IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Gundark
    FixY kérdezhetek valamit? Azt mondod komolyan vesszük a játékot. Hogy mennyire ezen vitatkozhatnánk de felesleges. Minket ez szórakoztat. Mindannyian tisztában vagyunk vele hogy ez nem a valóság és mi nem vagyunk II világháborús vadászpilóták. Neked ez miért baj? Neked nincs valami olyan dolgod amit komolyan veszel (matchbox gyűjtés, népdaléneklés stb) de mások vigyorognak rajtad?
    "(ne haragudj, de komolyan: az érdem, hogy valaki egy ócska kis játékban "bajnok"?)" Ez a mondatod tudod miért bántó? Mert nekünk érték a "bajnok úr". Mi tudjuk (nagyjából:) hogy ez a játék nekünk mit ér.(ó és korántsem tölti ki az életünket mint gondolod) És Ő a mi játékunkban volt a legjobb. Hülyeség? Lehet. De akkor hülyeség a forma 1es világbajnokság és a foci vb, a vizilabda stb stb. Hasznunk nincs belőle. (mielőtt kitalálnád, nem ismerem a "bajnok urat" sem személyesen, sem virtuálisan, és még csak nem is repültem vele) Szóval tulajdonképpen miért olvasod a topicot? Nekem is van egy jó pár játék ami nem tetszik vagy csalódtam benne. De nem megyek oda, mert nem érdekel. Ha meg érdekel és kérdezel nem nagyon láttam még hogy elküldenek a csába mint némely másik topicban. Szóval most tetszik ez a szim vagy nem?