IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nemrég költöztünk ,és itt a közelben a XVII kerben találtam egy boltot. Na mondom ez jó lesz közel van. DE az áraik!!!!!!!!!!!!Meg ,hogy rá akar beszélni mindenre ami nekik van ! Prociban,memóriában 10000 ezer különbség.Videókártya 15000. És meg van lepődve ,hogy nem ott veszem meg.
    Azé egy gépnél az a 60-70 pénz már jelentős. És a hab a tortán. Náluk vettem a 8600gts-t. Nem volt 8800gt jük,oszt megbeszéltük,hogy ha majd lessz becseréljük,persze ráfizetek. Na hívnak ,hogy van vigyem a két hónapos kártyámat,gariba elintézzük. Beviszem ,erre mondja a főnök,hogy a 48 pénzért vett kártyát 20 ba beszámolja. Mondtam neki ,hogy szerintem itt ért véget a gyümölcsöző kapcsolatunk,inkább kitámasztom vele az ajtót. :) Minek néz ez? Jó lessz a gyereknek.Ja és úgy adta annó ,hogy ez egy gyárilag tuningólt (valóban ) kártya,extra hűtéssel.