IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Ennek elég hosszú múltja van, de ha személyes sértésnek veszed akkor sry, nem úgy gondoltam.

A Saiteket úgy általában szóltam le (nem pedig a te saitekedet). Nem pedig azért mert olcsó HOTAS. (kérdezd meg nyugodtan bármelyik 102.vo-st általában a pénzel gizdázás az utolsó tulajdonság amit fel lehet rám hozni.)

A Cougart nem azért istenítem mert olyan kurva drága (btw új cougar olcsóbb mint az x-52 pro.. na erre mit lépsz?) HANEM MERT jobb és PONT.

FÉM. ez egy olyan elévülhetetlen tulajdonsága ami felülír bármilyen gagyiműanyagból készült hűdedesignos megoldást.

Azután használj egy x-52-t mondjuk 3 évig mindenáldott nap legalább 3-4 órát és meglátjuk mennyire lazul ki kopik ki megy tönkre. Másrészt élményben sem ugyanaz. (az a kisújjal mozgatható bot engem rohadtul zavar.)

Nem a pénzről van szó. Hanem az élményről.

ennyi.

Ezennel a vitát be is fejeztem ha te is így látod jónak.