91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VO101 tvr #12471 Bombsight Training - IL2 -
#12470 De van egy olyan variánsa is ahol a ledek vannak a sapkán.Ha valakit jobban érdekel a dolog akkor van már nei topicja is és a hivatalos forumon sok segédlet is a kapcsolási rajzra és a progi beállitásra.
freelook topic -
AarPoe #12469 Hűha.
Kipróbáltam a TB3-at, ez tényleg egyszerű, a két vonal metszéspontjába esik a bemba. Az automatát nagyon nem vágom, és az a bajom, hogy csak 1 paraméterről beszéltek: a sebességről, hunott ott van még a szög és a magasság is (utóbbi egyértelmű).
Akkor hogy is van ez? :) -
#12468 Nem a sapkán van a LED,hanem a kamera mellett.A LED-ek megvilágítják a sapkán lévő fényvisszaverőket és csak a tükröződést látja a kamera. -
#12467 6infra led 1 sapkán webkamhoz program az veszi az infra ledek fényét,és ahogy mozog a fejed a sapkával úgy mozog a programban. -
Lebowski #12466 sztem simán lehet vele pontosan bombázni de ez csak egy vélemény:) -
VO101 tvr #12465 Szerintem erre gondoltál:
Bombsight Table 2
Ennél jobbat nem találsz. Ha ezt használod, nem kell az automata bombacélzót bekapcsolnaod, mert az sokak szerint nem jó, pontatlan. -
Lebowski #12464 heinkelen is ilyen bombázó készülék van, ami automata.TB-3 már más tészta.ott neked kell manuálisan oldani amikor a két tengely metszéspontjánál vana cél.
amúgy télleg úgy kell h befogod a megadott magasságnál és sebességnél, majd a célzót hagyod ott ahol van. a sebesség növelésével és csökkentésével tudod finomhangolni.értem ezalatt: ha növeled a sebességet (persze a célzókészüléken) akkor gyorsabban fog lefele mozogni, ha csökkented akkor csúsztatod azaz távolabb fogja dobni.hidd el mozog az csak nagyon lassan.és picit :) de a földön rengeteget. szal gyakorolni kell.nem olyan eccerű mint aminek láccik. -
Kferro #12463 Nem rossz. Nekem is össze kellene hozni valamai hasonlót.
Viszont fogalmam sincs, hogy ez a "6 IR LED webcam" milyen webkamera akarna lenni, még nem is hallottam ilyenről. -
nalyib #12462 Ilyen táblázat mondjuk pont van a megadott linknél:D A bombák tömege lényegtelen, mivel a méretük (légellenállásuk) is nagyjából arányos vele. (remélem nem írok hülyeséget, most értem haza:D)
Nekem meg csak az automata bombacélzók voltak eszemben, ami pl Bettyn, a német kétmotorosokon, meg B-25ösön van. Azoknál a sebességet kell folyamatosan korrigálni, különben valamiért elmászik a cél. (gondolom tudsz róla, hogy ezeken be lehet kapcsolni az automatikát, amit viszont már befolyásol a beállított sebesség) -
AarPoe #12461 Ööö...én azt hittem, létezik olyan táblázat, amelyik megadja, hogy adott magasságban, adott sebességnél XY tömegű bombánál mekkorára kell állítani a nézeti szöget, hogy a célkeresztbe essen a bomba. Dehát ha nem, nem...azért köszönöm a linkeket.
Úgy éretted, hogy a nézeti szöget állítsam folyamatosan? Mert a sebességet hiába állítom, ettől nem mozog együtt a célkereszt a céllal, hanem elmegy fölötte. -
#12460 Barkácsoló kedvüek lóra !!
IL2 6DOF, Freetrack, 6 IR LED webcam, GlovePIE -
#12459 Javaslom, az alábbi linken nézz körül:
Link
Köszönet érte a Virtuális Puma századnak! -
nalyib #12458 Ha a kijelzett/valós sebesség táblázatra gondolsz, semmi értelme.. a játékban ez is egyszerűsítve van:/ Próbáltam használni, nem sokra mentem vele.
Állítsd be a kijelzett értékekre, majd úgy igazítsd a sebességet, hogy a kereszt pont a céllal együtt mozogjon, akkor nem nagyon megy félre. (valami misztikus okból ezt folyamatosan korrigálni kell, a végére pedig már valami teljesen lehetetlen értékre kell csavarni...) -
AarPoe #12457 Nem tudja valaki véletlenül, hol találom meg a bombacélzó táblázatot? Lusta vagyok keresni :)
-
#12456 Igaz. És volt a kimondott-kinemmondott "parancs" a sugárhajtású vadászok pilotáira, mondván hogy "háát igen, de akkor esetleg holnap is felszáll egy "léglökésessel" A háború nem romantika legfeljebb a könyvekben. Ez van. -
VO101 tvr #12455 Összehasonlítva Molnár ill. Nyemecz sérüléseivel, egy láblövés eléggé kevésnek tűnik, amennyiben szándékosan lőtték ernyőn. Nehéz elképzelni, hogy a két géppuskából csak egy lövedékkel tudják eltalálni. De nem elképzelhetetlen. Mint hogy az sem, hogy utólagosan "kreáltak" ügyet, tanúvallomásokat, hogy legyen amerikai áldozat is és lehessen egyenlőségjelet tenni... -
VO101 tvr #12454 Csakis az amerikai pilótáknak állt érdekében a kiugrott pilótákat kivégezni a légiharc földrajzi elhelyezkedéséből kifolyólag. -
VO101 tvr #12453 Csak hogy ne mosódjanak már össze a dolgok!
Becze Cs:Elfelejtett hősök 55.o. 2. bekezd
"... az ejtőernyőn leereszkedők lelövése -sajnos- nem volt ritka a 15. AAF vadászpilótái által." -
Lacusch69 #12452 Mivel Molnár L.-ról és Nyemecz J.-ról volt szó, én a magyarokat vettem másik félnek. -
Lacusch69 #12451 Becze Csaba írja (Elfelejtett hősök) Szeverényi K.-nál, hogy 1945.II.21-én lelőtt egy B-17-est, és a magyar raj gépei közül VALAKI lábon lőtte az ejtőernyőn függő T.J. Bunnel faroklövészt, aki III.9-én meghalt. (Vagy emiatt vagy a gépben szerzett sebesülése miatt. Ezt én teszem hozzá.)
Soha nem derült ki, ki lőtt rá a raj gépei közül. (Az incidens a túlélő amerikaik elbeszélése alapján dokumentált.)
Csaba megjegyzi, hogy ezek a pilóták sokat repültek Molnár Lacival, talán bosszút álltak. -
#12450 Szerinted a másik oldalon csak magyarok repültek?
Mindkét oldalon történtek ilyenek. Nem szabály volt hanem kivétel. és nem "utaztak" a pilótákra. -
Lacusch69 #12449 Magyar pilótákról van szó (legalábbis részemről). -
VO101 tvr #12448 Konkrétan mikor és kivel fordult elő? -
VO101 tvr #12447 Engem is érdekelne ha tudnál példákat mondani! -
Lebowski #12446 szted németek soha nem lőttek levegőbe? -
Lacusch69 #12445 Légyszi írj dokumentációt, vagy tanúvallomást. -
#12444 +amit nem naplóztak egyszerűen csak MIA lett... -
Lacusch69 #12443 1 azaz egy alkalommal. -
madmanic #12442 valamelyik nap codozott egy srác Oleg_ua néven...
-
Lebowski #12441 hátha olyat mondasz hogy lámulni... akkor télleg túl sokat cod4ezel... nemsokára jön majd a lol. -
#12440 Ne félj a másik oldalról is történt ugyanilyen. -
#12439 "Mindkettejüket ejtőernyőn függve lőtték agyon az amerikai vadászok"
pff igazi amcsi "fairplay"... -
#12438 kezdek ellámulni, cod4ezek il2 helyett -
AarPoe #12437 /OFF
A meghalt fórum az, amire nem írnak. Ide írnak, mint pl. épp most én is, így nem halott. :)
/ON -
#12436 Meghát... :-) -
#12435 Mi az meghalt a fórum. -
#12434 Ez sima webkamera meg egy progi. Ja meg kell egy mod amit le lehet tölteni. Na meg egy bézbólsapka vagy öt leddel felszerelve. -
Lebowski #12433 hát ez meleg. ezt csak trackirrel lehet majd megcsinálni vagy vhogy joy/billentyűről is vajon e ? -
TBalazs #12432 Ezt még akkor raktam fel wikire amikor nem volt Puma oldal, utána kicsit javítva lett feltöltve a pumaszállásra.