IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Ok. Kicsit kemény lett az előbb, mentségemre szóljon, kedves kormányunk megint felbaxott. (Nem jó a tavalyi számlakönyv, vállalkozói igazolvány keresgélése, nyomtatványbolt, ügyfél sík ideg...)

Nem igazán értek egyet (NON-Pro X52!). A szakmám (RTV műszerész) és a foglalkozásom (17 év lakatos szakmai gyakorlat) megtanított arra, hogy ami fém, még nem biztos, hogy jó!
    Régebben Te írtad, hogy a C. teljes belét upgradelni kell, egy másik joy áráért. (Ha nem ezen a fóruman, akkor máshol, de erre határozottan emlékszem). Ergo: valami nem egetrengető minőségű öntvényből készül, némi utánmunkálással.
    Ebben az összefüggésben már többszöröse az ára egy mezei X52-nek.
    Vagyis, ha 2(!) évet kihúz egy X52, akkor már megérte, a C. (upgraddel együtt) 6-8év alatt térülne meg.
    Másrészt: mi dobja fel a talpát a Saiteken? Cyborg evo-im voltak már (2db, +1db ST290), nekem egyetlen problémás dolog a csúszószár kenése volt, hogy egyenletesen mozogjon. Sok anyagot kipróbálva a marhafaggyú jött be a legjobban.
    A joy belsejében levő mozgó kontaktusokat teflonos vagy szilikonzsírral kenni kell (nem ördöngősség), meg a potikba ritkásan egy kis kontaktspray. (De ezt már a joyos topikban leírtam).
    Egy kis fantáziával a rugó feszíthető.
    Egyébként van annyi előnyöm, ha tönkremegy a csúszószáron a tányér, szemre a Cyborgé kompatibilis lehet vele (persze a mérés dönti majd el).
    Ezzel a lötyögés jelentősen csökkenthető.
    Bár azt sem értem, miért olyan roppant fontos, hogy ne legyen holtjátéka: Online gamekben néha akkora lagok vannak, amik sokkal zavaróbbak egy kis lötyögésnél (Melyik személyautónak nincs kormányholtjátéka? Pedig ott élesben megy...)
    Persze, ha előben próbálnék egy C.-t lehet, hogy maximálisan igazat adnék, nem vitatom. De az is lehet, hogy nem. Ízlések és pofonok...
    Részemről nincs harag!