IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Ott voltam Dachauban és a dokumentumok ki voltak állítva. Sajnos nem tudom linkelni, mert tér idő kontíniumot még nem lehet linkelni...

"Hanem, ha magyarként magyar érdeket képviselsz, nem a szovjet érdekeket és propagandát szolgálod ki"

Miért én most azt teszem?? Bocs, de évek óta szinte tévét sem nézek nehogy befolyásoljon az a csúnya média. Ellenben ha valami érdekel annak utánanézek a lehető legsokfélébb forrásból.

Mitől jobb az ha az egyik oldal propagandáját nyalom be mintha a másikét? Te is egy oldalt nézel. Meg kicsit homokba is dugod a fejed szólván: aki résztvett a háborúban az csak hős lehetett mert az országát védte. Bullshit kb. ők is csak emberek voltak. Se nem gonoszok se nem jók. Ezt a tipizálást nem is használom. Viszont nem vagyok hajlandó elfogadni azt az érvet, hogy nem volt más választás és egy pályán voltunk ahonnan nem volt kiút. Fel kellett volna vállalni a korábbi rossz döntéseket és a gyengekezű vezetésünk erre az egész háború alatt és az azt megelőző években sem volt képes. Kérdés ki is nézte a magyarság érdekeit? Mikor szolgálta a magyarság érdekeit a németek által kezdeményezett háború? IMO soha.