IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Nagyapám megjárta az egyik orosz tábort és hazaszökött. Úgyhogy igen beszéltem olyannal első kézből. És talán több kapcsolatom is volt vele mint neked bármely veteránnal.

A Moszkovita rákosista dumát meg nem értem.

HA "Visszahódították" amit előzőleg elvettek tőlük akkor miért is nem álltak meg Az északi lengyel területek elfoglalásánál és Franciaország keleti részének visszaszerzésénél?? Hmm hmm.. hát persze mert hát ha gurul a henger már nem lehet megfogni.. pláne ha nem is akarják.

Tudom hogy mikor Budapestre bevonultak az oroszok összefogdosták a kiözönlött zsidókat és vitték ki Szovjetúnióba.

"Ha már magyar embernek érzed magad öcsém, érezd már bosszantónak azt a 700-800-900e szovjet koncentációs/munka/megsemmisítő(?) táborba deportált magyart is. Ne csak Dachau-i 150e-t vedd már észre."

A Magyarkodás nem az én szokásom hanem a "hagyományőrzőké". ÉS a németekkel tudtommal egy oldalon álltunk. MI a FASZT is KERESETT 150 ezer magyar DACHAUBAN??? Nem Magyar Zsidó. MAGYAR!!!

A Szovjeteknek nekiestünk a "dicsőséges háborúban". Aztán visszanyalt a fagyi. Te mit csináltál volna a szovjetek helyében?? ejnye bejnye gyerekek?

Előbb a fos döntéseinkel kéne szembenézni aztán lehet kérdezni hogy a szovjetek mit csináltak. A rákosista megjegyzésedet meg kikérem magamnak.