IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Bocs kevés vagy te kicsit ahhoz, hogy engem beforgass.

A vita meg onnan indult, hogy betettem az adott monitort aminek 2880*900-as felbontása van. erre jöttél azzal, hogy már egy 4:3-as monitor elég ahhoz, hogy olyan legyen mintha a kabinból kilátnál. Erre írtam, hogy baromira nem mindegy milyen a képarány pl egy dogfightnál ahol ahhoz, hogy lásd milyen messze van a talaj ne kelljen elforgatnod a képet biza egy widemonitor igencsak előnyös hisz a periférikus látószögedbe még belefér a talaj és több nem is kell.

Forgathatod ahogy akarod. De főleg jó lenne ha csak a széket forgatgatnád és nem a mondanivalómat.

BTW: hol ismerted el a hibádata 16:9-es mintorrol? végig 4:3-ról beszélsz.. Talán te nézd már meg mit írogatsz...