IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    A spitet most azért említem, mert klasszikusan azzal repül a legkevésbé potens (és egyűttal legkevésbé sportszerű) játékosok nagy része. Elég azt a tényt figyelembe venni, hogy ha nekik mész náluk jobban forduló géppel, akkor SEMMIT nem tudnak felmutatni, csak húzzák a botot, ahogy megszokták.....aztán persze leesnek. Egyáltalán nem ritka, hogy maguktól...

Történelem: akkor nem értem, miért nem verték szét az egész Luftwaffét 1-2 év alatt a britek egyedül, mert a játékból valami hasonló következik.
    Másrészt, én inkább semmi hasonlót nem emlegetnék tényként egy olyan háborúval kapcsolatban, aminek a veszteseit szidni máig kötelező.
    De ha már a tényeknél tartunk, léteznek német gyári teszteredmények. A játékbeli német gépek ezeket sokszor MESSZE nem képesek teljesíteni, de kapszkodj, van hogy még a britek németgép-tesztjeit sem!
    Vannak viszont jó kis kényszerleszállt-roncstesztek, előszeretettel küldözgetik őket Olegnek, akit szerintem rég nem érdekel az egész (igaza van).
    Volt pár változtatás a játékban, amire hivatalosan olyasmit mondott, "ez így nem lesz valósághű, de ha nektek ez kell, legyen".