IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Teljes mértékben egyet értek veled! Pl: amikor először olvastam Tobak könyveit akkor persze tetszett, hisz érdekelt a téma, de mégis az egész olyan távolinak tűnt. Viszont amikor újra elkezdtem olvasni úgy, hogy mellette a játékkal is játszottam, akkor sokkal de sokkal jobban megérintett a könyv. Fantasztikus volt ráismerni, hogy ami az íróval megtörtént, az, vagy ahhoz hasonló velem is (csak persze a játékban)!

Fixy: Talán tényleg nem neked való ez a játék, de ezt ne vedd sértésnek. Ahogy az elvárásaidat elnézem a játékkal kapcs.-ban, azt egy hasonló "árkádos" gém tökéletesen kielégítené. Szerintem ez a játék úgy jó, ha minnél reálisabb. Igaz ilyenkor a siker nem azonnali és nem is garantált sokat kell agyalni a cél érdekében. Szóval mindenért meg kell küzdeni és ha nincs az emberben egyfajta fanatizmus már az elején, akkor talán a későbbiekben sem lesz. A másik az AI-k és az offline játék esete. Gyakorlásra jó, de csak akkor fejlődhetsz igazán, ha húsvér emberekkel és ellenük repülsz. Az egész csak akkor igazán színes és nem sablonos, ha több a humán mint az AI. Leírhatatlan amikor az ember észreveszi, hogy az ellenfél humán és nem AI, és úgy kell vele fel venni a harcot, hogy talán ügyesebb is, de érzel némi sanszot ellene. Na én ilyenkor kerülök szívroham közeli állapotba és az adrenalin majdhogy nem a fülemen folyik ki :))).