IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    A pilótákat azért emeltem ki ,mert ők azért máshogy élték ezt az egészet.
    Ezt ugye kár lenne vitatni. Tapasztalatom szerint ők sokkal közlékenyebbek,sőtt ha belegondolsz nem meglepő módon igen sokan közülük könyvet is írtak .
    Hát hogy megelőző támadásnak szánták?
    Tudod ezt nem nagyon tudom elképzelni az Oroszokról . Abban az időben nem álltak úgy ,hogy komoly háborúba keveredjenek. Bár asszem tök mindegy ,amíg ember él a földön valamilyen indokot csak talál arra ,hogy legyilkolja az embertársát. Ez a mai napig így van és asszem még jó sokáig így is lessz.
    Ja és még valami! A 2.Magyar Hadsereg összetételét megnézve a többség földműves ember volt. Ennek oka egyszerű ,hiszen a városi képzett munkásság inkább érték egy ország vezetése szemében ,így hát ha lehetett nem őket kűldték a frontra.Nos ezek az egyszerű emberek nem nagyon gondolkoztak a háború helyességén,holmi ideológiák szerint,hanem valóban ahogyan említetted igyekezték túlélni közben a rájuk rótt (megjegyzem erőszakkal) kötelességüket teljesíteni. Hidd el tojtak az egészre.
    Van az a német film asszem a Vaskereszt, na az szerintem jól visszadja az egyszeri baka hozzáállását.