira hibásak ,ha nem jobban ,mivel boldog boldogtalannak tolják a hiteleket,sőtt a reklámok másról sem szólnak. De ez nagyon OFF úgyhogy nem akarok belemenni mert ebből is kikeveredik egy jóóóóóóóóó nagy vita:):D
  • Bucser
    Az.

Aki nem ért hozzá általában így áll hozzá. Aztán szépen veszi az ótót meg a fogyasztási hitelt. oszt fingja sincs, hogy ménemtud kimászni az adósságcsapdából holott csak alapvető dolgokra kellett volna odafigyelnie...

HAvi 1000-1500 ilyen "műszakisnak" mondok fel kb szerződést kézzel mert a majom bedönti a hülíeségével. Aztán meg jön halasztást könyörögni, meg hogy ne vegyük el az ótót... Mert kell a munkához.

Ennyit a műszakiakról:)
  • Willenbrock
    Na végre van már netem.Szeretném megtudni hogy is lehet pontosan online módban játszani,mit honnan érdemes letölteni stb.Hogyan kell tulajdonképpen csatlakozni egy szerverhez és milyenekhez érdemes?Megvan a Sturmovik 1946-ezzel akarok neten át élő ellenfelekkel játszani.