IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Akkor leírom az én hozzáálásomat.
    Egyrészt ,a joy mint eszköz nem sokat számít (bizonyos határok közt persze) .Én annó a Saitek Gold-al (amit azóta NeghWar nyúz,és van vagy 8 azaz Nyolc éves!!!!!!!!!!) semmivel sem harcoskodtam rosszabbúl ,mint az X52 vel. Sőtt! Mivel régebben sokkal több időt töltöttem el az IL2 vel így azt is megkockáztatom ,hogy jobban is ment a repülés. Az X52 ő az egy sokkal kényelmesebb megoldás de kb ennyi. Azt bátran le merem írni,hogy nem ér annyitt amit kérnek érte ,és én soha nem is adok érte ki 35-40 ezret. Sokan vannak akik megveszik mert szeretnének különböző szimulátorokon repülni ,aztán valamiért elmegy a kedvük az egésztől és marad a drága kihasználatlan hardver. Az egész net tele van hirdetésekkel,amik pár hónapos valóban alig használt joyt kinálnak.
    Én legutóbb húsz pénzt fizettem egy két-három hónapos darabért. Garancia volt még rá 9 hónap. PL a prot láttam 50 pénzért ,hát nem tudom ,asszem ezek beütötték a fejüket:)Ennyire azért nem jó,szerintem.